Video Familia Pitis a scapat de Dragnea. Anul 2000, locatia Hotel Turris - Jupanul catre Pitis: Ce mumu bun face nevasta ta.

21 Iunie 2019 | 4404 vizualizări | 3 comentarii
Pitis a facut video.
Pitis a facut video.

Primul puscarias al Teleormanului a sfarsit la fel cum a inceput. Cu mumu s-a facut mare, de la mumu i se trage. Mumu se va alege de tot ce a strans. Vom trai si vom vedea. Mumu a prins bine familiei Pitis, deocamdata. Mai jos pentru video.

 

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Gore pe 01 Iulie 2019, 11:12
#3
Pe amândouă Doamne!
După Cum mulți care ați vizionat micul filmul, le cunoașteți pe protagoniste. Sunt cele doua mumu ale domnilor. Din multitudinea de frumuseți prestatoare ale domnului ați fost mulțumiți cu cele doua dorsale de prin casa. Bobocii și trandafirii frumoși se afla în fruntea PSD și în pepiniera de tineret. Acolo întâlnim carnea de tun a lui Dragnea. Fetele ce prestează uneori împotriva voinței prin hoteluri de lux sau pe iahturile șmecherilor.
Mumu lui Dragnea și prietenilor lui pe 22 Iunie 2019, 10:07
#2
O PARTE DIN GAȘCA DE INFRACTORI INTERPUȘI
Urâta aia buhăită și umflată, cu tigaia-n brațe,face mumu bine,cui?Știu că legenda spunea că nu știe să facă mumu bine.Un prostănac filmează,râde tâmp și face glume de autogară,iar ”mortul”le arată potența lui prin degetul mijlociu.Doamne,ce adunătură de handicapați a creat infractorul Dragnea?!Știu,unii vor spune că banii sunt la ei,totuși,sincer,nu sunt de invidiat ci de compătimit.
Mario pe 21 Iunie 2019, 22:21
#1
Costel
Costel Comana- Dumnezeu sa îl ierte
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.