Scarbe si curve mondiale: Revolutionarii Vladutu Marian si Sandu George au fost gasiti lucratori ai fostei Securitati si colaboratori.

20 Iunie 2019, 05:41 | 4173 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Securisti.

Sandu George, fost administrator Primaria Turnu Magurele si Vladutu Marian, din gasca ciumei rosii sunt colaboratori ai fostei Securitati. Vezi pozitiile 43 si 59. Astia trebuie sa dea banii inapoi. Curva care trebuie sa returneze bani se vede extrem de rar. Un cititor a transmis informatia. Click aici pentru a vedea dovada.

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Felix pe 28 Decembrie 2019, 10:00
#23
Coruptie
Sa ma iertati turneni de bine sunteti f prosti si analfabeti la ce va ginditi cum va fi peste 2 sau 3 ani la fel totul depinde de voi voi sunteti puterea scimbarii
Un fost consilier PNL. pe 26 Iunie 2019, 18:15
#22
Dlui ing. BICIU CONSTANTIN.
Nu pricepem ce treaba aveti dvs cu acest Gigi Teican?!Se intelege ca el are niste relatii speciale cu Cracea, de-si permite sa-i dea acestuia indicatii si sa-i reproseze ca v-a luat in echipa lui( si ca, probabil, nu l-a luat pe el-"reputatul" copist de documente din arhive). Se poate sa fiti atat de lipsit de demnitate, incat sa va lasati calcat in picioare de un neica nimeni? ASTEPTAM PUNCTUL DVS DE VEDERE SI CHIAR DEMISIA DIN PNL SI RAMANEREA IN CL CA INDEPENDENT.
Tudorica. pe 25 Iunie 2019, 15:38
#21
Lui GigiTeican.
Faci tu ce faci si iar sc*rmi in balega.Mai pui si un idiot(unii zic ca esti chiar tu) sa spuna povestea cu sfatul dat lui Cracea sa nu-l treaca pe dl BICIU pe un loc eligibil altfel pierde alegerile(ceea ce s-a intamplat conform previziunilor tale de Nostradamus) Probabil te doreai tu, lucru pe care Cracea nu l-a acceptat mai avnd inca un idiot= sorin duma Cat despre faptul ca inghititul prafului se cheama cercetare stiintifica ai numai partial dreptate inghititul prafului este partea bruta a cercetarii stiintifice(asa cum inhalarea mirosurilor pestilentiale face parte din activitatea vidanjorilor) dar daca din aceasta nu rezulta niste concluzii deosebitese munca este in zadar Citind scririle tale se trage concluzia ca peste 95% reprezinta copierea unor documente si sub 5% este contributia ta PAREREA MEA: DE CAND PUBLICI AVEAI TIMP BERECHET SA URMEZI CURSURILE UNEI FACULTATI DE ISTORIE SI APOI SA SCRII. DACA TE SUPERI PACATUL TAU SA FIE! SI DE DL BICIU NU MAI VORBI ESTI PREA MITITEL
ILIE DE LA SCULARIE (pe bune) pe 24 Iunie 2019, 13:45
#20
Lui Fane Cinzeaca.#16.
Ce facusi, bai, liberal parlit si la cap tampit? Pai #14 este chiar Gigi Teican!! Altfel spus, avocatul isi apara clientul ucugandu-l! Vai de tine, Romanie educata!
Fane pe 23 Iunie 2019, 12:45
#19
Lui Bîciu
A, uitasem boule, am fost de față în sediul PNL când Gigi Țeican a vrut să-i acorzi doar 5 secunde pentru a-ți demonstra că ești un bou. N-ai avut c*rajul să-l asculți javră, și asta mi-a mers la inimă. Pentru asta l-am cinstit la Copaci.
