Stefan Dragnea face evaziune la echipa de fotbal Turris Turnu Magurele?

13 Mai 2019 | 2765 vizualizări | 9 comentarii
Bilet Turris.
Bilet Turris.

Un cititor a semnalat faptul ca biletele de la meciurile echipei patronate de Stefan Dragnea nu respecta normele in vigoare. In fotografie se poate observa un bilet de la ultimul meci jucat acasa de Turris. Noi credem ca sunt cu semnul intrebarii. Ce spuneti dumneavoastra? 

Comentarii (9) Adaugă comentariu
Rop pe 16 Mai 2019, 08:23
#9
Faliment
Pe ce pune mina fiul lui Dragnea totul se falimenteaza
DOI pe 15 Mai 2019, 20:46
#8
Ca ei
Sa de si CRACEA un ban catre echipa LOL LOL LOL

E oare important un nume pe 14 Mai 2019, 11:08
#7
Deschideți ochii bine și nu mai dormiți
Nu vă mai săturați să lăudați și să apărați fam.Dragnea.Tot ce au atins acești oameni s-a transformat în sărăcie pentru cetățeni,iar cu smecherie și hoție, bunăstarea este numai pentru ei.Nu sunt niște genii pentru ceea ce au făcut și fac,e doar hoție și minciună.Vinovații principali pentru modul în care trăim și ne ducem crucea,suntem numai noi.Mai multe loc*ri de muncă,mai multe investiții,civilizație și respectarea legii,și fără hoție,după care vă puteți buc*ra și de fotbal sau oricare alt sport.Nu vă mai lăsați mințiți și intimidați de o gașcă de incapabili.Ceea ce veți vota se va vedea în viitorul copiilor și nepoților voștri.
Sim pe 14 Mai 2019, 08:08
#6
FB
E bine ca este echipa de fotbal,trebuie mai mulți patroni pentu susținerea sportului
Bilet nul pe 14 Mai 2019, 00:51
#5
Cititi un pic Codul de procedura fiscala,
Obligatiile organizatorului de evenimente,fie el si ONG sunt in principal afisarea pe bilet a tuturor datelor



Denumire,cod fiscal,adresa unitatea emitenta(cel ce a tiparit biletele)

La fel daca veti citi in intregime veti observa ca va trebui sa depuna pana la o anumita data s fiecarei luni impozitele aferente sumelor incasate.

In comentarii Stefanel zicea ca el e ONG si nu e obligat sa plateasca TVA,pai si atunci vrei sa spui cs intreaga echipa este un ONG?sau si facut un ONG care se ocupa cu vanzarea biletelor tocmai in scopul evitarii platii de TVA ?

Tipareste biletele cu numele complet si datele de identificare ale acestui ONG,sa stie si lumea cine incaseaza acesti bani si daca la data de 10 ale lunii ajung banutii inregistrati in conrurile consiliului local.

Va las sa cititi dar cum sunteti niste puturosi....

http://accountantsgroup.ro/Articole/Activitati-economice-cu-vanzare-de-bilete-pentru-spectacole-muzee-targuri-evenimente-sportive/7
Unul pe 14 Mai 2019, 00:03
#4
????
Lincar cetatean de onoare????Pai cine e ma asta??? Ce a facut ma asta???Cit tupeu aveti si ne luati de prosti.Pai cei care au facut ceva pentru orasul asta i-au indepartat,cei nascuti si crescuti aici!Asta e stirea bomba a anului!
Grig pe 13 Mai 2019, 22:46
#3
Turris
Multumim pentru votul de azi din consiliul local al consilierilor PNL . Au iesit afara din sala cand a fost propus Erik Lincar cetățean de onoare al orașului. Asta va dus in cele 34 de echipe ale primelor 2 ligi din fotbalul românesc. Dar sa fim seriosi,nu cu ajutorul primăriei sau consilierilor locali. Nimic nu este bine facut in oras daca nu este facut de cracea .
Crin pe 13 Mai 2019, 22:17
#2
Bilet
Spun ca esti prost.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.