Zvon: Cuclea(Rasul Lumii) lasa Primaria pentru Senat.

11 Ianuarie 2019 | 9232 vizualizări | 29 comentarii
Rasul Lumii.
Rasul Lumii.

Traditia se respecta la Turnu Magurele: Cuclea nu mai candideaza la Primaria Turnu Magurele. Danut vrea sa ajunga in Senat. Mohanu este deschizator pentru urmasul lui. Realizarile marete il recomanda pentru plecarea din Turnu Magurele. 

Comentarii (29) Adaugă comentariu
. pe 26 Ianuarie 2019, 09:53
#29
.
Pt "incert"

Cum iti poti inchipui ca PSD nu ar atinge pragul electoral? Nu pot sa cred ca ai lacune atat de mari referitoare la un lucru atat de simplu.Cat despre restul postarii tale, te rog sa incerci sa vorbesti frumos. Daca poti. De injurat toata lumea este in stare, si cei ca tine, si cei ca mine.

. pe 23 Ianuarie 2019, 15:26
#28
incert
Cuclea poate sa ajunga in senat sau in camera despuiatilor cu o singura conditie ca psd sa invinga pragul electoral. sa muriti toti cu familiile voastre cu tot, cei ce veti vota psd. familia psd formata din lingai, trepadusi si drojdia societatii. Spuma societatii nu face politica, ea doar munceste si aduce aport tarii.
. pe 21 Ianuarie 2019, 16:45
#27
.
DACA TRADEZI, macar sa o faci pentru o alternativa mai buna. Sa pleci de la PSD, pentru ca nu se mai poarta propagandistii cu afise la subrat si cu goarna la gura, ca sa vii la asa-zisul PNl, mi se pare o mare prostie. Iar Cracea, cel abonat la infrangere, in disperarea lui de a ajunge primar, nu constientizeaza faptul ca daca prin absurd ar castiga nu are cu cine face echipa. Sincer, uitati-va cine este pe langa el. PSD-istii macar au experienta si unii chiar au studii, sunt oameni cunoscuti in oras, in vreme ce el ar veni cu niste desene animate in care nu crede nici el.



Pe de alta parte, cred ca Danut Cuclea va pleca la Buc*resti, nu stiu exact pe ce ruta. Aici intervine problema PSD-ului. Cu cine sa vii pentru primarie, astfel incat sa te prezinti cu sanse reale de a-ti pastra electoratul; clasic si a-l atrage pe cel nehoatarat sau nemultumit? caci, oricum, sansele ca PSD sa piarda la Turnu sunt foarte mici, cu toate nemultumirile turnenilor.
UNUL-#25. pe 21 Ianuarie 2019, 08:39
#26
Punct.
-Pe lista pe care o am eu mai sunt inca 3 diferente fata de lista finala. DAR ACEST LUCRU NU ARE NICI O IMPORTANTA. ORICUM, NECEA A FOST SI EL PE ACOLO UNDE A LINS DESTULE CURURI, ASA CUM A FACUT LA PSD.

