Video cu "papagali" si "catei". Rusinea orasului Turnu Magurele.

21 Mai 2019, 07:59 | 3772 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Turneni la Inalta Curte.

Asa se comporta papagalii si cateii( ne cerem scuze celor doua categorii). Din cauza unor astfel de specimene, teleormanenii sunt asa de bine vazuti. Mai jos pentru video: pana la minutul 1:30 apar toti. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Alex Dima pe 21 Mai 2019, 15:50
#4
IEȘIȚI LA VOT PE 26 MAI !!!!!
Doamne câtă incultură, prostie și analfabetism poți vedea la oamenii aceștia.... Nu e prima dată când sunt aduși oamenii precum vitele să-l susțină pe infractorul Dragnea.



iată un alt exemplu:

http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



Mă întreb oare cum mai ies oamenii ăștia din casă???
Reactie impotriva prostilor pe 21 Mai 2019, 10:40
#3
ASTA A FACUT PSD DIN OAMENI
Ce am vazut in acest filmulet?!Cum o gasca de retarzi si slugoi analfabeti,amestecati printre niste cioroi nespalati care latrau si urlau fara sa constientizeze pe ce pamant traiesc.Domnule Cuclea,baietii din Primaria Turnu Magurele,Societatea ApaServ si alte institutii,au fost pontati in zilele in care au fost tarati pe la Buc*resti?Petculescu era tare mandru de prezenta lui in gasca de ametiti.Iar pe Raicu se pare ca nu l-a batut destul Dumnezeu,se simte ca la sedintele UTC,inconjurat de prostii care-l ovationau pe Ceausescu.Cam aici a ajuns Romania in care un infractor se pisa pe fomistii care il sustin,si-i trateaza cu firimituri si sictir.Bunul simt,educatia si onestitatea au fost depasite demult de incompetenta,minciuna si obedienta fata de hoti.Bravo PSD-isti,veti ramane in istorie ca o plaga a societatii!
Nicu Fleașcă pe 21 Mai 2019, 09:11
#2
Sentință
Se mai îndoiește cineva că sentința în cazul lui Dragnea va fi în funcție de rezultatul alegerilor? Dacă PSD ia sub 25 % atunci Dragnea o să fie coleg de celulă cu Mazăre.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.