Revenim - Ce s-a întâmplat în cazul femeii cu picioarele frânte în spitalul din Turnu Măgurele. De ce nu o sancționează directorul Delcea pe asistenta vinovată?

03 Martie 2019, 00:03 | 10802 vizualizări | 28 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Ați citit articolul nostru despre nenorocirea întâmplată în Spitalul Municipal Turnu Măgurele cu o pacientă. Venită să se trateze pentru o viroză, femeia, în vârstă de 73 de ani, a plecat în cârje, deoarece persoanele care o supravegheau în timpul nopții de 14/15 februarie nu și-au făcut datoria (se pare că dormeau).Din păcate pentru încrederea în actul medical, managerul spitalului turnean nu a luat nicio măsură.De ce o apară cu obstinație managerul Delcea pe asistenta Constantin Mihaela, autoarea morală a tragediei din acea noapte? Ne așteptam, așa cum era firesc, ca asistenta vinovată să fie pedepsită, nu de alta, dar să nu se creadă că nimeni nu răspunde pentru ceea ce face( sau nu face, în cazul nostru). Aiurea, nu s-a întâmplat nimic.Mai mult, managerul F.Delcea o apară cu îndârjire pe asistenta vinovată. De ce, oare?Eei, cum vin toate de se leagă!

Managerul F. Delcea este într-o relație de „afaceri” cu soțul asistentei M.Constantin, Virgil Constantin, șeful Ocolului Silvic Turnu Măgurele. În urma cu ceva timp, V. Constantin l-a ajutat pe F.Delcea să intre în posesia unei suprafate de pădure pe raza Ocolului Silvic Turnu Măgurele.Se pune întrebarea:cum avea dreptul să obțină pădure la Turnu Măgurele F.Delcea, când el este de baștină din comuna Țigănești? De cercetat acest fapt care îmbracă un caracter penal.

Despe soțul asistentei, Virgil Constantin, se cunoaște că e un apropiat al cercului condus de L.Dragnea.Acum doi ani, o obscură firmă din Turnu Măgurele a obținut un contract de 26 milioane de lei (peste un milion de euro) de la Primăria București.Firma Fitodep Viridiana SRL, acum cu sediul în sos. Panduri, nr 11, sector 5,ii aparținea lui Virgil Constantin și fusese nou-înființată, fară activitate și fară personal în 2017, atunci când „a câștigat„ licitația pentru „distrugerea„ țânțarilor din București. Doamna Firea, nu aveți nimic de spus despre acest lucru?Așteptăm.

Revenind la firma Fitodep Viridiana SRL, ea a fost cedată de V.Constantin unui apropiat al lui L.Dragnea (un șofer).Pentru această cedare, a primit o limuzină Volkswagen, pe care o ține într-un garaj de pe strada Cloșca din Turnu-Măgurele, și mai multe excursii în Europa și chiar în Dubai( ca orice snob care se respectă).Desi este proprietarul VW, acaesta mașină nu apare în declarația de avere a lui Virgil Constantin: Atenție, A.N.I.!

P.S. Domnule Primar Cuclea, dacă doriți să câștigați 500 de voturi la alegerile locale, dați-l afară pe managerul Delcea.Dacă nu, veți pierde sigur voturile personalului spitalului turnean. Mingea e în terenul dumneavoastră, domnule Primar.

Citeşte şi
Comentarii (28) Adaugă comentariu
Alexandra pe 30 August 2019, 00:20
#28
.
Cel mai cu**ar sofer din lavcom ionel mitrache fute si babe de 50ani
Alexandra pe 28 August 2019, 18:30
#27
.
Soferul din lavcom ionel mitrache dus la spital de urgenta ca si a bagat bile pe p**a
Inna pe 04 Iunie 2019, 18:23
#26
Sa aleagă odată sa nu stea cu 10 femei de odată
Inna pe 04 Iunie 2019, 13:17
#25
Gata îl dam în rândul lumii pe delcea
Țiganul pe 12 Aprilie 2019, 22:47
#24
Țiganul
Țiganul nr.1
Eu pe 02 Aprilie 2019, 17:11
#23
Delcea i
Sa vina mascați pe str Tudor Vladimirescu sa facă prechizite la domiciliu amantei sa vadă cum se spala bani din mita











300 pe 20 Martie 2019, 00:33
#22
GRESESTI
TOTI MANAGERII SPITALULUI TURNU MAGURELE SUNT HOTI DE NOTA 10
George pe 18 Martie 2019, 23:55
#21
Pentru PSD mita e un mod de a multumi
VEORICA ZICE CA AVEM DE TOATE IN SPITALE, SI CHIAR AVEM DE LA BACTERII NOZOCOMIALE LA "IMUNOGLOBINA" VIRUSI DE TOATE TIPURILE ACINETOBACTER SI ALTELE...