- Domnule Redactor sef, propun ca atunci cand la un articol se inmultesc comentariile ce depasesc limitele decentei si bunului simt sa "inchideti lista".Ele dauneaza grav partidului!
UNUL. pe 20 Ianuarie 2019, 08:03
#25
Lui Cocean Nebunu.
-1- Cu asa partizani ca tine, PNL se duce de rapa! Ce om normal va vota un partid care are printre membrii sai asemenea specimene?! -2- Nici eu nu-mi explic treaba cu candidatura lui Necea Ion, dar pe lista pe care am avut-o eu-intamplator o mai si pastrez-sl figura la nr.13. Un amic, consilier PNL- isi aduce aminte ca a existat si aceasta varianta, dar, in urma unor proteste, in final Necea a fost scos. Inchei, folosind acelasi limbaj cult cu al tau: DU-TE-N P.D.M. BOULE!DEPUNE-TI CANDIDATURA LA EUROPARLAMENTARE.
Nebunu' din coceni pe 19 Ianuarie 2019, 15:20
#24
Lui Unul
Unde plm ai văzut tu pe Necea pe listele PNL fraiere? Ce plm mâncați căcat aiurea-n tramvai? Te bagiu siungur în seamă precum ața de la tanga-n c*rul pițipoancei. Habar ai despre subiect dar te crezi niezul din balegă. Hai sictir în plm de labagiu potentat!
Altul. pe 19 Ianuarie 2019, 08:55
#23
Completare pentru UNUL.
Draga ilie..... m-ai lasat cu gura cascata cu povestea cu Gigi Teican!!! Sa se duca el la dl Cracea si sa-i reproseze ca l-a pus pe dl. INGINER BICIU CONSTANTIN pe lista de candidati pentru alegerile locale este revoltator! Domnule Gigi Teican NU CREZI CA ESTE DE DATORIA DUMITALE SA NE PREZINTI O CONFIRMARE, SAU O DEZMINTIRE??Astept 48 ore.
UNUL. pe 18 Ianuarie 2019, 16:53
#22
Lui ilie.....
Daca tot dai de inteles ca ai fost prin echipa lui Cracea si tot pomenisi de Necea spune daca ai idee daca prin trecerea pe lista a lui Necea si a lui Petcu Florea (nu inginerul, ci "don' doctor veterinar") cu cat i-au crescut procentele lui "vesnicului perdant" cum l-a numit ziarista Carmen Dumitrescu(care numai simpatizanta PSD nu poate fi socotita)? Pentru imbogatirea culturii tale generale si a altor"liberali" (mai bine zis libertini onanisti)iti recomand sa citesti si articolele aceleiasi autoare "Narcisistul cu aptitudini becaliene"( si "Cine am fost si cine am ajuns"(Liber in Teleorma-6 feb 2015 si2 dec 2013)In incheierea acestei sc*rte lectii de invatamant politic va recomand acelor frustati pe care nici macar nu v-a trecut pe ultimele loc*ri ale listelor de candidati sa va vedeti de treaba-daca aveti vreuna- daca nu, campul este nemuncit si va asteapta! Multe succesuri!Iar pe BICIU lasati-l in pace, sunteti niste nimic*ri pe langa el!
Ilie de la scularie pe 18 Ianuarie 2019, 13:03
#21
@Eu
Eh, am uitat un amănunt important, și asta este semn de bătrânețe. Chestia aia cu 20 % este adevărat, el i-a spus-o, și știu asta pentru că am fost martor la discuție. Au fost mai mulți de față: Necea, Bodo, Ragabeja, ți dacă vrei într-adevăr să te convingi de asta întreabă-i dacă este adevărat. Dacă ai ceva cu el, treaba ta, lămurește-o cu el, dar încă o dată îți spun că faci confuzie mare.
Ilie de la scularie pe 18 Ianuarie 2019, 10:54
#20
@Eu
Bați câmpii! Vezi că mplângi la mormânt străin. Doar am explicat de ce n-am mai postat aici. Am părăsit de ceva vreme haznaua asta care a devenit Turnu Măgurele.

UNUL. pe 17 Ianuarie 2019, 18:43
#19
Lui Eu.
SUNT FERM CONVINS CA GIGI TEICAN NU ESTE ilie de la scularie!Asa si eu pot sa zic ca ilie de la scularie este zapacitul de Neco Cojocaru, desi nu cred. Daca cinrva i-a spus lui Cracea ca va pierde 20% din cauza ca a trecut pe cineva pe lista, i-ar fi spus ca mai mult din CAUZA.. LUI si a lui Sorin Duma. Din surse pe care le socotesc destul de credibile, Cracea A PRIMIT PROCENTE DE LA PSD PRIN VOTURI FICTIVE PENTRU A IESI PE LOCUL 2 SI SA NU SE FACA DE OCARA!
Ion pe 17 Ianuarie 2019, 15:44
#18
Dale carnavalului
Bai da numai oamenii de nimic santeti în Severinul ala



Eu pe 17 Ianuarie 2019, 11:11
#17
Pt.ilie de la scularie,alias gigi teican,#12
Teican este cel care s-a dus la Cracea spunandu-i ca pierde 20

de procente cu Biciu pe lista.

