Turnu Magurele, parasit jumatate. In viitorul apropiat urmeaza si jumatate din jumatate.

03 Ianuarie 2019, 04:39 | 10918 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele.

Cea mai mare nenorocire s-a abatut asupra municipiului. Ciuma rosie a facut sa se injumatateasca populatia orasului. Daca mergem pe mana PSD s-ar putea sa ne injumatatim de tot. Pana si primarul este jumate, familie si inaltime. 

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
dragonul pe 07 Ianuarie 2019, 09:27
#22
madalinat
fetițo esti înafara subiectului citeste si pe urma vorbeste,tu aberezi în aberezi în ceeace spui excaim
Madalina T... pe 06 Ianuarie 2019, 16:13
#21
Dragonului #2.
La asa "cetateni" ca tine si ca majoritatea,asa conducere si asa oras! In Italia exista localitatea SAN LUCA, care este capitala Mafiei Calabreze-La'Ndrangheta. In Romania un poi mportant al mafiei este Turnu Magurele
VLAD TEPES pe 06 Ianuarie 2019, 09:15
#20
CIUMA ROSIE...???
....Atunci cand bantuia,orasul ERA VIU,coruptie nu era,doar gainarii,iar copii ca si batranii,sperau .."sa vina americanii"Va rog,nu mai etichetati cu "CIUMA ROSIE",...MAFIOTII NU MERITA,in acest mare razboi economic....!!!Va multumesc.
Cornel Patachia. pe 05 Ianuarie 2019, 14:32
#19
Lui Anghel.
Auzi bai cretinule, eu sunt unul dintre revolutionarii care au vrut sa scape tara de comunisti, dar vad ca m-am inselat. Boule analfabet, nici macar titlul porcariei intitulata articol nu stiti sa-l puneti. Auzi formulare: T.M. parasit jumatate...CINE L-A PARASIT JUMATATE SI CARE JUMATATE ESTE PARASITA????
Coco Blejan pe 05 Ianuarie 2019, 13:04
#18
Cornel Patachiu
Cu alte cuvinte,sustii ca este pop**atie la greu in oras.Pai ma timpitule daca la tine in bloc ai patru apartamente ai caror proprietari au case la tara,nu inseamna camai bine de jumatate dim locuitorilor au case si locuiesc cind colo,cuind colo.TREBUIE SA FI ORB,SA NU VEZI CA ORASUL SA DEPOPULAT GROAZNIC IN ULTIMII 5 ANI.TE ASIGUR,CA IN TR. MAGURELE NU MAI SUNT MAI MULT DE 12000 DE LOCUITOR LA MOMENTUL ASTA.Ura si la gara PATACHIULE !
anghel pe 05 Ianuarie 2019, 00:45
#17
bai cornele
bai tata daca munteanu nu mai e sa iti dea tratament trebuie sa te internezi la poroschia de urgenta! adica toata lumea vede dezastru si nenorocirea care e in,,oras'' si tu o tii cu nebunia ta.ori esti ruda cu piticu porno ?
dragonul pe 04 Ianuarie 2019, 17:47
#16
adevarul spus este dureros
Mie ca om mieste rusine cum arata orasul,si este dureros cînd spui adevarul,pe uni îi supară adevarul,si tu anonimule îi esti la fel de vinovat prin grija ce le o ai dar, nu purta grija mea ce fac si ce scriu ai grija de tine . tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink
dragnul pe 04 Ianuarie 2019, 17:34
#15
pt d-le anonim
D-le anonim cu tot respectul,stiu ce vorbesc,rusine sa fie celor care conduc orasul,care vin si vînd iluzii,nu mie care soun zic eu adevarul care doare,lua-ti expmplu edilului psd de alexandria,care asfalteaza si face din alexndria un oras frumos, nu ca turnu mag care nu mai este un municipu ci o comuna mai mare red face red face red face
anti-pesedist pe 04 Ianuarie 2019, 13:30
#14
PSD=Partidul Saracilor cu Duhul
NU MAI VOTATI PSD, NU MAI VOTATI CIUM ROSIE !!!!! din cauza pensionarilor retardati si inapoiatilor asistati sociali, au ajuns niste INFRACTORI precum nenorocitul de DRAGNEA in parlament!
Cornel Patachia. pe 04 Ianuarie 2019, 08:47
#13
Lui coco blejan.
Auzi. bai imbecilule, acest site nu-i infiintat ca sa se injure cititorii intre ei, ci sa-si exprime parerile in mod civilizat si competent. Daca nu ai nimic de zis in legatura cu subiectul pus in discutie, taci in p***da ma-tii, analfabet idiot. Daca pe strada ta sunt 26 de case, dintre care sunt locuite numai 12, nu inseamna ca se confurma cele scrise in articol. Eu locuiesc intr-unul din E-uri si pe scara mea sunt 4 proprietari care au proprietari si la tara si locuiesc cand colo, cand colo, in funcie de anotimp(la tara au si parintii). Sifiliticule!
Om Liber pe 04 Ianuarie 2019, 03:40
#12
360,000
360,000 de suflete mai sunt in TR, din care pop**atie activa sub 200,000, mai mult de jumatate navetisti spre Buc*resti. Fara investitii majore, fara intreprinderi generatoare de valoare adaugata superioara, judetul dispare. Domnule Liviu Niclae DRAGNEA, reporniti Combinatul de la Turnu, cu sau fara RomGaz, reindustrializati Alexandria, Rosiori de Vede, dezvoltati Videle si Zimnicea si poate vi se mai iarta din pacate. Doamna Viorica DANCILA, aduceti investitori, strategii de dezvoltare si mandatul dumneavoastra ne va face sa fim mandri ca suntem teleormaneni.
mirel ionita pe 03 Ianuarie 2019, 23:21
#11
ape
TOATE APELE DIN TURNU MAGURELE

