Cuclea a fost huiduit in cartierul Catanga pana a luat-o la sanatoasa.

23 Mai 2019, 18:29 | 3398 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Turnenii nu mai suporta bataia de joc a pesedistilor. Danut Cuclea a simtit pe pielea lui furia turnenilor din cartierul Catanga. Ieri, 22 mai, o masina a Primariei a stropit cu apa "asfaltul" din cartier. Imediat a aparut primarul cu masina. Cum a pus piciorul jos a fost huiduit. I s-a reprosat durata, stadiul lucrarilor si ca nu a facut nimic pentru oras. Sa locuiasca si el in acea zona sa simta pe pielea lui chinul zilnic. Un parinte i-a spus ca fetita lui a cazut intr-o groapa. Vazand ca nu e de gluma, Danut s-a dus dracu. 

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
armando pe 14 Iunie 2019, 12:11
#17
suge pl ...... victor
un ti**n borat nu pot sami dau seama cum lumea pote sa manance la acel restaurant de cct .... face bani de pe pzd la prostitoate ...
Fane Belu de la Nasturelu pe 28 Mai 2019, 13:45
#16
invatatura de minte
Citesc adesea ce scriu compatriotii prin paginile acestei publicatii electronice. Pe timpul meu erau alte metode de reprimare a frustrarilor. Trebuie sa recunoastem ca toti ne dorim ceva si primim cu totul altceva. Iaca, domnul Dragnea, a primit prea putin din cat a meritat. Dar niciodata nu este prea tarziu. Pentru tot raul pe care l-a facut judetului nostru, EU, ii urez sa se intoarca in libertate cand se va intoarce la conducerea tarii, Ceausescu. Astept sa-i urmeze in puscarie si prietenii sau angajatii lui. Astept judecarea si a lui Ioan Niculae si a sotiei lui Nicoleta, nu pentru faptele minore ci pentru cele mari pe care le tin ascunse proc*rorii in sertare acoperite de bani grei si negri. Nitulescu este si el la rand, crede ca a scapat, si multi altii. Cuclea este doar un mic servitor, ca si Petre Parvu de la Zimnicea.Timpul le rezolva pe toate...
Gica pe 24 Mai 2019, 21:22
#15
Turnu
Toți sunteți niște dobitoci,nici un Partid nu a făcut nimic pentru țara asta,totul este o iluzie,de la lovitura de stat! Unde ați fost câns s-a distrus toată industria și nu ați făcut nimic? Ați plecat ca fraierii să munciți în țări străine,în loc să vă luptați cu sistemele! Vă meritați soarta! Țara este deja vândută,noi vom rămâne doar sclavi,indiferent de partid. Nici un partid,nu ne va achita taxele și impozitele și nici nu ne vor achita datoria externă,care s-a făcut timp de 29 de ani ! Citiți,gândiți că nu vă costă nimic !
Ilie pe 24 Mai 2019, 17:37
#14
O nulitate absoluta
Nu a existat un individ lipsit de personalitate ca acest Cuclea .In realitate orașul este "condus" de analfabetul de Cone .Acesti indivizi nu știu nici sa scrie.Se pricep numai la hotii.De cand exista acest oraș nu au fost asemenea neisprăviți in fruntea lui.
CASA VICTOR pe 24 Mai 2019, 13:56
#13
Casa victo
CASA VICTOR SUSTINATOR PSD

SUSTINATOR DRAGNEA

SUSTINATOR. PSD

Boicot casa victor

Nu mai comandati la casa victor!!
knuidvn pe 24 Mai 2019, 07:56
#12
Nesimțirea și prostia PSD
Domnule Sandu,și mama dumneavoastră poate face același lucru.
TIM pe 24 Mai 2019, 07:53
#11
ADEVARUL SE VEDE CU OCHIUL LIBER
Niste slugi din Primăria Turnu Magurele incearca sa ne convinga de faptul ca PSD va castiga alegeriele.Care alegeri,tovarasi?Alegerile Europarlamantare sunt doar un mic barometru pentru cele ce vor urma.Atunci sa vedeti diferenta reala intre PSD si alte partide.Cetatenii se zbat in mizerie si saracie,iar o mana de hoti striga hotii.Ati stat la conducerea orasului atatia ani si nu ati facut NIMIC,dar absolut NIMIC.
Fane pe 24 Mai 2019, 06:57
#10
Pentru Sandu
Dacă pe nevastă-ta o fute Cuclea ca să te țină în serviciu asta nu înseamnă că și nevestele altora trebuie să facă ce face nevastă-ta. Dacă vorbim de c*rățenie, lasă că nici în altă parte c*rățenia nu este la ea acasă. Nici tu nu ești ăla care aruncă mereu gunoiul la coș, hai să nu ne mai căcăm în potecă pe motiv de deontologie. Cât despre supt, nu mai bine ne dai tu câte o frunte în buric?
Sandu pe 23 Mai 2019, 21:52
#9
Sa i sugetii p.....a lui cuclea
Nu vreti sa va futa si nevestele

Voii nu sinteti in stare sat pastratii c*retenia in catanga
George pe 23 Mai 2019, 20:04
#8
Nici o vina
Sluga lu Dragnea.Inconjurat de lingai si neaveniti.Face pe mieluselul dar te inteapa pe la spate.Nu a facut nimic in oras.A pus monopol pe tot.Treziti-va si votati anti-psd.
Un localnic pe 23 Mai 2019, 19:44
#7
Primarul un localnic deziteredat
In anul 2016 locatarul de la primărie de bate cu cărămidă -n piept că va face și drege că vezi doamne contra candidatul este venetic nu va face nimic suntem în 2019 .Si localnicul care ne conduce sa dovedit a fi impostor luăm exp cat Măgurele a promis că reface Str Ion creanga, Călărașilor și HCC că va introduce apa.Dar sa dovedit a fi numai promisiuni deșarte le - a amînat in 2023 .Ci că sa mai crezi un asemenea specimene de om, rușine omule, om fără onoare și cuvânt .
huiduit pe 23 Mai 2019, 19:12
#6
nehuiduit
tot vor castiga alegerile.
Burcea pe 23 Mai 2019, 18:57
#5
Sa raspunda
Sa spuna cuclea cata șpagă a luat de la aceasta firma care face lucrarile in oras de tace asa. Astea trebuiau terminate de mult timp. Eu zic ca șpagă a fost grasă. Se vorbește ca din banii aceia si a luat câteva apartamente la buc*resti.
h pe 23 Mai 2019, 18:38
#4
c
cuclea trebuie alungat din,,oras'' si dus intr o padure sa stea acolo
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.