Silviu Mocanu, politist la Turnu Magurele, prins fumand in sediul Politiei - " Bai comentacilor bai asistatilor social de unde platiti ba săracilor taxe si impozite ca urla foamea n voi"

22 Iulie 2019 | 4295 vizualizări | 19 comentarii
Silviu Mocanu.
Silviu Mocanu.

Ne scriu cititorii - preluat de pe Facebook 

Tarile occidentele inaspresc legislatia pentru a reduce consumul de tutun. In Romania, situatia este la polul opus. Desi exista legi asemanatoare, acestea sunt frecvent incalcate. Supermarketurile si micile magazine vand tigari minorilor, se fumeaza langa locurile de joaca ale copiilor, dar ieri (8 iulie 2019) am vazut o grozavie si mai mare.

Un individ imbracat in haina de politist, aflat la masa ofiterului de serviciu (adica in timpul programului), in sectia de politie Turnu Magurele, fuma nestingherit.

Daca va inchipuiti ca si-a cerut scuze cand i-am atras atentia, va inselati. Asa ar fi facut un om educat, insa individul nostru a adoptat rapid o atitudine de cocalar fruntas si pe un ton ridicat (specific primatelor) a inceput sa afirme ca nu pot sa-i cer eu socoteala.

Avand suspiciunea rezonabila ca posibilitatea lui de a intelege ca, in calitatea lui de politist, e platit sa vegheze la respectarea legilor, este foarte limitata, n-am considerat ca trebuie sa pierd timpul pentru a-i explica. Insa nimic nu ma impiedica sa supun subiectul unei dezbateri publice.

Voi ce parere aveti, merita sa-l "promovam"? Cum era si normal, mai multe persoane si-au exprimat aversiunea fata de fapta individului. 
Mai jos gasiti reactia lui.

Silviu Mocanu -  "Bai comentacilor bai asistatilor social de unde platiti ba săracilor taxe si impozite ca urla foamea n voi". Asemenea specimen merita o dedicatie. 

Comentarii (19) Adaugă comentariu
Îl știu pe milițian pe 29 Iulie 2019, 09:18
#19
Prietenul țiganilor
Ăsta e prieten cu toți țiganii împuțiți să îl vezi cum se salută cu ale berete și salvator ăia zici că au fost împreună la școală. Cum dracu să ne mai apere ăștia pe noi când ei sunt prieteni cu țigani.
Fane pe 28 Iulie 2019, 11:18
#18
Miliția Teleorman
E poliția plină de personulități în funcții publice de conducere.
Gabor pe 25 Iulie 2019, 20:49
#17
pt #16
Coriolane, tu gandesti fraticule? Sau iti bat degetele pe tastatura asa, aiurea. Esti militian sigur.
Coriolan pe 25 Iulie 2019, 12:24
#16
Mda
Cand aveti probleme veniti plangand la politie, cand va sanctioneaza contraventional pentru ca gresiti incepi sa injurati si sa blamati toata politia, pai vedeti voi, oameni buni, d aia n are ursu coada...
Il stiu pe 24 Iulie 2019, 15:36
#15
Daaa
Il stiu pe godac...genul perfect de militian cand era Cargilul in floare cara de toate cu acordul lui Lorin...ce mai conteaza un fum de tigara la domnul comandant...
124 pe 24 Iulie 2019, 13:37
#14
0
Mocanu isi baga p**a in mortii vostri cand vrea el, stati potoliti ca e mare smecher chitrosii pulii mele
Mihai pe 23 Iulie 2019, 20:19
#13
Turneni proști!!
Ba ce dracu atâtea comentarii, că voi ieșiți cu ei la bere suc*ri și tot voi sunteți jigodii!? Zi unu din tr care suflă ceva in fața prietenilor, când nu au cunoștințe sunt șefi șefilor in uniforma, restul va lingeți unul pe altul în c*r.
Corleone pe 23 Iulie 2019, 15:32
#12
Ba ipse
Tu ori ești prost? Păi cine mă să meargă la judecătorie? Oligofrenu ăsta din fotografie?
Dan pe 23 Iulie 2019, 14:35
#11
Militeni
Asa este berete borutu este seful militenilor se pisa pa ei d
Țiomping pe 23 Iulie 2019, 11:04
#10
Lui Lute și Ipse
Tot deodorantul din lume n-o să atenueze damful de idiot, pardon, milițian ce-l emanați. Hai sictir!
Dan pe 22 Iulie 2019, 21:05
#9
Inca o necuvântătoare își face de cap
Cine mai e și milițianul asta cu fata de godac ??Toți prostalaii s-au făcut milițieni.De,daca nu le-a plăcut cartea.
Tepes pe 22 Iulie 2019, 21:04
#8
Dna
Asta e ala care da salut cu berete da zici ca e seful lui...de parca e pisat pa el... vai da capul lui..



.
Pro toți- anti toți pe 22 Iulie 2019, 20:58
#7
Behehe
Numai de el nu va luaserati! Un site care nu face nimic bun! Doar caută nod în papură! Oameni fără valoare! Frustrați! Vai de viața voastră!
Ipse pe 22 Iulie 2019, 19:57
#6
, cu
Cică a fost prins fumind in sediul poliției...

Pe bune,de cine a fost prins, de iordan sergiu și cine este ăsta ?

Ce probe are,vom vedea la judecătorie.... Ii dorim bafta lui iordan sergiu.
Gf pe 22 Iulie 2019, 18:39
#5
Po
Așa ministru de interne așa militieni
Gogu pe 22 Iulie 2019, 17:44
#4
Cei 7 ani de acasa
Asta, cica e liderul sindicatului politistilor,plin de talente si de smecherie.Poate ne spune ce inaltime are,ca pare cam mic pentru functia de politist.Bai baiatule,aici nu e Suhaia,de unde esti tu,plin de aroganta.Vorbeste frumos cu cei care te platesc din taxe si impozite.Te-ai ajuns la Turnu,fii decent si lasa aroganta si marirea de sine, ca daca nu erai in politie nu stiu ce stiai sa faci.
Lute pe 22 Iulie 2019, 17:40
#3
....
Și dovezile care sunt ??? Vi se pare că Sergiu Iordan este o sursa credibilă??? Este un frustrat care nu se înțelege cu nimeni în orașul acesta !! Site.il asta a ajuns sa fie un site anti-politie și atâta.. de fiecare dată fără nicio probă..!!! Eu zic sa vă reorientați !!!
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 22 Iulie 2019, 17:35
#2
CE CAUTĂ ASEMENEA PORCI ÎN MILIȚIE???
Dacã îl pun sâ dea o turâ de parc, umflatul âsta își dă duhul.... Eu nu am văzut până acum un om deștept sâ intre în Miliție....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.