Ura lui viscerala impotriva lui Biciu porneste de la faptul

ca,odata,Biciu i-a dovedit ca nici macar nu citeste articolele pe care







Eu pe 17 Ianuarie 2019, 11:11
#16
Pt.ilie de la scularie,alias gigi teican,#12
Teican este cel care s-a dus la Cracea spunandu-i ca pierde 20

de procente cu Biciu pe lista.

Ura lui viscerala impotriva lui Biciu porneste de la faptul

ca,odata,Biciu i-a dovedit ca nici macar nu citeste articolele pe care







Cosmin PREDA. pe 17 Ianuarie 2019, 08:26
#15
Lui ilie....
Moto: CRIN ANTONESCU I-A SPUS LUI LUDOVIC ORBAN CA NU-I SUFICIENT SA INJURI P.S.D. PENTRU A ACCEDE LA PUTERE, CI ESTE NECESAR SI OBLIGATORIU SA VII CU O ALTERNATIVA. ASA CA EU TE INTREB PE TINE SI PE ALTI "REVOLUTIONARI" DACA AVETI NISTE PROPUNERI DE CETATENI CAPABILI SI CINSTITI CARE SA CONDUCA ORASUL? ASA CUM SCRIETI VOI-NISTE ANONIMI NULI DIN TOATE PUBCTELE DE VEDERE-MEREU VOM FI CONDUSI DE INDIVIZI NEPOTRIVITI! DACA PESTE O SAPTAMANA AR FI ALEGERI PE CINE ATI DORI SA VOTAM?
LIVIU OLTEANU. pe 15 Ianuarie 2019, 11:01
#14
MEMENTO.
LA 15 IANUARIE 1850 S-A NASCUT MIHAIL EMINESCU.

FIE-I AMINTIREA VESNICA!

LA MULTI ANI ROMANIA

DOAMNE, OCROTESTE-I PE ROMANI!

STEFANE, MARIA TA

TU LA PUTNA NU MAI STA!

