Politia Rutiera Turnu Magurele - incompetenta si abuzuri impotriva conducatorilor auto.

26 Iunie 2019, 17:28 | 4481 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Politia.

Politia Turnu Magurele are o imagine foarte proasta, construita cu mare grija de toti cei care lucreaza in aceasta institutie. Sa fie si cateva cazuri de profesionisti dupa principiul padure fara uscaturi nu se poate. Rutiera de la Turnu este condusa de un destept si populata cu tot felul de specimene. Ingrijoreaza foarte mult procentul foarte mare de contestatii la amenzile de circulatie. Foarte multi conducatori auto au castigat, in instanta, contra Politiei Rutiere. Se pune o intrebare: incompetenta sau abuzuri ale agentilor de circulatie. Politistii de la Rutiera dau multe amenzi pentru a fi vazuti bine de catre sefi. Sefii, la randul lor, se intrec la depasiri de plan cu omologii lor din alte localitati. Cei care au de suferit sunt conducatorii auto, obligati sa piarda timp, bani si consum de nervi. Agentii de circulatie cu un procent mare de contestatii si procese pierdute ar trebui trimisi cu porcii si sa plateasca despagubiri. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
hmm pe 02 Iulie 2019, 08:25
#8
eh
din toti aia de mai jos chiar Macavei lipsea... grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin....moor grin grin grin grin grin
Ehee pe 30 Iunie 2019, 04:01
#7
E veche povestea
Au primit si ei ordin “de sus” sa aibe putina activitate altfel pentru care motiv sunt pusi acolo daca nu au nereguli in trafic si cum orasul este mic si plin de “cunostinte” pe cine sa arda: pe cei din primarie( nu se poate), pe fratii Codrea( nu se poate), pe Macavei ( nu se poate), pe baiatul lu Dragnea (nu se poate) pe alte neamuri, rude, frati surori ( nu se poate) pe sotiile lor intre ei (nu se poate) pe verisorii, sotiile, parintii celor mai sus mentionati( nu se poate) ramaneti voi “ necunoscutii” . Asta e suportati sau reclamati abuzurile cand stiti ca aveti dreptate nu aici la judecatorie si rec*rs, rec*rs pana la Buc*resti. Succes!
XYZ pe 28 Iunie 2019, 22:27
#6
"Mda"
Ăia de la ordine publică au terminat cu scandalurile, furturile si ti**neala...s-au apucat de circulatie !
Un cititor pe 27 Iunie 2019, 21:24
#5
Are dreptatea
Ar fi nevoie de poliție mai des Turnu Măgurele beciu mulți puștani se cred șoferi 100 in comună este o inconștiență nebună o avea și poliția partea ei de vină dar și inconștiență din partea șoferilor să se aplice legea nu că am pe văru sau pe unchiu sunt foarte mulți tractoriști care habar au de legislație dar au primari și alți oameni influenți sunt destui care circula fără permise . Părerea mea ar fi pe ruta menționată chiar și Alexandria ar fi nevoie și lăsați fără libertate acei huligani

Carol pe 27 Iunie 2019, 12:56
#4
Un cetățean
Sifonuleeee,să imi mănânci asigurarea din p.la
Mda pe 27 Iunie 2019, 11:32
#3
Stai
Culmea e ca au inceput si cei de la ordinea publica sa opreasca masini in trafic ...e greu sa scapam de Militie...
Dan pe 26 Iunie 2019, 18:03
#2
Sigur nu sunt contravnienti?
Eu vin in mod frecvent in Turnu i nimeni din politia rutiera nu m a agasat sau deranjat, desi m am intalnit cu echipaje. Oare acei indivizi nu au incalcat legea? In urma cu cativa ani mergeam prin Odaia cu 70 si am fost amendat...am ajuns la concluzia ca politistul m a amendat ilegl...eu nu apasasem asa tare. Eu zic sa i lasati sa si faca treaba i sa i penalizati cand nu o fac.
Un CETATEAN. pe 26 Iunie 2019, 18:00
#1
Mai concret se poate?
Ca de generalitati ne-am saturat!Hai sa sa prezint titlul unui subiect despre care pot sa scrie multi postaci: MASINI CARE CIRCULA PE DRUMURILE PUBLICE FARA POLITA R.C.A, SAU CU EA FALSA.EU, FACAND UN SONDAJ PE PARCURSUL A TREI ZILE, IN ZONA G1-G2-G3-PRAPORGESCU-INDEPENDENTI, AM TRAS CONCLUZIA CA cca 40% SE INCADREAZA IN ACEASTA CATEGORIE!!!!!! CUM SE POATE VERIFICA? SIMPLU: SE NOTEAZA NUMERELE DE INMATRICULARE LA CAT MAI MULTE AUTOTURISME CARE STATIONEAZA PE DRUMURILE PUBLICE, SE ACCESEAZA PE INTERNET ADRESA "CEDAM", SE COMPLETEAZA UN FORMULR SI SE PRIMESTE UN RASPUNS.CU CIRCA UN AN IN URMA AM PREZENTAT PE ACEST SITE O LISTA CU NUMERELE UNOR ASTFEL DE MASINI SI PLOITIEI PUTIN I-A PASAT. PRIN DEDUCTIE SE POATE TRAGE CONCLUZIA CA SUNT MULTE MASINI SI FARA ITP. CA SUNT SI CONDUCATORI FARA PERMISE IAR ESTE O CERTITUDINE. METODA PREZENTATA DE MINE ESTE SIMPLA, FARA BLOCAREA CIRCULATIEI, FARA SCANDAL. ASTEPT PREZENTAREA DE EXEMPLE DE CATRE ALTI CITITORI.(MAI TARZIU VOI DA SI EU) SUCCES!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.