Primaria si oamenii legii din Turnu Magurele protejeaza infractorii. Politistii stau cu interlopii la masa.

28 Iulie 2019, 13:29 | 3603 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Politia.

Toata lumea stie ce se intampla aici si tot ce se face este pentru protectia mafiei. Primarul, comandandul Politiei, procurorii si judecatorii sunt parte a unui grup infractional de proportii. Zona Turnu Magurele este condusa de o mafie formata din interlopi si institutii ale statului. Trafic de persoane, droguri, prostitutie, etc, sunt la ordinea zilei. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Vasile pe 01 August 2019, 11:16
#5
Lui Victor
Muie și ție!
Adi. M pe 29 Iulie 2019, 09:00
#4
Corupție
Corect un oraș de infractori, poliția nu face nimik toți țiganii fac ce vor nu îi deranjează nimeni, trebuie să luăm măsuri noi cetățeni onești să chemăm presa, televiziunea pe capul lor. Poliția se salută cu țigani zici că sunt frați, dar de rezolvat nu rezolvă nimik nu mai poți sta în casă de țigani. Eu unul nu mai suport și o să sun televiziunile cât de c*rând.
112 pe 28 Iulie 2019, 19:57
#3
Daa
Sunati voi la 112 sa vedeti ce draci avem pe voismile)))....amenda tata...la turnu nu se apeleaza 112 ca sunt multe hartii de completat...
Ovidiu pe 28 Iulie 2019, 19:10
#2
?
Aveți și ceva concret?
Victor pe 28 Iulie 2019, 15:28
#1
D
Muie PNL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.