LA PUTNA NU MAI STA!
Cosmin Preda. pe 15 Ianuarie 2019, 10:23
#13
Dragul meu ilie-sec la scafarlie.
In replica mea la.replica ta ma voi stradui sa nu te-njur ci doar sa te iau la misto. Ce daca ne servisi acele cuvinte cacacioase in limba lui Himler ne-ai facut praf si vom crede ca esti ilie cu brandul? Spui ca esti plecat de cateva luni din Turnu si te cred. Insa ilie cu brandul este mort! Iata fondul interventiei mele:-NU SUNT ING. BICIU CONSTANTIN SI NICI VREUN FOST PARTIZAN AL PRM.-PE VREMEA LUI. UVCP PRIMEA SUBVENTII PENTRU CA ASA A FOST PROIECTAT.(nu detilez, motivele se stiu) SI PE VREMEA VOASTRA, A COMUNISTILOR, TOT ASA ERA, NUMAI CA NU SE NUMEAU SUBVENTII.-DUPA EL A URMAT DL ING. NASTASESCU ION, PE CARE L-AM STIMAT. ERA MEMBRU PDL SI DIN MOTIVE "STRATEGICE" A TRECUT LA PSD. DAR, MINISTRU AL INDUSTRIEI ERA MAFIOTUL RADU BERCEANU DE LA PDL, CARE URMAND "INDICATII SUPERIOARE" A SISTAT SUBVENTIILE SI I-A SPUS SA FURE CAT POATE, CU CONDITIA SA DEA O BUNA PARTE SI.."PARTIDULUI"(alias Basescu&nblaga;&udreawink CRACEA A PIERDUT CA ESTE PROST SI HOT SI CA L-A LUAT PE DUMA SORIN
Ilie de la sculărie pe 15 Ianuarie 2019, 07:44
#12
@Cosmin Preda alias Constantin Bâciu
Deși mi-am propus să nu mai postez aici, fiindcă nu mai sunt în Turnu de câteva luni, totuși nu pot să nu ripostez la o asemenea imbecilitate care se sc*rge precum căcatul din țeava de canalizare, din acest comentariu. Mein Liebe Idioten Kamerad, când Bîciu a plecat la Senat (unde a dormit pe el) UVCP-ul încă mai primea subvenții de la stat, el fiind la PRM (parte a ptrulaterului roșu de la putere în acel moment). Și după aia ...a venit PSD la putere și UVCP-ul s-a dus cuiva de suflet, la fel și majoritatea intreprinderilor din oraș. Reține cap de cretă, atunci Bîciu era la PRM. Acum e liberal. Mă lași? Cu mici excepții aici văd că postează doar cei cu scaun în cap nu cei cu scaun la cap. Dacă PNL a ... înfrânt, asta este în principal lipsei de tact a lui Crăcea, care a avut proasta inspirație să te pună nr. 2 pe listă Bîciule! PNL a pierdut cel puțin 20 % din votanți doar văzând lista. Tu cui vinzi castraveți drept banane?
Cosmin PREDA. pe 13 Ianuarie 2019, 09:25
#11
Nu renunt!
Constat ca ori de cate ori cineva emite vreo idee rezonabila, vreo propunere concreta si cu argumente pertinente, ori este luat cu "huo, arbitru'", ori nu mai zice nimeni nimic, ca sa nu mai zic ca vine cu alta propunere serioasa. Ori acest fel de democratie in cel mai simplu mod de exprimare poate fi numita cacanarie,sau pur si simplu imbecilitate. Cu cetateni "democrati" a-la ilie de la scularie, nu suntem prea departe de epoca leninist-stalinista!Il insultati pe ing. BICIU CONSTANTIN, dar uitati ca atunci cand a plecat la Senat, UVCP era in functiune si dadea salarii la destui oameni. Ca unii au fost nemultumiti, este normal, asa sunt toti prostii si puturosii. Nu stiu cati au observat ca principala lui calitate a fost aceea ca si-a ales colaboratorii in majoritate oameni competenti si seriosi. In incheiere, vreau sa mai spun ca IN TURNU MAGURELE MAI VIETUIESC CEL PUTIN 50 DE OAMENI INCOMPARABIL MAI BUNI DECAT ACTUAII 20 DE ALESI, DAR CARE NU VOR SA SE INHAME LA "JUGUL" OBSTII!PA!
Cosmin Preda. pe 12 Ianuarie 2019, 16:22
#10
Lui ilie de la scularte(?) si altii.
La calomniat si injurat va pricepeti cei mai multi care comentati pe acest site, DAR NICI UNUL NU AVETI VREO PROPUNERE SERIOASA. SA ZICEM CA VA DAM CREZARE SI NU-I VOTAM PE CEI CRITICATI DE VOI. ATUNCI PE CINE SA VOTAM, DRAGI TOVAROSI SI NAS' FLOREO? BABA VANGA NU MAI TRAIESTE.
Dorobanți-Salcia pe 11 Ianuarie 2019, 20:21
#9
Acum sau niciodată
