Foto Stefan Dragnea are un ceas cat un apartament la Turnu Magurele.

04 Iunie 2019 | 4265 vizualizări | 9 comentarii
Stefan Valentin Dragnea.
Stefan Valentin Dragnea.

Fiul lui Dragnea a fost surprins în timp ce părăsea un cabinet de avocatură, el fiind însoţit de Irina Tănase, iubita ex-liderului PSD. Imaginile au frapat! Îmbrăcat lejer, fără o ţinută care să iasă în evidenţă, un accesoriu a arătat totuşi că Valentin provine dintr-o familie extrem de bogată. La mâna stângă purta un ceas Ulysse Nardin Marine Chronograph, în a cărui componenţă există aur roz de 18 karate, modelul fiind evaluat la circa 12.500 de euro, sumă pe care un român de rând nu o câştigă într-un an de muncă. Producătorul orologiului există pe piaţă de peste 170 de ani şi este recunoscut ca fiind un brand de lux.

Mai mult, aici>>prosport.ro

Comentarii (9) Adaugă comentariu
Salariații Eurotextila Turnu Magurele pe 06 Iunie 2019, 16:46
#9
Hotia in Teleorman cu AJOFM și primăriile conduse de p.s.d.
In unul din sutele de imobilele lui Dragnea Soseaua Alexandriei din Turnu Măgurele,s-a deschis firma Eurotextila patron italianul Rafini și concubina lui Alina Dragomirescu.Aceste creaturi irite la suflet dar și la chip au angajat confecționere cu vechime de peste 20 ani,ipe care i-au declarat necalificați și primesc bani de la stat pt.calificare pt..un angajat a primit 22000lei.Dupa o lună ii concediază și Dr. Neicut de la AJOFM Turnu Măgurele ii îndruma către altă firmă italiană de confecții din oraș pt. A primi și celălalt italian 22000lei ca doar acești bani sunt din fondurile uniunii europene și se împart în mafia orașului Turnu Măgurele.
Tr pe 05 Iunie 2019, 21:51
#8
Adevar
Dragnea a adus banii și a. Salvat ferma dar din alta parte nu nani lui
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 05 Iunie 2019, 21:36
#7
Răspuns pt Jean Pesedistul
Să ți-o tragem la ciok băi Jeane Țigane, să-ți facem nevasta poștă și WC public grin
Ion pe 05 Iunie 2019, 20:25
#6
El
Sa va dau la m**e dragnea si valentin

Unul de al casei pe 05 Iunie 2019, 20:10
#5
Fals
Sa se sesizeze cum a cumpărat casa din vi de la teldrum. A facut actele in ziua de duminica si au falsificat actele la notar cu o zi innainte de a pune dna sechestru

Asa a facut si cu balciul.
Jean Pesedistul pe 05 Iunie 2019, 19:40
#4
Dragnea comeback
Teleormaneni jepani, alcoolisti si koorwe, cati bani a adus Liviu Nicolae DRAGNEA In Tr?Romcip Salcia Da peste 100 de salarii datorita lui!!!!!Sa il Beti la oua, pe rand, Vali-Stefan sa va traga fomeile in poolengher, care Sunt tingere, voi sa muriti distrusi de laba accentuata.
Pr pe 05 Iunie 2019, 15:22
#3
Egalitate
Ceas de 12500euro=șomaj la ferma salcia=40 salarii la cei care muncesc
Lache pe 05 Iunie 2019, 13:27
#2
Urmașii unui milițian
Cât de deștept poate să fie acest umflat de a ajuns atât de bogat la o vârsta atât de mică? Taso a spus că-l recomandă vocea și talentul. Câți copii deștepți au plecat din oraș la Buc*rești sau in străinătate pentru că nu au reușit să-și găsească un loc în acest oraș din cauza hidrei PSD. Dumnezeu nu doarme!
Vanghelie pe 05 Iunie 2019, 09:05
#1
Cate proprietati are infractorul Dragnea jr.
Cate apartamente mai costa 12.500 de euro ca in c*rand se vor vinde scari de bloc sau bloc*ri cu totul pe banii aia.Ajungem in cativa ani ca Zimnicea.Iar daca Dragnea jr.are ceas de 12.500 de euro inseamna ca e sarac sau zgarcit rau.Banii furati de taticul infractor condamnat penal sunt spalati de umflatul Dragnea jr.prin firmele cunoscute bine de catre DNA.Nu toti oamenii din tara asta sunt prosti si neinformati.Nu stiu de ce,dar am impresia ca in cateva luni,la Rahova va veni cu pachet,doar Irina.Bine,asta daca nu se va satura si ea sau nu va aparea in vreo combinatie a acestor hoti si excroci politici.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.