Ultima fita la Turnu Magurele: cea mai eficienta metoda contra tantarilor.

25 Iunie 2019, 22:41 | 3516 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Fum contra tantarilor.

Turnenii trebuie sa recurga la ce se practica la tara pentru indepartarea tantarilor. Fumul este cea mai la indemana solutie pentru gonirea tantarilor. Or fi tantari si in alta parte, ai nostri sunt cei mai frumosi si destepti. Daca primarul este depasit de situatie, trebuie sa ne aparam intr-un fel. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
vornikul costell pe 27 Iunie 2019, 12:48
#9
un primar incapabil
comuna turnu mag sufera de incapacitatea aktualui edil de a mangria orasul, sufera de boala numita incapacitatea cronica si lenea aktuale conducere psd a orasului se reflecta in orice domeniu cultural politic si adimistrativ, lingai si parveniti niste coate goale care sint si mincinosi
Ilie pe 26 Iunie 2019, 13:38
#8
Țânțarul
Ce pretenții aveți de la proostanacul de CONE el este un țânțar care nu știe decât sa sugă banul public .
alt CETATEAN pe 26 Iunie 2019, 08:38
#7
Despre TANTARI.
Am folosit majuscule pentru numirea acestor vietati delicate si sensibile pe care oamenii le persecuta si le asasineaza fara mila. In aceasta dimineata viteaza noastra aviatie-componenta de nadejde a NATO-a reinceput un nou asalt impotriva tantarilor. Ceea ce nu stiti dvs este ca la LOCAL URBAN( pare-mi-se ca asa se numeste) tantarii si-au infiltrar cateva "cartite" care i-au informat despre data si amploarea atacului. Ca atare ei s-au ascuns in adaposturi sigure, cu instalatii moderne pentru purificarea aerului, in care pot supravietui 72 de ore, pana aerul de afara nu mai este viciat. Asa ca toate eforturile depuse de autoritati se dovedesc a fi inutile. Un mare specialist in combaterea tantarilor-propus si pentru premiul NOBEL- recomanda o metoda sigura si eficace pentru uciderea DEFINITIVA (conform unei reclame)a tantarilor=BOMBA ATOMICA!

Dupa acest comentariu-gen "haz de necaz"- spun ceva SERIOS: PANA NU SE VOR IDENTIFICA "PUIERNITILE" LOR SI DISTRUGEREA LOR, TOTUL ESTE ZADARNIC.
Gologan pe 26 Iunie 2019, 08:10
#6
Nu vă mai opriți din furat
Sărăcuțul pitic,lasă că-l consolează Simona Ghinea.Să fie prezentată și factura pentru campania de dezinsecție.
Un CETĂȚEAN pe 26 Iunie 2019, 06:44
#5
Secretara / amanta
Scuze mai am un comentariu. Nepotul sa i-o tragă și lui.



Cața obrăznicie, i-o trage ei și el ce face se uita ?
Consilier pe 25 Iunie 2019, 23:04
#4
Putina răbdare
Aveti si voi putina răbdare ca acum e putin stresat domnul primar ca a aflat că secretara/amanta se freacă cu un nepot dal lui ciobanu ala cu briza dunării.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.