Fane pe 23 Iunie 2019, 12:41
#18
Lui Bîciu alias # 14
Ce ai cu omul ăla băi comunist scârbos? Eu chiar îi admir pasiunea de a da turnenilor ceva din trecutul lor. A înghiți praf tot lingând dosare CHIAR este activitate științifică fraiere cu cioc care ești tu un fraier cu cioc. A consulta o arhivă este o activitate ȘTIINȚIFICĂ boule, nu este la fel cu a schimba partidele ca pe ciorapi. Atac*rile așa zis mârlănești ale lui la adresa ta Bîciule nu le cunosc, și nici nu mă interesează ce ai tu de lămurit cu Țeican. Eu constat doar că tipul postează pe net chestii la care voi nu aveți habar, și pentru asta îi mulțumesc. Cât despre tine, tu te-ai născut j*****e, j*****e o să mori. Dacă perdantul de serviciu Claudiu Crăcea ar fi ascultat de unele voci înţelepte din partid, nu te-ar fi pus nr. 2 pe listă. Cu asta a pierdut 20 % din voturi boule! Ești penibil Bîciule, dacă intri cu pseudonim ca să înjuri pe cine nu-ți place. Cel puțin Țeican a avut cojones, ceea ce tu nu ai. Javră ai fost, javră o să intri în pământ! Hai sictir!
se-CURISTUL. pe 23 Iunie 2019, 07:58
#17
Dlui Gigi Teican.
Nu cred ca interventia ta are vreun rost si vreo utilitate! Sunt convins ca autorul comentariului este cel care se numeste Gigi Teican. Munca ta de cercetator al trecutului acestor meleaguri merita tot respectul, dar roadele ei sunt prea sarace. A copia documente din arhive, multe fara nici o semnificatie, nu inseamna activitate stiintifica. Pe mine ma framanta gandul ca tu esti cel care tot postezi aceleasi imbecilitati sub numele de ANTIPSD-CIUMA ROSIE. Mai mult chiar, atac*rile marlanesti la adresa dlui ing BICIU CONSTANTIN si respectul ce i-l porti impostorului Cracea Claudiu te descalifica! Un sfat: daca esti asistent medical, vezi-ti de meserie, iar cu politica si cu istoria- mai usurel!
Gii Țeican pe 22 Iunie 2019, 23:08
#16
Lui # 13
Facțiunea lui Brătianu din partida liberală era considerată de conservatori drept roșii sau colectiviști. Numai că între liberali și conservatori au fost și contre și aliș-velișuri de genul Partidul Liberal-Conservator al lui Mănciulescu, care ulterior și-a trădat vederile conservatoare în favoarea celor liberale, sau ale lui Bildirescu, marele liberal turnean, fost prefect, fost primar, care a trecut de la conservatori la liberali pe la 1894. Dacă tot vorbești despre istoria turneană ar fi bine să știi ce și cum. Mi-ar face plăcere să-ți dau detalii despre subiect, nu de alta, dar numai pentru praful îngițit prin arhive pentru a da turnenilor detalii despre istoria lor, casă știi că știi dar nu știi totul.
SE-c*ristul. pe 22 Iunie 2019, 16:58
#15
Lui #4
Bibicule, care de ani de zile mananci acelasi cacat cu "ciuma rosie", daca ai fi citit putina istorie ai sti ca pela 1889, cand existau doua partide-liberalii si conservatorii- primii erau numiti ROSII. Asta ca prima observatie. A doua: acum se rezi si acest turn cu stir sa ne spuna ca multi "revolutionari" au fost colaboratori ai Sec*ritatii? Vai de mama voastra!
Mircea pe 21 Iunie 2019, 08:54
#14
ALO,PARCHETUL,SE AUTOSESIZEAZĂ CINEVA??
Câte și ce dovezi vă mai trebuie ca să vă dați seama cam ce fel de sc*rsuri au ieșit la suprafața societății,exact ca pleava de după revolta din 1989.Uitați-vă ce fel de oameni ne conduc și azi,după 30 de ani de așa numită democrație.Încetarea de urgență a plăților tuturor indemnizaților de așaziși revoluționari,din Turnu Măgurele.Ce revoluție a fost acolo?Toate sumele primite timp de zeci de ani din bugetul de stat,alimentat de către noi,copiii și nepoții noștri,acestor paraziți,să fie returnate.