https://www.youtube.com/watch?v=79FutKCmRTM



NUMAI DOTARILE DE CARE AU NEVOIE SPITATELE LISESC CU DESAVARSIRE. TIMP IN CARE CAND TOATE ACESTE SPITALE SUNT "DOTATE CU DETOATE", DRAGNEA TOCMAI SE TRATEAZA LA O CLINICA PRIVATA ! DE CE FUGI DE SPITALELE DE STAT DACA SUNT ASA DOTATE ?!?
anonim pe 15 Martie 2019, 23:18
#20
anonim
sai beliti p**a lui menegeru spitalui ca este un om de nota 10 iar voi prostelor o sa muriti proste
Gogu pe 11 Martie 2019, 19:12
#19
Vi se pare normal ?
Spitale în ilegalitate. "Sunt asigurat și m-a pus să cumpăr o fașă și 2 pachețele de comprese. E corect?"



În cel mai mare oraş al ţării funcţionează 14 spitale cu statut de "urgenţă". Înseamnă că ar trebui să fie capabile, în orice moment, să trateze cele mai grave cazuri. În realitate, dotările sunt vechi de 10 ani, pacienţii sunt trimişi să-şi cumpere singuri medicamente, iar managerii vor să ţină totul departe de ochii presei. Urmează un nou episod al campaniei Pacient în România.



https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/spitale-in-ilegalitate-sunt-asigurat-si-m-a-pus-sa-cumpar-o-fasa-si-2-pachetele-comprese-sterile-e-corect-1095789
Gogu pe 09 Martie 2019, 21:23
#18
Asta trebuie reglementat prin lege si aplicata in toate instutiile de santatate publica
Angajament anti-mită la Institutul Fundeni.



Angajament anti-mită pentru personalul de la Institutul Clinic Fundeni. Conducerea spitalului îi va pune pe medici, asistenţi şi restul personalului medical, în total peste o mie de persoane, să semneze declaraţii prin care se angajează că nu vor lua mită.



https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/angajament-anti-mita-la-institutul-fundeni-1095197
profesorul de canto pe 07 Martie 2019, 16:25
#17
adimistratorul spitalui un dobitoc
Solutie simpla pt spital creerea de baii care cuprinde dusuri si wc in camere cu paturi sau dormiroare sau creerea unor sisteme de alarmare a asistentelor sau doctorului, dar de unde adimiatratorul spitalului nu - l duce bibilica, mintea lui creier de gaina, un cacanar - n invatat la bani multi din partea noastra, un dobitoc care tine de el
Stefan Mandache pe 04 Martie 2019, 23:17
#16
România vrea autostrăzi
Foarte tare si omu si clipul si ideea



https://www.youtube.com/watch?time_continue=273&v=v9TVlvipLB0



Particip! 15 Martie ora 15:00 !

Participa si tu romane !
Oofff pe 04 Martie 2019, 22:32
#15
Offf
Țaranul cu maserati....cool beyby
Gogu pe 04 Martie 2019, 13:40
#14
Deci se poate daca se vrea
Un medic din Satu Mare i-a restituit plicul cu bani unei pensionare.

Un medic din Carei, județul Satu Mare, i-ar fi restituit unei bătrâne plicul cu bani pe care aceasta îl strec*rase printre niște acte, motivând că nu poate accepta „atenția”, întrucât are un salariu mai mare ca pensia ei, scrie PresaSM.



https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-medic-din-satu-mare-i-a-restituit-plicul-cu-bani-unei-pensionare-1092069
Ana pe 04 Martie 2019, 01:41
#13
Spitalul Turnu Magurele
Doctori,asistenți toti o apa si un pământ.Au salariu de nu mai stiu de ei imense iar daca te duci la spital te privesc de sus si pana nu le bagi 10 ron in buzunar nu se uita la tine.Oameni buni astea merita strânși de gât ca sunt niste jigodii ordinare.Spitalul de la Tr Magurele are foarte multi angajati care mănâncă bani statului degeaba.Sectia de ginecologie de ce are atâtea angajate ca aici nu se mai naște nu se mai tratează nimeni de ce nu o închide si sa trimita doamnele acasa sa nu mai taie frunza la câini pe bani noștri.

Gogu pe 03 Martie 2019, 23:12
#12
Acest fenomen trebuie sa ia amploare la scara nationala. Bravo baieti!
Exemplul tinerilor. Șapte elevi au c*rățat de gunoaie un întreg sat din Bihor.

