Ultima ora: Cuclea are mare grija de conditiile lui de munca, de textiliste il doare in fund. Fiecare cum se descurca.

21 Iunie 2019, 17:22 | 2477 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Danut si-a luat, din banii nostri, la inceputul lunii aprilie, un scaun ergonomic in valoare de 24 de milioane. Bineinteles, primarul are aer conditionat sa nu cumva sa i se incinga creierul. Vine cu Duster-ul pana acasa pentru ca este foarte obosit si nu suporta conditiile mersului pe jos din acest oras. Acesta este mediul in care se face ca lucreaza cel care ar trebui sa aiba grija de turneni. Textilistele fac spume din cauza conditiilor in care trag pentru norme supraomenesti si un salariu de nimic. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Dănuț cuclea zis koyu pe 23 Iunie 2019, 12:47
#9
Sclavii lui dragnea
O mizerie de oraș, condus de niște mizerabili! Sunt c*rios, dacă vor pierde primăria (greu de crezut dar nu imposibil)ce vor face toți sclavii? Din ce vor trăi? Domnu' Cone deschide iarăși baraca ? Gelu se face pădurar din nou? Dar ăia care nu au nicio meserie? Social? Cu George Ursu?
Un turnean pe 22 Iunie 2019, 18:42
#8
Idiotului de la 5
Ce-ai vrea sa faca domnul de care zici in Turnu, papagalule? O fi si el, ca si mine, satul de atâta prostie. Habar nu am cine este acest domn Cracea, stiu de el din ce mai citesc pe aici, dar...ar merita votat, el sau oricine altcineva care va candida la primărie in afara unui retardat de la psd. Atunci in sfarsit voi avea plăcerea sa-mi plătesc impozitele pe care am jurat ca atâta timp cât primar este un cretin pesedist, nu le voi plati.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 22 Iunie 2019, 16:55
#7
TREBUIE SĂ DISPARĂ ACEST GRUP INFRACȚIONAL NUMIT "PSD" + TOȚI SCLAVII LOR VOTANTAȚI
Situația orașului e dezastruoasă din

cauza Ciumei Roșii și a Sclavilor săi!

Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
doinița oricui vrei tu pe 22 Iunie 2019, 15:47
#6
Frustrările unui bugetar leneș
P..a aia a ta să i-o dai lu mă-ta.Iar bolid gri au numai cei ce își permit prin muncă ori fură gros,de oriunde,nu numai din Buc*rești.Bolizi din ăia gri,albi,negri și alte culori,îi vedem zilnic prin jurul hotelului și pe la Briza Dunării.Băieții ăia cum își permit,de unde?Hai,du-te la program că v-au mărit salariile!
firicel pe 22 Iunie 2019, 13:50
#5
doinita mea
si cracea de ce p**a mea sta numai la buc*resti.mars in oras la adevaratele probleme.numai sta la buc*resi si veni aici cand ai chef.ai bani tiai luat bolid gri
Cetățean cu drept de vot pe 22 Iunie 2019, 10:19
#4
Un primar de toata jena si rasul
Eu zic sa-l lasam sa se mai buc*re o vreme de aceste conditii,ca mai are putin,foarte putin.Si vor da socoteala si ei si cei ce i-au ajutat sa parvina si sa-si umple buzunarele din bani publici.Ati auzit,da,voi toti cei care ati semnat si v-ati buc*rat de o putere falsa si o pozitie total nemeritata,si ati girat toate ideile proaste si ineficiente propuse de niste hoti incapabili.
Liceul Unirea pe 21 Iunie 2019, 18:19
#3
c*rat-murdar
Un agramat marca PSD.
PSD = RĂIA PENALĂ pe 21 Iunie 2019, 18:15
#2
OAMENII SUNT DE VINĂ PT CĂ AU VOTAT ACEST RETARDAT SĂ AJUNGĂ PRIMAR
Măi oameni buni, nu mai votați Ciuma Roșie PSD! Și Sclavul de Nicolae Mohanu a fost votat pt 5 mandate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.