C pe 21 Iunie 2019, 07:16
#13
@B
Băi ești prost? Băi ești nebun? Nici când vedeți negru pe alb dovada? Care lașitate? Cândva trebuia să se aleagă grâul de neghină. Nu este important acest aspect? Adică un gangster scârbos ca Vlăduțu poate tăia Combinatul sau UVCP-ul și să-l vândă la fier vechi liniștit fiindcă avea spatele asigurat de sec*riștii la care sifona trebuia să aibă trecutul său dubios ascuns perpetuu? Nu trebuie să știm cine ne-au turnat la Sec*ritate? Știi care este problema voastră d-le B? Problema voastră este că brusc brațul paralizat al legii a început să prindă viață. Ar fi crezut cineva că Dragnea va intra la beci? Nimeni, dar uite că s-a putut. Buboiul s-a spart! Acum urmați voi la tocător.
B pe 20 Iunie 2019, 21:59
#12
Lașitate
Dar totuși asta era cel mai important lucru de reglementat în acest oraș? Altele mai importante nu ați găsit! Nu mai putea lumea să doarmă că s.a găsit un destep să vorbească de alții dar de el nu? De ce d.le Radu,nu vorbiți întâi de dvs.apoi de alții?
B pe 20 Iunie 2019, 21:48
#11
Pupinc*rist
Pupinc*rist este numele vostru celor care ieșiți acum cu injurii asupra unor oameni pe care unii dintre voi nici nu îi cunoașteți,dar având în vedere larga sete de "cunoaștere"din Turnu Măgurele,nici nu mă miră! Doar va agățați de o bârfă că niște câini la os!
Lache pe 20 Iunie 2019, 17:10
#10
Lui A
Băi nene, ce nu ți-e clar? Bulangii ăia doi au fost praduitori la Secu. Dovada că ei sifonau la Sec*ritate este clară că lumina zilei. Sau tu oi fi unul dintre ei? Cred că da, la cât pui c*rul pentru ei.
A pe 20 Iunie 2019, 15:15
#9
Analfabetismul Turnean
Inca o dovada clara a faptului ca doar titlul conteaza si nu continutul, majoritatea oamenilor care citesc acest articol nu inteleg jumatete din cuvintele folosite in el, cum puteti sa comentati la adresa unor oameni atata timp cat stiti doar ce va baga altii pe gat, am intalnit aceste persoane din micul nostru oras si fac parte din putinii cu care poti discuta la un nivel intelectual mai ridicat decat norma de 0 predominanta in oras, imi pare sincer rau pentru cei doi carora le este murdarit numele, de persoane care ar trebuii sa mearga in grupuri de 4 plus un caine pentru a avea 12 clase si o limba straina, vorba bancului, cat despre oamenii care se considera prietenii cu cei doi si pe la spate aduc vorbe urate la adresa lor cu orice ocazie, le urez o viata buna si sa li se intample tot ce spun pe aici despre cei doi
Un fost prieten sau amic cu cei 2 pe 20 Iunie 2019, 14:44
#8
Scirba
La citi oameni le-au mincat viata cei doi turnatori? Oamenii ca astia,sc*rsuri morale ne au condus si ne conduc,iar noi acceptam ca prostii.Astia si-au tradat prietenii,cunoscuti,rudele.Pozeaza in baieti de treaba dar ei sunt niste cutre.Cunoastem si actualii lingai care dau informatii prin pirit lu Cuclea si acolitilor.Scirba!!!
Florin pe 20 Iunie 2019, 11:25
#7
Sifoane....
Mari caractere....Vladutule te mai tii si de baiat si tu esti un lachios si un sifonar.bulangiule dai lumea in primire si ai pretentii de don juan.ai merita futut in c*r si scuipat in gura.JEGURI DE OAMENI CU IFOSE DE SMECHERASI
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 20 Iunie 2019, 09:30
#6
IATĂ LISTA RUȘINII PSD DIN TURNU
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Vasile pe 20 Iunie 2019, 07:23
#5
Scârbe!
Și autoritățile competente dorm în ghete?
Costel pe 20 Iunie 2019, 06:20
#4
Turnatori
Doi impostori care au trait pe spatele altora,sifonindu-si cunoscutii.Vladutu nume conspirativ Antonio,iar George Sandu la fel.
Un Turnean pe 20 Iunie 2019, 05:50
#3
Fara cuvinte
Toti cei care sustin acest partid rosu si ciumat au diferite probleme de integritate.Orasul acesta este plin de informatori si turnatori ai sec*ritatii care acum toarna la PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.