Incredibil! Familia Dragnea are remuscari: Act caritabil( returnezi banii ciorditi) pentru copiii din zona Turnu Magurele.

19 Mai 2019, 18:34 | 2221 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Furt - Donatie.

Dupa ce a furat de la copiii batuti de soarta, familia Dragnea vrea sa faca un gest caritabil si, cica, doneaza bani copiilor. Incasarile rezultate din vanzarea biletelor de la ultimul meci de pe teren propriu, din 24 mai, contra celor de la AFC Hermannstadt II, să fie donate Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal din Turnu Măgurele. Smecherie - furi bani si faci donatii celor de la care ai luat. De aceea e Dragnea cetatean de onoare al orasului.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
ilie de la scularie pe 20 Mai 2019, 12:05
#5
costel
Costele nu mai manca kko rosu-marca PSD...
Costel pe 20 Mai 2019, 00:08
#4
Turris
Kiwanis este a lui dragnea cumva? Vai de voi nemernicilor daca legați tot ce se face bun de anumite partide politice. Vino si cumpara bilet la meci si bani aia merg ma SECTIA DE PEDIATRIE A SPITALULUI NEMERNICILOR CARE MANCATI CACA
Fără PSD pe 19 Mai 2019, 20:35
#3
Să ne rugăm pentru ziua de mâine
Un hoț,condamnat penal,nu va da nimic nimănui,niciodată.E doar un joc de imagine menit să mai prostească încă odată electoratul captiv spălat pe creieri.E bolnav după putere,arogant și mincinos și vrea din răsputeri numai să scape de dosarele penale.PSD nu va aduce prosperitate,civilizație loc*ri de muncă și nu va respecta nicodată legea.Nu vă mai lăsați amăgiți și mințiți de către niste incapabili care nu au făcut nimic bun pentru voi,pentru noi toți.
anghel pe 19 Mai 2019, 18:59
#2
c
Dragnea e mandria orasului Turnu Magurele !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.