Danut Cuclea a primit o invitatie - Sa vina doar o jumatate de ora in fabricile de confectii si sa stea intr-o masina - ne scriu cititorii.

20 Iunie 2019, 22:41 | 2970 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Textile.

Jale mare. E cumplit.

În atenția domnului Primar....l-ași ruga să vină doar o jumătate de oră în fabricile de confecții și să stea într-o mașină, să îl vedem dacă rezistă în condițiile în care se lucrează, căldură insuportabilă fără apă rece, fără aer condiționat și norme peste puterile angajatelor.....toate astea din cauza lui că nu a fost capabil și in stare sa mai creeze și alte locuri de muncă în acest oras...oare I.T.M unde sunt, nu mai fac controale sau numai la sesizări și plângeri se iau masuri...La noi chiar nu se gândește nimeni în ce condiții lucrezi pe nimeni nu intereseaza, da,inteleg ca nu-ti place nu stai dar unde să te duci dacă nu au mai făcut nimic pt acest oras. Le-au dat voie la străini să ne umilească în țara noastră și să ne sclavageasca cum pot mai rău....îți vine rău de condițiile de lucru,mizeria,căldura,apa potabilă și umilința care există in fabricile de confecții. Faceti public acest mesaj poate vede cine trebuie si e in măsură de viața angajatului și cetățeanului.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Diego pe 01 Iulie 2019, 11:04
#10
Nu e nimeni obligat sa muncească în condiții inumane
Cineva a spus ca celor ce nu le convine sa plece la produs. Nu se poate pleca deoarece loc*rile de vip sunt ocupate. Fetele care muncesc în fabricile de textile nu sunt decât mamele noastre, surorile sau soțiile noastrebuie. Metode coercitive exista pentru reglementarea situațiilor. Fetelor!!! Faceți GREVA generala. Impuneți asupra exploatării omului de către om. Dați afară din tara strainii.
. pe 22 Iunie 2019, 08:35
#9
.
Textilistele lucreaza la patron, nu la stat,deci patronul trebuie sa investeasca in infrastrucutura fabricii. Daca primarul ar baga un leu intr-un imobil care nu apartine primariei, ar veni Curtea de conturi peste el. In plus, cu tot respevtul pt doamnele de acolo, ele de abia daca au facut liceul, alta calificare nu au, ar putea sa mearga in Europa, la munca de unde sa dea m,,e in libertate.
Roxana pe 22 Iunie 2019, 06:21
#8
Umilință
Are mare dreptate ce se scrie,condițiile sunt de ne imaginat,căldura insuportabilă, mizerie de nedescris, mucegai pe pereti,apa c*rge galben la robinet,etc. Dar Eu mă întreb oare unde sunt cei ce controlează aceste fabrici,dar chiar de vin li se umple sacoșa și pleacă cum vin,nu interesează pe nimeni ori cum,sunt doar pt ei nu și pentru oameni din orașul ăsta mizerabil.
ANBF pe 21 Iunie 2019, 14:16
#7
#nutoatefabricilesuntlafel
Nu in toate fabricile sunt aceleasi conditii! Incercati si la altele! De ex. la MANUFACTURA sectia este dotata cu aer si dozatoare de apa rece! wink
ilie de la scularie pe 21 Iunie 2019, 12:29
#6
da
Da, ai dreptate. Dar nu mai silui limba romana, pune mana pe carte...
Puneti osul la treaba,nemernicilor! pe 21 Iunie 2019, 09:21
#5
PROSTIA CONDUCE ROMANIA
Vedem cu totii în ce mizerie fizica si morala ne zbatem de cand suntem condusi de catre niste incapabili si hoti.Eu l-as invita pe NIMICUL de primar,macar o jumatate de ora,prin unul din parc*rile din oras si loc*rile de joaca pentru copii.Tantarii,capusele si purecii au invadat un oras si terorizeaza intreaga pop**atie,iar autoritatile sunt cu gandul la concedii si vacante.Indiferenta continua si pentru faptul ca sunt constienti ca nu vor mai sta prea mult prin functii,si acum sug tare doar pentru ei si amante.In orice situatie,vom avea peste ceva timp,si modul in care s-au cheltuit banii din bugetul local,cu cine a aprobat sumele si catre ce firme s-au sc*rs.
Ionela pe 21 Iunie 2019, 05:46
#4
Pt dom Mitica
Mai bine ai tace și nai mai comenta cu plecări în altă țară, tu dacă ai plecat ce ai făcut ai realizat ceva sau nu se vede,ce muncești manânci si bei....căci asta se vede de pe facebook. Te-ai făcut vreun palat că ești în țară străină sau ce tot aberezi atât plecați din țară plecați din țară....tu d-aia te-ai dus să mănânci și să bei și te dai mare cu ce mănânci tu,dar crezi ca noi chiar nu avem ce mânca aici,și dormim pe perna noastră nu a altuia că tine....esti foarte grețos și plin de talente pe tine parca lumea nu te știe cine ai fost .tu sti mai bine,vedeți tu de țara în care stai pe ajutor social și pe noi lasane să muncim cum trebuie în tara noastra.
Codrea pe 20 Iunie 2019, 22:53
#3
Lipsa timp
Nu cred că o să aibe timp primarasul deoarece are treaba sa ne pupe pe noi in c*r. E putin ocupat cu niste treburi mai murdare. Nu va convine plecați si voi la produs ca si celelalte.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.