Fotografia spune totul despre cum este condus Turnu Magurele.

17 Februarie 2019 | 8209 vizualizări | 18 comentarii
Turnu Magurele.
Turnu Magurele.

Turnu Magurele. 

Comentarii (18) Adaugă comentariu
Un June tanar pe 22 Februarie 2019, 05:58
#18
Detalii...
- In parculetul din fata Postei lipseste statuia lui Tudorica Dorobantul. Tudorica deci, era inca la intrarea in Parcul Municipal.

- Copacii de pe bulevard sunt copacei



=> Circa 1981
TOT EU pe 21 Februarie 2019, 17:52
#17
Pentru #11
Da, ai dreptate, fotografia are mai mult de 30 de ani!
fane pe 21 Februarie 2019, 14:54
#16
....
dintre toti tot cel mai prost e Cone C
Kalake pe 21 Februarie 2019, 13:10
#15
Pentru Fane
Fănele, clar că ai dormit prost, și te-ai trezit și mai prost dispus. De unde ai dedus tu că Lake ține cu PSD nu știu, dar cert este că tu stai prost cu nervii fiule. Din ce scrie Lake nu văd nimic care să ducă spre PSD ci e vorba doar de vechimea fotografiei. Las-o mai moale că faci riduri de tânăr! Viața e sc*rtă și dacă ți-o mai consumi aiurea treci prin ea ca mormolocul prin baltă. Ușurel, nu te repezi ca musca la ...miere!
Fane pe 21 Februarie 2019, 10:38
#14
Pentru LAKE PSD -istul
Pai, bai LAKE are importantă cand a fost făcută fotografia, important este ca orașul arată mai rău decât acum 40 de ani.Orasul in loc sa evolueze a involuat sub conducerea PSD-istilor.Ei dezvolta orașul prin aprobarea de construcții de tabla .Cea mai "competentă "conducere din istoria orașului este: Cuclea,CRISTEA,frății Cone,Bădița.Acestia sunt profesioniștii care conduc urbea.
malin bot pe 20 Februarie 2019, 22:26
#13
reteta prin care psd a furat 10 miliarde de euro din bani romanilor, bani publici
Partidul PSD face minuni. O investigație Recorder despre cum se fraudează banii din Programul National Dezvoltare Locala PSD - Hercinic srl



