Exclusiv: Primarul din Turnu Magurele primeste spaga de la Mafia din Piata Municipala.

05 Decembrie 2018, 09:47 | 9528 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Piata Municipala Turnu Magurele.

Piata Municipala se afla sub controlul producatorilor de la oras. Conform surselor noastre, Primarul din Turnu Magurele coordoneaza direct sau prin subordonati tot ce se intampla in Piata. Pentru a face ce vrea in Piata, un producator ofera o spaga de 10.000 de lei.

S-a ajuns pana acolo incat Mafia ameninta taranii cu interdictia in Piata si, tot Mafia, stabilieste preturile. Daca un taran vinde sub pretul producatorilor de la oras, imediat este amenintat. Vrei sa vinzi in Piata, trebuie sa vinzi si produse ale producatorului de la oras. Uite asa, Piata din Turnu Magurele este printre cele mai scumpe. Primaria, Politia, Parchetul, etc, vegheaza ca Mafia sa-si faca jocurile. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Mary pe 06 Decembrie 2018, 12:53
#6
Nesimtitii
Au reușit să distrugă un oraș numai sa_ si satisfacă poftele mizerabile
goe pe 06 Decembrie 2018, 07:00
#5
apropo
ce gospodar sanatos la cap da acoperisul jos la casa sa schimbe tabla in luna Decembrie ?
goe pe 06 Decembrie 2018, 06:49
#4
halal primar bun gospodar
A spart smecherii orasul la pingarit cu noroi si el se mira ca il injura lumea pai dumneata nu ai ochi sa vezi in ce mizerie ai bagat pop**atia cum ai obraz sa mai iesi pe s trada? cum ai putut sa lasi imbecilii astia sa sparga tot orasu? asa ai invatat tu la sedinta de partid unde va stringeti toate putorile din oras ca luna Decembrie e luna de primavara ?
Antipesedist pe 05 Decembrie 2018, 12:19
#3
Rationament simplu
Un producator da spaga 10 mii de lei? Sincer nu cred! Pai ce si cat sa vinzi in piata unui oras unde saracia este aproape maxima de asa natura incat sa recuperezi spaga si sa mai si castigi ceva? Sigur se da spaga, dar cred ca la un nivel mult mai mic...si, evident ca nu este in regula.
Cazangiu pe 05 Decembrie 2018, 11:07
#2
Piața scumpa
Șpagă primesc si Bulmez si Cone .Ca sa-si acopere șpăgile comercianții vând foarte scump.Piata este mai scumpă decât in Buc*rești .Toti comercianții au si certificate de producător eliberate de primarel.Comerciantii plătesc câte o masa dar ocupa câte 5-6 mese.De cand se ocupa Cone de piața (ani buni),activitatea se desfășoară in afara halei.Cum arată orașul așa arată si piața,mizerie si dezordine, atribute care ii caracterizează si pe cei menționați.
Pesedist pe 05 Decembrie 2018, 10:47
#1
Va da la MOOIE
PRIMARUL da mooie la asistatii sociali din Turnu Magarele. Koorwele, hotii, anti-pesede sa se duca la puscarie cu #Rezist, este timpul partidului clasei muncitoare P.S.D.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.