Cati pensionari sunt angajati la Primaria Turnu Magurele?

16 Iunie 2019, 21:23 | 3649 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Serviciile Primariei Turnu Magurele sunt un loc de refugiu al multor "specialisti" iesiti la pensie. Toti ar trebui sa plece si sa lase locul tinerilor. Cei care cunosc situatia ii rugam sa comenteze pentru a vedea tot omul de rand unde ne sunt valorile. Comentariile sa nu fie rautacioase pentru ca dumnealor ocupa locul tinerilor care nu vor sa munceasca. Specialistii lui Danut se sacrifica pentru binele orasului. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Capalb pe 18 Iunie 2019, 22:07
#7
Mihaela dragostea mea
Vorbiti de Voinila ca e pensionar dar merge la serviciu, dar de vecina mea Capalb Mihaela nu observa nimeni ca nu ajunge la serviciu cu săptămînile nu observa nimeni ???
leo pe 17 Iunie 2019, 15:21
#6
Lingaii
Este cazul domnilor tovarasi psd Voinila si Cosma.care fiind pensionari mai sunt si directori pagubind bugetul statului cu zeci de mii de lei.Acesti lingai incompetenti conduc Regia Apa Serv.
Mardale pe 17 Iunie 2019, 13:55
#5
Hotia in Teleorman cu AJOFM și primăriile conduse de p.s.d.
Loc*rile din primărie sunt ocupate de pensionari înscriși la PSD foști comuniști acești incompetenți și fără scrupule care au asuprit sufletul cetățenilor din Turnu Măgurele și înainte de revoluție și acum fac același lucru .Ocupa posturile in primărie pt. Că tinerii cu studii superioare sa nu aibă loc*ri de muncă și să meargă să se chinuie în străinătate .Afara jigodii batrine care stau acasă fără ade prezenta la locul de munca,și primesc salarii exp.Mocanu Eugen și Zlatan două jigodii comuniste actuale pesediste
Maria pe 17 Iunie 2019, 10:53
#4
Nu se pot întreține din pensii
Nu se mai satura .Sunt multi pensionari care au pensii de 800 de lei, și nu mai au alt venit și au și ei de plătit facturi la utilități mai trebuie sa mai și mănânce și ei și bani pt medicamente,Oare acești oameni cum supraviețuiesc? In Te Măgurele trebuie sa ai pile sa te angajezi.Ne au plecat copiii în alte orașe sa lucreze că nu au loc*ri de munca că sunt ocupate de inculți ei au studii Dinu ai putut să obțină un loc de muncă în orașul lor.
Gogu pe 17 Iunie 2019, 07:23
#3
Nesimtire si incompenteta
Pai cum a ajuns cei din fruntea primariei acolo asa au ajuns si o parte buna din angajati . Prin
leonte pe 17 Iunie 2019, 06:26
#2
pile politice
Pe timpul lui Ceausescu - n primarie gaseai oameni competenti , dat acuma mai sunt, dar majoritatea sunt pile politice si multe rapandule polirice care la anul vor fi voiitori somerasi ca de Cuklea si psd vor fi istorie .
Vlad Elena pe 16 Iunie 2019, 22:33
#1
Loc*ri de muncă pe criterii de meritocrație,nu politic
Dacă posturile de care spuneți că sunt ocupate de către pensionari,sunt sau erau scoase la conc*rs,iar conc*rsurile erau corecte,tinerilor absolvenți li se dădea o șansă să ocupe acele posturi pe care stau azi pensionarii de care spuneți.În mod normal,pensionarii nu ar trebui să ocupe loc*ri de muncă în sistemul bugetar decât în anumite funcții și specialități și în anumite condiții.Ex.medici,profesori și specialiști cu înaltă calificare.Care este experiența și expertiza în Administrația Publică Locală a Primăriei Turnu Măgurele a acestor pensionari?Dați șansă tinerilor să poată performa și susțineți-i în tot ceea ce vor să facă în proiectele lor pentru comunitate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.