Doi turneni au orbit cand au vazut palatul lui Stefan Dragnea.

15 Iunie 2019, 22:55 | 2691 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Palatul lui Stefanut.

Casa Partidului Comunist a incaput pe mana fiului puscariasului Dragnea. De cand s-a mutat in acel loc a transformat casa in palat. Bani multi au fost investiti pentru a face pe plac lui Stefanut si sotiei lui. Doi turneni de rand au avut ocazia sa intre in palat. Cum s-a deschis usa au ramas muti la vederea super-bogatiei. Cand au facut cativa pasi au ramas orbi din cauza luxului orbitor. Tot ce reprezinta locuinta valoreaza milioane de euro. Nu se joaca Stefanut cu milioane de lei. Unul dintre automobile valoreaza sute de mii de euro.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Pitis pe 16 Iunie 2019, 12:09
#6
Promit
Promit că o să torn tot la DNA ca eu nu m-am ales cu nimic de la tel drum. Nevasta mi-a fututo jupanul cand a vrut el,mai ales că i-a dat si muita . Eu din toata chestia asta m-am ales cu câteva vacanțe cu câteva c*rvulite si cam atat.
Zdob și Zdup pe 16 Iunie 2019, 08:28
#5
Cine-i mai ascultă pe acești hoți?!
Apropierea tot mai mult de obiceiurile,dar și de năravurile comuniste,îi face să parvină și mai mult pe acești țărănuși.Acest personaj toxic,numit jupân,nu a construit nimic și nu a lăsat nimic în urma lui,decât sărăcie,mizerie și tristețe.S-a interesat cineva de modul în care a fost luată acea casă sau procedeul a fost același ca la Belina?Familia Dragnea nu s-a priceput decât la furat,obicei pe care l-au adoptat toți cei care i-au stat prin preajmă.
Mitică de la măcelărie pe 16 Iunie 2019, 07:41
#4
Pentru Gheorghe
Ghiță, mă băiatule, tu sigur te-ai uitat în oglindă când ai văzut boscetarii ăia, și ai fost și băut de-ai văzut dublu.
L pe 16 Iunie 2019, 05:15
#3
Inginerii Financiare
La un control si o verificare, toate aceste propietati au fost luate pe preturi de nimic,vor iesi la suprafata ingineriile financiare si falsurile in acte.Tot ce a agonisit acest dictator a avut acelasi mod de operare, pentru ca toate propietatile importante au fost luate de la intreprinderi de stat si nu de la particulari.Cum va explicati achizitionarea acestora la preturi de nimic,decit cu implicarea mafiei locale care a distrus orasul?
Argat pe 15 Iunie 2019, 23:02
#2
Dna
Aceasta casa a fost luată fraudulos de la Teldrum, sa- au facut actele pe ea cu o zi înainte să pună dna sechestru pe Teldrum.
gheorghe pe 15 Iunie 2019, 22:58
#1
a
io vad niste boscheti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.