Trantorii si cotofenele au ocupat Primaria Turnu Magurele.

07 Iulie 2019, 06:05 | 3777 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Turnu Magurele a avut si are foarte multi bani, dar sunt prost administrati si furati de catre sefii Primariei. Sunt foarte multe comune, in Teleorman, mult mai aranjate ca acest municipiu. In Turnu se strang mult mai multi bani la buget in comparatie cu o comuna. 

Cind incepi Cucleo sa reduci numarul de trintori din primarie? O armata de plimbatori de cafele care sunt platiti din impozitele platite de noi. Cind vei face curatenie la societatile Local Urban, Apa Serv si Salubritate? La aceste societati se sifoneaza banul public, taxele si impozitele platite de cetateni. Un control al banului public, mincat de societatile in cauza, ar fi devastator pentru clientela politica rosie. Speram ca unii angajati sa inceapa sa vorbeasca.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Un INS. pe 09 Iulie 2019, 17:02
#10
Observatii si propuneri.-partea 2
Au obtinut pensii penru ca au "lucrat" in conditii "grele", in realitate pe baza de acte false (inclusiv carti de munca masluite), prin hotarari judecatoresti ale unor instante ale "statului de drept" paralel (dar de sens opus). Suntem localitatea daruita de Dumnezeu cu mai multi revolutionari decat comunisti!!!Asa ca dragi tovarosi si pretini, gen ilie de la scularie, franchestain, antipsd-ciuma rosie, alex dima, cracea, etc. legati cateaua la gard si n-o mai lasati sa latre la luna si veniti si cu propuneri concrete. SA ZICEM CA PRIMARUL SI CEI 19 CONSILERI ALESI IN MOD DEMOCRATIC ISI CER CU UMILINTA IERTARE PENTRU TOT CEEA CE CREDEM NOI CA NU AU FACUT BINE SI-SI PREZINTA DEMISIILE SI SE VOR ORGANIZA NOI ALEGERI, DANDU-SE DREPTUL SA CANDIDEZE ORICARUI CETATEAN, FARA CONDITIA DE A FI MEMBRUL VREUNUI PARTID. AS DORI SA VAD CE PROPUNERI VETI FACE, DAR PE LANGA DATELE DE IDENTIFICARE SA VA SI SUSTINETI PROPUNERILE CU ARGUMENTE SOLIDE. VA SUN EU: NU SE VA FACE NICI O PROPUNERE!!!
Un INS. pe 09 Iulie 2019, 16:38
#9
Observatii si propuneri.-partea 1
Asa cum ii sta in obicei-profil acestui site, pe langa noianul de IMBECILITATI pe care la scriu unii (#1) "cetateni educati" ai scumpei noastre patrii si ai cretinei comunitati locale, mai sunt si cativa oameni de caracter si de bun simt care mai scriu si in mod INTELIGENT SI OBIECTIV, DAR CARORA NU LI SE DA ATENTIE. Eu voi zice cateva:-avem cei mai SLABI edili din istoria localitatii;-in invatamant,administratie, justitie, ordine publica, productie, servicii, etc. au mai ramas foarte putini oameni competenti (restul au plecat pe "alta lume", s-au pensionat, au parasit localitatea sau au fost dati la o parte de catre oportunisti, carieristi si mafioti. Un exemplu elocvent il constituie cei care scriu pe acest site. Pentru a va da seama de nivelul intelectual si de cultura al MAJORITATII concitadinilor nostri mergeti pe strada, prin centru si veti intalni cete de "basinosi", musai cu tinuta si alura sportiva care discuta politica si despre pensii, musai grupa I,cu toate ca n-au lucrat.
Vasile pe 08 Iulie 2019, 13:05
#8
Trântorul
Cine sa facă ordine cel care trandaveste de aproape 20 de ani in primărie . Nu și-a profesat meseria deloc.Noroc ca i-a alocat Dragnea prin PNDL bani pentru cele 2-3 străzi la care se lucrează dar sa vedem dacă ii mai da bani sa le termine. Bugetul local îl toaca cu Cone cu petculeasca și pe salariile trantorilor din primărie .De când i-a mărit salariul secretarul Franchevici și-a cumpărat 2 mașini .Nu cred ca a existat o conducere mai proasta ca acum de când e atestata aceasta localitate.
Un cetățean pe 07 Iulie 2019, 21:32
#7
Țânțari
De stropit sa nu mai stropiți futu-vă-n gura, cheltuiți bani.. Unde p**a mea oi sta de la tine nu ajung? Ai stropit de 4 ori cu apa și atât ca ai cheltuit prea mult, sa ți mai rămâna și bani! Huoooo
Unul pe 07 Iulie 2019, 14:40
#6
Controale
Sa se verifice componenta consiliilor de administratie de la aceste societati,lucrarile fictive.Veti avea mari surprize!Dezapeziri fara sa fie facute,studii de fezabilitate,etc.Achizitii la cele mai mari preturi.
Iluzionist pe 07 Iulie 2019, 14:22
#5
Iluzii desarte
Haideți să facem un sondaj ...

Dacă asta mai merita sa fie primar ...si oare de ce...

Care om si din ce partid merita a fi primar sa ne dea acest oras la lumina...deocamdată trăim într-un oraș mizerabil plin de gunoaie inclusiv in zona centrala nu poti sta afara pe banca de miros de la tomberoane ...alei in parc pline de semințe.. sticle si bidoane...datorită la tufișuri si iarba mare au năpădit tantari si in scara blocului cum se poate cu atatea fonduri europene sa nu faci nimic in oras ...deja lumea sa saturat până peste cap de PSD....GROPI.GUNOAIE..LIPSA DE RESPECT FATA DE CETATENI....BAAA ALTII VA PUS NOI VA DAM JOS...GATA O SA LUATI SFARSIT ....SI CU DRAGOSTEA DIN TEI.....
Cetatean platitor de taxe si impozite pe 07 Iulie 2019, 11:16
#4
Reducerea organigramei prin conc*rsuri serioase
Da,se cunosc si se vad destul de limpede care sunt competentele si pregatirea celor din Primaria Turnu Magurele.Dar sa nu generalizam.Pe cand un control serios al Curtii de Conturi la Local Urban,Apa Serv,Salubritate si Serviciului Urbanism din cadrul Primariei Turnu Magurele?Si asta nu e tot.Ce mai grav e ca marea parte a sumelor de bani sifonati de catre aceste firme,imbogatesc si umplu buzunarele celor ce ne conduc,unii chiar din și prin puscarii.
Un turnean pe 07 Iulie 2019, 09:32
#3
Prostia este in floare
Dar cine va pune sa platiti impozite, fraierilor? Faceti o grevă fiscală, asta doar dacă stiti sa fiti uniți, ceea ce nu prea cred. Cand am afirmat că nu am impozite plătite de ani buni si ca nu le voi plati atâta timp cât primăria este condusă de imbecili, n-am batut campii. Evident ca s-au gasit cativa idioti sa mance rahat, pofta mare, fraierilor, primăria cheltuie cu spor!
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 07 Iulie 2019, 09:30
#2
ACEȘTI ANALFABEȚI AU AJUNS ÎN FUNCȚII ÎNALTE DATORITĂ OAMENILOR CARE I-AU VOTAT ȘI SUSȚINUT
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Macavei, Cone, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.