Gest lăudabil al unor tineri din satul Băița, județul Bihor, care, într-o singură zi, au c*rățat de gunoaie întreaga localitate. În câteva ore, elevii au strâns 11 saci cu deșeuri din sat și de pe malul Crișului Băiței.





https://www.digi24.ro/regional/digi24-oradea/exemplul-tinerilor-sapte-elevi-au-c*ratat-de-gunoaie-un-intreg-sat-din-bihor-1091855
Paco pe 03 Martie 2019, 21:27
#11
Jos
Demisia,ca nu te mai vrea nimeni si ai demonstrat ca nu esti corect cu toata lumea.Esti cel mai nenorocit manager pe care la avut spitalul pana acum.Primarul ca sa-si spele pacatele ar trebui sa-l schimbe ca nu are nevoie spitalul de un asemenea om,de fapt ce om nici animal de jungla nu-l pot numi
Anonim pe 03 Martie 2019, 20:36
#10
Jos cu menegerul
Rușine menegerul ptr că el și-a loat responsabilitatea că aceste 2inculte vor fii sancționate și se vor lua măsuri în privința lor .dar din cele spuse mai sus se vede că acest menegerul face afaceri ilegale cu bărbatul acestei asistente pai normal Daia nu mai da tara înainte ptr că sa umplut orașul de toți paraziti .să știți că bătrîna nu se simte bine deloc după operație au operato sa scape de gura rudelor apropiate dar operația nu este reușită și pacienta nu se simte bine deloc asta va spun din surse sigure rușine menegerului și asistentei rușine jos cu menegerul .
Izzy pe 03 Martie 2019, 20:11
#9
Nu cred
Nu cred ca era tot la fel daca cadea acasa deoarece era acasa asta era dar ea a fost la spital si acolo cand te duci ai o responsabilitate fata de pacienti chiar daca era noapte putea sa treaca pe la fiecare salon sa verifice daca este totul in regula dar au fost preocupate de altceva
Angajat pe 03 Martie 2019, 20:08
#8
D-nl manager
Delcea e un badaran nu stie decat sa tipe si sa ameninte angajatii,lucrurile astea primarul le stie,nu cred .Lucram intr-un stres de nu o sa mai fim capabile sa dam randament la locul de munca.Trece ca boul pe langa tine ii dai tu femeie cu buna ziua si nu are bunul simt sa-ti raspunda,cred ca este fericita mama lui de mandretea de baiat ce a crescut.
Cetatean pe 03 Martie 2019, 19:56
#7
?????
Se stia de relatiile dintre cele doua familii,asa ca ce sanctiune doriti.Delcea vrea note explicative de la angajati te miri pt ce nimic*ri(ca e usa intredeschisa;ca perdeaua nu e dreapta etc) ce trebuie sa faca concret pt spital lasa de dorit
Mihai Matei pe 03 Martie 2019, 12:38
#6
NU MAI VOTATI CORUPTII, JOS PSD+ALDE !!!!!
Măi oameni buni, cât si cei din redactie, noi trebuie să ne unim cu totii impotriva CANCERULUI PSD+ALDE, indemnati lumea să iasă la vot la următoarele alegeri si să voteze impotriva CIUMEI ROSII PSD+ALDE, altfel Turnu va ajunge o Comună, orasul se degradează si se depopulează pe zi ce trece, vouă vă place cum arată Turnu??? Orasul e plin de gropi, mizerie, gunoaie la capăt de bloc!!!!! Haideti să iesim in stradă să ne cerem drepturile iar la următoarele alegeri NU votati PSD+ALDE !!!!!
Fl. Grigorescu pe 03 Martie 2019, 10:04
#5
Mizerii dintr-un oras distrus de PSD
Nu mai incercati sa luati apararea asistentelor care nu isi fac datoria.Au salarii foarte mari,iar complexitatea tratamentelor pentru bolile de care sufera majoritatea,se trateaza pe la Buc*resti,nicidecum prin Spitalul din Turnu Magurele.Iar in privinta domnului Constantin,mai este inca liber,dupa matrapazlac*rile pe care le-a facut cu Dragnea,pe la Primaria Buc*restiului?Ce se petrece astazi pe acele meleaguri,nu au nicio legatura cu amintirile frumoase de alta data.
Jonny pe 03 Martie 2019, 09:58
#4
Care alegeri?
El este cap de lista la europarlamentare, nu o sa mai candideze la primăria tr. Nu mai aberati atât.

Așteptăm pe cineva tânăr, cu o echipă bună, să facă ceva in cătunul asta. Sper sa dea jumate din primărie afară.
Pacient pe 03 Martie 2019, 08:24
#3
Batrana cu fractura
Am fost internată o noapte cu aceasta batrana in salon. Mi s-a parut ca a fost tratata ca toti ceilalti pacienti, au venit medicii la ea, asistentele de cate ori a avut nevoie, infirmierele au spalat-o si i-au schimbat lenjeria de 4 ori intr-o singura noapte.. faptul ca a cazut noaptea la baie, chiar nu mi se pare ca e vina cuiva, nu avem fiecare salon asistent sau infirmier personal. Batrana era pe picioare si a mers la baie... se putea intampla si acasa.. exagerati in acest caz..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.