Turnu Magurele - reprezentantul infractorilor, cetatean de onoare. Traian Berbeceanu: "Cei care au transformat țara într-un paradis al infractorilor sunt acum zguduiți de cât sunt infractorii de periculoși. Marș!" Marș la puscărie!

28 Iulie 2019, 08:43 | 2274 vizualizări | 8 comentarii
Berbeceanu.

”Cei care au transformat țara într-un paradis al infractorilor sunt acum zguduiți de cât sunt infractorii de periculoși.

Cei care au hăcuit legislația penală în folosul infractorilor sunt acum revoltați tocmai de vulnerabilitățile legislative.

Cei care au ridicat infracțiunea la rang de demnitate publică sunt acum oripilați de ferocitatea infractorilor.

Incompetenții care au promovat incompetenți în cele mai importante funcții din stat sunt cei care au sărit primii să ceară demisii.

Fix ăia sunt cei care ne vor cere încă o dată votul!

Marș mă de aici!”

Textul ăsta al lui Traian Berbeceanu ar trebui să fie citit la învestirea oricărui demnitar, în locul acelui jurământ golit de orice conținut.

Sau și mai bine: ar trebui să înlocuiască versurile Imnului Național. Măcar o perioadă. 2-300 de ani, până ne vindecăm.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Cristi pe 30 Iulie 2019, 21:42
#8
Irecuperabili
In democratie sunteti irecuperabili ba! Numai o alta dictatura va va putea vindeca vreodata.
Liviu Olteanu. pe 29 Iulie 2019, 15:02
#7
Priviti cu atentie poza.
Acest Traian Berbeceanu este UN INTERLOP! Daca ii veti prezenta CV-iul toti cititorii se vor convinge de ceea ce am spus.
Un INS. pe 29 Iulie 2019, 11:42
#6
Bravos Natiune!
Uitandu-ma la poza, la titlul si rextul respeciv, precum si la comentariile #1=#2=#3 intelegi destul de usor ca mai sunt si cetateni care au simt autocritic. BORFASI ANALFABETI!
Victor pe 28 Iulie 2019, 11:31
#5
Vrăjjeală!
Gigi de la azot pe 27 Iulie 2019, 21:11

Ce bine merge prosteala in Teleorman

Uraaaaa,pe 1 August pornește combinatul,pe 2 August ajunge la Crângu,pe 3 e in Furculești,iar în câteva zile trece de Alexandria și se îndreaptă către Poroschia.
Mihai Matei pe 28 Iulie 2019, 11:30
#4
TOȚI SCLAVII DE MAI JOS SUSȚIN GUVERNUL PSD+ALDE
Toți Sclavii de mai jos au fost la mitinguri pentru susținerea lui Dragnea și a Guvernului PSD+ALDE....

Mă întreb oare mai dorm bine noaptea, mai pun bine capul pe pernă???

Nu le este RUȘINE când ies din casă și dau ochii cu lumea pe stradă și văd că Turnu arată un dezastru cum de altfel arată toată țara sub conducerea Ciumei Roșii PSD....
Alex Dima pe 28 Iulie 2019, 10:30
#3
ACEȘTIA SUNT SCLAVII CARE AU SUSȚINUT INCOMPETENȚA, PROSTIA ȘI ANALFABETISMUL
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.iată si clipuri cu ei de la mitinguri:http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurelehttp://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragneahttp://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititoriihttp://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Dănuț cuclea zis koyu pe 28 Iulie 2019, 10:16
#2
Sclavii lui dragnea
In amărâtul ăsta de oraș,am avut doar realizări de 29 de ani . A făcut milogul ăla de mohanu lucruri mărețe in 16 ani și a venit rândul metalurgistului cuclea să înfăptuiască progresul. Toate, cu supervizarea infractorului jupân, pușcăriașul livu'. Ce jigodii,ce sc*rsuri, ce lepre! Băi, lingăi convinși,chiar nu vă este rușine că existați? Vă uitați vreodată în oglindă și spuneți: ce jagardea sunt ! ? Vă doresc,la cât mai mulți dintre voi, pușcărie lungă!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.