Exclusiv: Cone si Cocosila vidanjeaza bugetul Primariei. Aici sunt banii dumneavoastra!

12 Iunie 2019, 16:30 | 1790 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Cone si Cocosila sunt doua personaje cunoscute in Primaria Turnu Magurele. Directorul si contabila de la Local Urban au furat atat de mult incat nici nu mai stiu cati bani au. Bineinteles, banii sunt bine ascunsi in diferite conturi si pe numele unor persoane de incredere. Vidanja este o fabrica de bani pentru cei doi dar si pentru cativa apropiati. Danut Cuclea stie despre ce este vorba si se bucura ca celor doi le merge bine. Autoutilitara produce miliarde anual, o mica parte intra in contul Local Urban. Societatea este devalizata din toate punctele de vedere si din toate pozitiile. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
t pe 19 Iunie 2019, 23:27
#4
rusine
Cone este cel mai prost si penibil om din primărie !
Dumitraș pe 13 Iunie 2019, 08:56
#3
Hoții ăștia nu se potolesc nici azi?!
Ei,ce să facă și ei,trag tare pe ultima sută.Chiar credeți că nu vor da socoteală niciodată?Eu spun că da,și asta se va întampla cat de c*rand.Să vă reamintesc unde este Dragnea?!
Nanu pe 12 Iunie 2019, 18:50
#2
Hoții, hoților
CONE este cel mai periculos individ din primaria Turnu Măgurele. În cardasie cu primarelul și COCOSILA vidanjeaza la greu banii cetățenilor. Aceste 3 personaje sunt experte la hoții .Este principala instituție din subordinea consiliului local prin care sunt vidanjati banii cetățenilor în buzunarele proprii și clientelei PSD. Clientela PSD:OVEDENIE, KAFKA, SAS,CARPATINA, VASILIADA.Toate aranjamentele financiare se fac prin intermediul Local Urban .Ca să justifice sumele mari de bani primite de la primărie a menținut un număr foarte mare de angajați, circa 100 . Primarelul făcea această risipă de bani publici având garanția infractorului DRAGNEA că va primi bani de la guvern la rectificarea bugetară. Primaria turnu măgurele va intra cât de c*rând în faliment. Finalizarea străzilor bombardate este pusă sub semnul întrebării. Ei cred că așa se conduce vanzand pielea ursului din pădure. Organele competente doar s-au făcut că-i controlează până acum pe acesti hoti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.