Mare atenție, dacă vreți să părăsiți corabia -Tr. Măgurele, mulți și-au luat țeapă, adică și-au dat banii obținuți pe credite bancare pentru o ...fata morgana aflată in proximitatea Buc*reștilor, la Chiajna ! Puteți să-i intrebați și accesați pe vecinii voștri, mari intreprinzători : Pascu Gelu -distribuitor pâine la Matei Gigi și pe Dincă Marian-pensionar militar, actualmente fără un alt contract de muncă in Cehia, care vă pot spune cât costă o garsonieră, fără utilități, fără robineți și fără perspective la Chiajna-Roșu, lângă stația de epurare a apelor industriala, vis a vis de Lacul Morii !!!
Nu toti suntem prosti! pe 11 Ianuarie 2019, 19:20
#8
Sa nu mai glumim cu viitorul copiilor si nepotilor nostri
Personajul Cuclea,impreuna cu gasca de care s-a inconjurat,isi arata zilnic limitele incompetentei si ale prostiei.Obiceiuri si naravuri preluate de la un alt personaj,total toxic si nociv,cu pregatire sportiva,comportament smecheresc si mincinos,dar si cu abilitati spre hotie.Deh,ce puteau invata de la seful lor Dragnea?Cu astfel de oameni vreti sa mergem mai departe,sa ne conduca,sa ne minta si sa ne fure zilnic?Indiferent de ceea ce veti spunei,tot ce au facut acesti paraziti sociali,se vede si se simte fara alte comentarii.Orasul a ajuns o ruina,iar o mana de PSD-isti se buc*ra de o prosperitate cladita pe ignoranta si nepasarea noastra.Hai sa nu mai glumim cu vietile noastre si ale urmasilor nostri.
ion pe 11 Ianuarie 2019, 17:52
#7
pentru autor si1 pina la 4
ai sictir cu religva de Biciu.Un fripturist,toata viata a fugit dupa functii si nu a facut nimic.
Marian pe 11 Ianuarie 2019, 16:03
#6
?!
Cum ai da-o, după cum rezultă din comentarii, ori de unde ai vrea să alegi ceva, dai de bișnițari, parcă toți școliți de Dragnea. Inclusiv din cercul adversarilor lui.
Socoteala de acasă... pe 11 Ianuarie 2019, 15:57
#5
Este exact ce lipsea României,un frate al Veoricăi
Băieții ăștia nu mai au limite,trăiesc în lumea lor.Este foarte posibil să meargă prin alte loc*ri.Lumea s-a mai trezit chiar și prin Teleorman,iar Dragnea nu e veșnic și nu este agreat decât de un foarte mic procent din electorat.Total insuficient pentru a mai face joc*rile murdare din viitor.Va urma o perioadă extrem de dificilă pentru toți cetățenii României,în urma deciziilor criminale luate de către PSD.Dar o perioadă grea va veni și pentru cei ce și-au bătut joc de noi și de România.Și Ceaușescu se visa veșnic,numai că.....Trebuie să ieșim masiv la vot.
Dăncila pe 11 Ianuarie 2019, 13:59
#4
Propunere
Având in vedere ca Dl Klaus Iohannis a refuzat sa o numească pe Fiola Olguța il voi propune pe Dl Cone Cornel ca ministru al transporturilor pt. ca are expertiza necesară fiind suptinginer de transporturi si va ridica si nivelul "intelectual " al guvernului.Un prost in plus nu mai contează .
ion pe 11 Ianuarie 2019, 10:23
#3
a
sa isi ia si un scaunel dupa el ca nici nu se vede prin tribunele alea
Ilie de la scularie pe 11 Ianuarie 2019, 09:26
#2
Viitorul primar
Urmașul primarelului,care de fapt conduce si acum,va fi analfabetul Cone Cornel cel care ocupa ilegal o funcție de director(oug 109).Acest analfabet este un "bun gospodar",a umplut comuna Turnu de dughene si calmatoare de viteza.Viceprimar va fi rudarul turnător Gheorghe Mihai sau țăranul din Moldoveni Procopiescu .Asta dacă mai sunt prosti mulți care sa voteze PSD .
Cosmin Preda. pe 11 Ianuarie 2019, 07:59
#1
Deocamdata este doar o propunere(idee)
Problema este cine sa candideze pentru postul de primar cu sanse mari de a fi ales si care sa aiba si o majoritate solida in C.L. Printre propuneri este si cea a lui ing. BICIU CONSTANTIN,care sa fie sustinut si de PSD si de PNL. Claudiu Cracea ar urma sa candideze pentru sefia CJ.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.