Mare atenţie când cumpăraţi produse de patiserie sau pizza! Firme din Teleorman, controlate de inspectorii sanitar-veterinari.

16 Februarie 2019, 20:41 | 7274 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Patiserie.

Mare atenţie când cumpăraţi produse de patiserie sau pizza! Puteţi avea ghinionul să consumaţi grăsimi hidrogenate, adică periculoase, în loc de caşcaval sau brânzeturi, avertizează Ministerul Agriculturii.

Şi nu sunt deloc puţine situaţiile de acest fel. În doar o săpămână, inspectorii sanitar-veterinari au descoperit că aproape jumătate dintre patiseriile, restaurantele şi pizzeriile verificate falsifică produsele lactate folosite.

Au fost controlate peste 100 de firme din Argeș, Teleorman, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți și București, iar cele cu probleme au primit amenzi de aproape 200.000 lei.

Verificările la nivel naţional au început luna trecută, iar concluzia inspoectorilor este că una din trei firme păcăleşte cumpărătorii cu produse falsificate.

sursa: digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Marin Culcica. pe 25 Februarie 2019, 08:38
#3
Indicator de inteligenta.
Numarul de NUMAI 2 comentarii(la peste 1800 de vizualizari) arata gradul de IMBECILITATE al scumpilor nostri concetateni. Fata de gravitatea aspectelor aratate in articol si in cele doua comentarii era de asteptat sa asistam la O EXPLOZIE DE COMENTARIIPLINA DE INDIGNARE SI DE REVOLTA, CARE SA DEMASTE SI ALTE ASPECTE DE ATENTATE LA VIATA OAMENILOR DIN PARTEA UNOR NEGUSTORI CRIMINALI (DIN TOATE PARTIDELE!) CARE PUN IN PERICOL SANATATEA SI VIATA NOASTRA. DAR-VORBA ROMANULUI- DE UNDE NU E NICI DUMNEZEU NU CERE! IN SCHIMB SUNTEM MARI SPECIALISTI IN PROBLEME-CUM AR FI JUSTITIA-IN CARE NU AVEM PREGATIRE SI CUNOSTINTE SI IN CARE NE EXPRIMAM PARERILE PRIN URLETE! VAI DE TINE TARA FARA POPOR!
Elena B..... pe 21 Februarie 2019, 18:00
#2
Cititi la "Nemultumirile localnicilor"
Am postat doua comentarii la rubrica mentionata si putin le-a pasat celor vizati! In afara celor spuse acolo vreau sa mai adaug cateva observatii:-La Mopan se vinde paine de secara si paine graham. Se zvoneste(mai bine zis din surse sigure) ca nici vorba ca painea graham sa se faca din tarate, ci din faina colorata cu coloranti chimici nocivi, iar painea din "secara" nu este din faina de secara, pentruca prin zona noastra nu prea se cultiva secara. Despre produsele de patiserie sau pizza nici vorba sa fie c*rate. Despre acele produse zise bio, daca treaba nu ar fi tragica, ar trebiu sa ne amuzam. Pai ca un produs sa fie bio ar trebui ca, in primul rand, materia prima sa fie bio. Onor organele sanitar-veterinare si pentru controlulu sigurantei alimentelor pot sa spuna cam pe unde se gasesc acele culturi bio si spatiile de depozitare bio si unitatile de productie si prelucrare bio??? De aceea este plina tara (si orasul) de oameni care de abea isi mai taraie picioarele pe strazi.
Bio pe 16 Februarie 2019, 23:37
#1
Cetățean din Turnu Măgurele
Aceste produse BIO sunt niște mizerii și starvuri
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.