https://www.youtube.com/watch?v=PXOf_mJRFSg



https://www.youtube.com/channel/UCAeiXujAMmj7AZbXc3lOs4A



nu mai votati hotii psd-alde-udmr
Lake pe 20 Februarie 2019, 19:55
#12
Pentru Lute
Poza este mult mai veche. Între G2 și G1 este o clădire care azi nu mai există. Vezi când a fost ridicat blocul care adăpostește Poșta și vezi apoi cât de veche este poza. Dacă nu știi întreabă pe cei bătrâni care mai știu, sau dacț nu ai pe cine întreba îți spun eu.
izy pe 20 Februarie 2019, 08:50
#11
orasul fantoma
Cand edilii orasului sunt niste cadavre psd-iste,cum sa fie orasul decat o fantoma?
P0x pe 19 Februarie 2019, 19:55
#10
Prostia-i la putere.
Fratia si incompetenta celor din primarie,nu face altceva decat sa amplifice ura si revolta fata de PSD.Din tot ceea ce vedem prin Turnu Magurele,singura realizare a conducerii primariei,sunt acele cutii de tabla numite garaje.Nu exista ceva mai urat si mai grotesc,mai ales cele care depasesc dimensiunile din contracte(3/5m).
Ilie de la scularie pe 19 Februarie 2019, 09:47
#9
Orașul cutiilor de tabla
Gratie primarului neterminat Cuclea,directorului analfabet Cone,secretarului cu100 milioane venituri Franchievici,viceprimarului incult CRISTEA s-a umplut orașul cu cutii de tabla care trebuia sa fie copertine conform hotărârilor de consiliu local.Prin grija secretarului FRANCHEVICI care si-a construit si el o cutie pentru ca si-a luat mașina noua(deh! la venitul pe care il are) modifica HCL in Decembrie 2018, așa cum schimba Dragnea legile justiției,dând aprobare pentru garaje.Astfel cel care ar trebui sa respecte legea,secretarul FRANCHEVICI,o încalcă in interes personal aceste construcții nefiind permise conform planului urbanistic zonal.Domnilor consilieri se aude?DNA-ul sa se autosesizeze.Pentru acești nemernici respectarea legii este facultativa.Asa dezvolta prostii orașul .
Lute pe 18 Februarie 2019, 17:50
#8
care...
Bai idiotilor, fotografia asta este de acum 30 de ani, cand toata lumea era la munca, cine ati fi vrut sa fie pe strada, vanzatorii de seminte?
Observator impar(tial) pe 18 Februarie 2019, 16:35
#7
Intr-adevar, se vede......
-ca primele patru comentarii sunt scrise de acelasi dobitoc;-orasul este parasit de oameni si este pop**at numai de masini;asa se si explica faptul ca nu mai are cine sa comenteze pe acest site:pentru a supravietui si pentru a salva aparentele, aceeasi persoana care scrie face si comentariile, ba chiar si mortii scriu(de ex ilie de la scularie care-i mort de mult). CE NU SE STIE DE MAJORITATEA CITITORILOR: ARICOLELE SUNT SCRISE LA BUCURESTI DE INDIVIZI NEINFORMATI CARE NICI MACAR N-AU FOST NICIODATA IN TURNU MAGURELE, DE ACEEA DE CELE MAI MULTE ORI CEEA CE SCRIU EI NU ARE NICI IN CLIN, NICI IN MANECA CU REALITATEA. SUNT O MULTIME DE FAPTE SI ASPECTE REPROBABILE DESPRE CARE NU SCRIU NIMIC! EI HABAR NU AU CA ORASUL ESTE CONDUS SI DE CONSILIERII PNL CARE VOTEAZA ALATURI DE CEI AI PSD! RAR CAND SE MAI ABTIN SAU VOTEAZA CONTRA. CA SA AIBA SI EI VREO INITIATIVA LEGISLATIVA, NICI VORBA! DUMNEZEU CU MILA. DAR VOR PUTEREA. CE SA FACA CU EA???
Zorro pe 17 Februarie 2019, 18:42
#6
Dictaura PSD
Va place cum a ajuns orasul acum? Cuclea si cei pusi de el in diferite posturi au nenorocit acest oras.Priviti acea fotografie si priviti si orasul acum? Diferenta mare!
eu pe 17 Februarie 2019, 14:24
#5
Toţi plecăm unde vedem cu ochii!
Ce rezervă viitorul pentru cei ce vin urmă? Străinătatea este răspunsul! Niciun tânăr nu se mai stabileşte aici pentru că oraşul ăsta nu are viitor! Iar noi, părinţii, ne vom duce după ei! Nici măcar ţiganii nu se pot întoarce să-şi folosească palatele, pentru că nu au cu ce să se întreţină pe aici. Iar
Achim pe 17 Februarie 2019, 13:23
#4
PSD=CANCERUL ROMANIEI
Asta se intampla cand lumea voteaza cu PeSeDe, si-au dat votul pt un ciurel de malai iar acum au fost jefuiti si nu au avut ce pune pe masa de Sarbatori deoarece Dragnea le-a luat si porcu din ograda ! Va place cum arata Comuna Turnu Magurele!??? Data viitoare sa nu mai votati PSD Ciuma Rosie!
Oraselul Fantoma pe 17 Februarie 2019, 09:10
#3
Opera desavarsita de catre PSD
Turnu Magurele nu este condus,ci doar jumulit si saracit de o gasca de incapabili,cu sufuciente interese si nevoi.Orasul este distrus si adus la nivelul anilor 50.Este un orasel fara industrie,fara investitii,fara forta de munca și fara perspective.Este exact ce si-a dorit Dragnea,continuat chiar de oamenii pusi de el sa-i indeplineasca orbeste ordinele.Ce a iesit,se vede si cu ochiul liber.Intrebarea este:Ce rezerva viitorul pentru cei ce vin din urma?Ca nu puteti sa-mi spuneti ca trebuie toti sa plece unde vad cu ochii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.