Pentru coruptii de la Politia Rutiera - cei care sunt pe Loganul MCV de la circulatie - ne scriu cititorii.

26 Iunie 2019, 22:21 | 3500 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Politia.

Bai, bulangiilor, nu vreti sa-l sanctionati pe cel cu Mercedes negru cu numar BIT.  Era oprit pe trecerea de pietoni. V-ati salutat si  i-ati zis sa-si ia masina si atat. Avea si o sticla in mana.  Pe ale Biter nu stiti sa ii ardeti. Pe amarasteni ii rupeti cu amenzile.

Nu în toate cazurile, pentru staționare pe trecerea de pietoni se aplică sancțiunea contravențională. Acest lucru poate îmbrăca și latura penală, în cazul în care se blochează drumul public și se aduce atingere dreptului la liberă circulație a celorlalți participanți la trafic.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Marocanu pe 08 Iulie 2019, 05:09
#5
Pentru biter
Sa.ti trag la mu.ie biteree
Armando pe 01 Iulie 2019, 10:47
#4
Intrebare
Am câțiva colegi ajunși prin miliție. Oare când or fi avut timp sa facă școlile din nou? Toți erau cei mai prosti din clasa. Acum sunt mari milițieni la circulație sau ofițeri la Alexandria... Cat or fi dat spaga?
Grigore A. pe 01 Iulie 2019, 10:44
#3
Stat în stat
Sunt mulți cetățeni posesori de permis care circula de foarte mulți ani fără evenimente rutiere și sunt opriți în trafic de agenți rutieri care neavand Bun simt și cu tupeu porcesc se adresează cu superioritate parcă ar fi moștenit șoseaua de la bunicul sau. Eu personal încă nu am întâlnit nici un agent cu comportament civilizat. Poate când voi merge în alta tara. Unul din criteriile absolvirii scolii de agenți este tupeul de nesimțit și atitudinea superioara. Este recunoscut pe plan național ca serviciul circulație este stat în stat. De ei nu se atinge nici măcar legea. Chiar dacă au ieșit la pensie ei tot jmecheri rămân.
Ungureanu pe 28 Iunie 2019, 09:30
#2
O SINGURĂ DORINȚĂ
Toți participanții la traficul rutier să fie judecați avertizați sau sancționați cu aceeași măsură.Și încă o rugăminte față de agenții de la circulație rutieră:

1.Prima verificare să fie la documentele mașinilor cu numere de înmatriculare prin alte țări(ITP,Asigurare,și

dacă se poate,modul în care conducătorul auto și-a obținut permisul de conducere).

2.Încetarea abuzurilor și poziția de superioritate față de orice șofer.

3.Amplasarea radarelor prin semne de avertizare,ca în orice țară europeană,nu la pândă și cu autovehicule neinscripționate pentru astfel de acțiuni.

4.Și o simplă constatare:Nu avem o infrastructură rutieră corespunzătoare,fără indicatoare suficiente și puse acolo unde trebuie,dar plătim roviniete și sume imense pe la service.
Florin pe 26 Iunie 2019, 22:38
#1
Pt alde biter
Si'au luat nasu la.purtare ti**nii !!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.