.FURATE DE ALA DE ALA..MAI ALES DE BUDUCA PADURARU..CARE ZICE CA ARE ACTE.SI NU ARE NIMIC..ESTE CU DRAGNEA.PE MANA.OK.TAIE CAUCIUCURI LA MASINI.BAGA CURET.ETC NU O SA SCAPE ASA OSOR..DOMNU..ATE SPATE..OK..
Coco Bejan pe 03 Ianuarie 2019, 18:29
#10
zona stadion
Bai Cornel Patachia,am descoperit zona unde stai,si i_ti dau dreptate in ce priveste aglomeratia,stai peste drum de Pompieri.Ma tembelule,unde naiba mai vezi tu asa mare aglomeratie,cind la mine pe strada unde locuiesc sunt 26 de case,si mai sunt locuite 12 case .Pacat ca nu mai este Munteanu sa_ti recomande ceva pentru ratacire.
Cornel Patachia. pe 03 Ianuarie 2019, 17:12
#9
Acum ma dumiresc eu.
In zona unde traiesc eu oamenii pur si simplu se calca pe picioare.iar autoturismele nu mai au loc nici pe trotuare. Asta inseamna ca marea majoritate a locuitorilor dintr-o jumatate a orasului s-au mutat in jumatatea in care locuiesc eu.

P.S. Bai idiotilor, nu mai scrieti atatea ineptii! Nici pe vremea cand functionau CIC, UVCP si toate celelalte intreprinderi nu era atat de aglomerat orasul.
Andrei pe 03 Ianuarie 2019, 15:09
#8
Oras distrus de primar !!!
Dacă NU s-a mai făcut nimic pt oras, totul s-a ruinat !!!!!!!!

Si asta datorita primarului... nu dam vina pe nimeni!!! Lui îi intra banii orașului in buzunare !!!

Macar străzile orașului sa fie bune, însă au ajuns foarte urate, unele inchise !

Pompele de la bloc*ri erau odată bune, azi de ce nu ??? De ce ?? Nu a mai plătit sa fie folosite !!!

Parc*rile erau c*rățate, acum nimeni nu își mai da interesul de nimic..

Sa nu mai vorbim de clădiri, școli, spitale, grădinițe...

Macar fațada orașului daca ar arata bine, ar astupa mizeria care il macină!!!

De exemplu zona CATANGA..Oofff... fără cuvinte!!!

Stiti mai bine cei care locuiti in oras cum si ce ar trebui facut pt oras!!!

Frunzareanu pe 03 Ianuarie 2019, 14:53
#7
A fost odată un oras frumos !
Mi ar plăcea să cred că orașul nostru, Turnu Măgurele, sa revina ce a fost odată!

Însă, după cate vad zilnic, se duce spre dezastru.

Loc*ri de munca nu mai sunt si de aici provin problemele !!!!

Sunt multe de spus, însă primarul e singurul vinovat!!!

Sa faca ceva, doar a promis cand a fost ales că face schimbări... păcat, s-au văzut altfel.
Anonym pe 03 Ianuarie 2019, 14:39
#6
Pentru Dragon
Te rog eu, nu mai folosi cuvinte pe care nu le înțelegi că te faci de rușine.Multumesc!
danut cucli pe 03 Ianuarie 2019, 13:47
#5
a
vam dat fost artificii in oras de na vazut parisu ce faceti figuri
Un calut de mare pe 03 Ianuarie 2019, 13:25
#4
Vreti sa vorbim de Turnu Magurele la trecut?
Asta e un lucru extrem de grav,e cumplit,si inca se doarme.S-a creat premeditat un haos,o lipsa de respect fata de cetateni si lege,de catre niste personaje sterse,fara pregatire,fara simt civic si fara sa constientieze faptul pentru care se afla la conducerea unei comunitati.S-a mintit si se minte,s-a promis si inca se mai promite,dar in atatia ani,acesti politicieni de doi lei,nu au fost in stare sa faca niste proiecte si sa atraga fonduri europene pentru dezvoltarea orasului.Dar,ce sa vezi,lor le merge bine,au vacante,au bani,au si amante,dar treaba tot nu stiu sa faca.Mai puteti vota minciuna,hotia,incompetenta?Si daca da,de ce,pe cine credeti ca veti condamna la umilinta si saracie?Va spun tot eu,pe copiii si nepotii vostri.
Dragon pe 03 Ianuarie 2019, 09:41
#3
Așa conducere așa oras
Un oraș pustiu si neîngrijit pe marginile orașului,pompele de apa uvcp este dezastru,oraș fara țintitori de apa vara daca vrei sa bei apa n - ai de unde au tăiat pomi s a de e la votați lor, cartierele mărginașe fara apa si canal , trăim in lumea a treia , asta este col Psd alde care prostește lumea, niste javre de oameni si acuma urmează slugile la comentări Psd da va d - au anticipat Mm cu drag .
Saioc pe 03 Ianuarie 2019, 06:30
#2
Oras parasit
Asta nu mai este municipiu cred ca este la limita dintre comuna si oras ca numar de locuitori! Daca au ajuns sa ne conduca actualii ciumati rosii,oameni care nu au scrupule ce pretentie sa mai avem?Caii se plimba si pasc pe unde apuca,strazile pline de gropi si sparte,mizerie si focare de infectie la ghenele de gunoi,comert ca la talcioc in fata magazinului Central unde fiecare vinde ce vrea si cind vrea intr-un haos total etc.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.