Cristina Tatu, Udrea de Teleorman, a fost prezenta sa-l sustina pe Dragnea.

15 Aprilie 2019, 21:13 | 4589 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Cristina Tatu.

Ține s-a dus cu gențică Louis Vuitton să-l apere pe Dragnea? Ține?

Ține își permite: o domnișoară angajată a Consiliul Județean Teleorman, așa cum a descoperit-o Camelia Tabacu.

Elena Udrea nu moare, Elena Udrea se transformă. Și se vopsește. Cristina Tatu este consilier la Camera Deputatilor. 

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 19 Aprilie 2019, 20:58
#10
Susțin inițiativa lui Petru #NimicEștiTuChallenge
IEȘIȚI CU TOȚII LA VOT PE 26 MAI SĂ DĂM DE PĂMĂNT CU CIUMA ROȘIE PSD ȘI SĂ ÎI ARĂTĂM LUI DRAGNEA CĂ DE FAPT EL E UN NIMIC !!!!!
Mari pe 19 Aprilie 2019, 20:10
#9
Dragnea a vrut să dea mâna cu un bărbat la mitingul PSD...
Reacția acestuia: „Eu nu dau mâna cu hoţii”



https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/dragnea-a-vrut-sa-dea-mana-cu-un-barbat-la-mitingul-psd-reactia-acestuia-eu-nu-dau-mana-cu-hotii-1115568
Petru pe 19 Aprilie 2019, 20:08
#8
#NimicEstiTuChallenge
"Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Si ai sa vezi ca nimic esti tu!" Va provoc sa va inregistrati cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si sa postati filmul pe paginile vostre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge. E timpul sa scapam de PSD. E timpul Romaniei!", a postat Rareş Bogdan. Fostul realizator TV s-a referit la data de 26 mai, când au loc alegerile europarlamentare în România.



Liviu Dragnea, la Suceava: „Ce am făcut noi?”. Participant la miting: „Nimic”

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/liviu-dragnea-la-suceava-ce-am-facut-noi-participant-la-miting-nimic-1115539
Mihai Matei pe 18 Aprilie 2019, 13:47
#7
Răspuns pt #5
Te-ai simțit cumva lezat de acel comentariu care reflectă perfect realitatea din România??? Poate că o cioară borâtă ca tine trăiește într-o lume cu totul paralelă prezentatâ de către Antena 3 si România Tv.... Ție îți place cum arată Turnu, în place cum merg treburile în țară???
Alex Dima pe 17 Aprilie 2019, 21:15
#6
PSD=CANCERUL ROMANIEI
Pur și simplu îmi vine sâ vomit când văd asemenea lături, panarame care le "cântâ la flaut" ciumaților și distrug generațiile ce vor urmă.... ÎN CONCLUZIE: IEȘIȚI LA VOT OAMENI BUNI DACĂ NU VREȚI CA ASTFEL DE PANARAME ȘI DE ZDRENȚE PENALE SUGĂTOARE DE PUULI SĂ VĂ DECIDĂ SOARTA !
Pt Mihai Matei pe 17 Aprilie 2019, 20:42
#5
bulangiule
Da ce te face sa crezi ca ceea ce spune ala de la 1 sau tu este corect? Esti lache si tu si ala. In democratie ai voie sa critici. Tu esti mai comunist ca mamaica ta.
Mihai Matei pe 17 Aprilie 2019, 13:05
#4
Răspuns pt #2
Din cauza unor astfel de oameni pupinkuriști ai PSD ca tine s-a ales praful de orașul nostru și de România. Omul în primul comentariu a prezecizat corect realitatea, iar o zdreanță ca tine a sărit să-i dea repede în cap, tipic românesc: spune unu' adevărul, sar ceilalți să-i dea în cap....

Adriane pe 16 Aprilie 2019, 21:51
#3
Lasa bautura
si cu**asaraia si baga munca taticule
Adrian pe 16 Aprilie 2019, 09:01
#2
O societate bolnavă și plina de corupti
Fufele care nu au reușit prin meritocrație,au ales să linga,unele chiar la propriu,pe infractorul de Teleorman,mergand la Buc*resti.Prin TR a inceput sa le puta,iar viata e mai dulce la capitala,acolo unde nu le vede si nu le controleaza nimeni.Daca observati plancartele pe care sunt scrise lozincile pro Dragnea veti observa ca majoritatea sunt scrise cu aceleasi caractere,de catre aceeasi persoană si cu acelasi mesaj.Iar cei ce le arata sunt niste semianalfabeti.Sustinatorii”dreptatii” sunt veniti de prin Teleorman si Ilfov.La asa stapan,asa sustinatori.Inclusiv jandarmii si taranoii care-l flancheaza ca intr-un film cu mafioti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.