Danut Cuclea cheama turnenii la IARTA-MA.

14 Noiembrie 2018, 22:57 | 6992 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea  cheama turnenii la IARTA-MA.

Danut Cuclea isi cere scuze turnenilor pentru disconfortul creat. Turnenii ar trebui sa accepte scuzele primarului. Cine se supara pentru disconfort?! Disconfort de cativa ani este un moft. Disconfort - stare usor neplacuta de nesiguranta, de insatisfactie. Nu ne-am suparat de atatea nenorociri si acum facem figuri. Treaca de la noi si asta. Cititi aici despre disconfort. 

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Cuclea pe 21 Noiembrie 2018, 12:36
#20
Sclavii lui Dragnea
Imi place de voi baieti ! Eu sunt primar si voi il judecati pe Cracea . He, he, he !
Un cetatean oarecare. pe 21 Noiembrie 2018, 07:42
#19
Lui "nostradamus"
PROASTA PROPAGANDA II FACI LUI CRACEA CAND AFIRMI CA STIE SA FACA BANI. UNA DIN MULTELE INTREBARI CARE SE POT PUNE ESTE: DAR CU BANII CE FACE? ZICI CA VA FACE SI PENTRU ORAS. CE ANUME? PARCUL FOTOVOLTAIC SI LIVADA CU VISINI IN NICI UN CAZ NU REPREZINTA NIMIC PENTRU ORAS SI PENTRU LOCUITORI. DE CE NU A CUMPARAT COMBINATUL, SAU CE A MAI RAMAS DIN FABRICA DE CONSERVE SI FACEA UNA MODERNA, MATERIA PRIMA PUTAND SA SI-O PRODUCA PE PROPRIUL PAMANT?. DAR DEGEABA PUN EU INTREBARI LA CARE NU VOI PRIMI RASPUNS!
Marin Costinescu. pe 20 Noiembrie 2018, 18:51
#18
Lui PROSTADAMUS.
Se scrie "idiotule", nu "idiotu-le"! Analfabetule, dupa cum scrii nu te va lua Cracea nici paznic la livada cu visini pe care o infiinteaza cu bani europeni ( de la Ioan Nicolaie probabil)
Nostradamus pe 19 Noiembrie 2018, 19:22
#17
Marin Costinescu
Exact idiotu-le, o sa faca bani si pentru oras ca asta stie sa faca ! Cuclea, al tau,stie sa cheltuiasca ..... ca și tine, prost .
Marin Costinescu. pe 19 Noiembrie 2018, 14:33
#16
Lui nostradamus de la....scularie.
Extraordinar raspunsul tehnico-stiintific pe care mi l-ai dat! Nici nu ma asteptam din partea unui dovleac imputit, cum este capul tau la un asemenea raspuns! Ca sa tragem si o concluzie politica la genialul tau raspuns, rezulta ca domnul cracea- ca orice ti**n care se respecta- VREA SA AJUNGA PRIMAR CA SA FACA BANI! Pai, nu puteati sa spuneti asta de la inceput, ce ne tot aburiti cu lozinci patriotice?!
Nostradamus pe 18 Noiembrie 2018, 23:17
#15
lui Marian Costinescu
Parcul fotovoltaic al lui Cracea are rostul de a face bani, ca de alfel si vanzarea societatii agricole a avut rostul ca sa faca bani . E logic . Cracea e om de afaceri si face bani . De ce face bani ? Ca-l duce capul si ca sa se mire un prost ca tine . Acum are un proiect pe fonduri UE sa faca nu stiu ce plantatie . Ce rost are ? Raspunsul e putin diferit : sa se mire un prost ca tine si sa faca bani .
Marian Costinescu/ pe 17 Noiembrie 2018, 18:34
#14
Pentru ilie de balamuc.
Cum sa-ti pretinda cineva sa ai si tu vreo idee rationala sau sa faci un comentariu civilizat si competent, cand nu esti in stare nicu macar sa-mi citesti numele. Bai, chiorule nu sunt nici Mihai Gheorghe, nici consilier, nici pcrist, nici sec*rist, ci un cetatean oarecare care-si "apara saracia si neamul", neam din care fac parte si idioti ca tine si ca cracisti si alti labagii. Am pus o intrebare la care ocoliti raspunsul: ce este cu parcul fotovoltaic al lui Cracea? Ce rost are? Si de ce a vandut Cracea lui Ion Nicolae asociatia agricola care mergea bine si care, daca imi amintesc bine, a primit si niste distinctii?
Ilie de la FARMACIE. pe 17 Noiembrie 2018, 08:02
#13
Lui ilie-prostul de la scularie.
Stimate domn, te anunt ca ne-au sosit medicamentele de care aiu nevoie, iar la Poroschia ai locul rezervat.Noul medicament pe care l-am adus vindeca si pesta porcina.
unul de la UVCP pe 16 Noiembrie 2018, 16:51
#12
veneticul Gheorghe
Gheorghe asta cica e din Gorj sau Dolj. A venit sa se faca consilier local psd la Turnu dupa ce a fost pe la prm! Gheorghe,esti si tu postac cu dezinformarile si minciuna?La UVCP nu erai bun de nimic,decit cu plimbatul actelor si dezinformarea ca si acum!
Ilie de la scularie pe 16 Noiembrie 2018, 10:21
#11
Pentru Marin Constantinescu
Marine tu ești in realitate rudarul de GHEORGHE MIHAI.Tu ești consilier pt ca ești un lingău si ai lucrat la uvcp cu Cuclea.Cuclea nu s-a înconjurat decât de oameni la fel de prosti ca si el(CRISTEA,Cone,).Tu ești un vechi activist PCR si te comporți ca atare.Mai idiotule acest primar își bate joc de locuitorii orașului creându-le necazuri.El a reziliat contractul din prostie.Acum pe strada 1Mai se pune piatra sparta?Daca lucra Teldrum mai rezilia contractul?Tu si cu el ați făcut metalurgia si va pricepeți la drumuri.De la PRM ai ajuns consilier la ciuma roșie.
Mărin pe 16 Noiembrie 2018, 09:32
#10
Marin
Se vede ca esti PSD-ist, ca esti prost facut gramada. Te-ai dat de gol . Daca e ada cum spui, de unde sti tu ce se-ntampla in Consiliul Local !? Ori esti consilier local ori esti din Primaria Turnu Magurele. Daca mai vorbesti mult iti desconspiri si numele adevarat. Mars la Cuclea!
Marin Costinescu. pe 16 Noiembrie 2018, 08:21
#9
Lui #7.
Auzi bai, idiot analfabet, care nici macar nu stii sa citesti, ca de inteles ceva, nici vorba! Daca tot imi schimbasi numele, te bag in p***da ma-tii cu Cracea al tau cu tot! De unde ai dedus tu ca il sustin pe Cuclea??!! Am spus ca dintre cei rai el este mai bun. Atat! Unde ai vazut tu la Cracea aptitudini manageriale, in faptul ca si-a vandut asociatia banditului de Ion Nicolae?! Cat a fost la APIA a furat ca in codru si cand a mirosit ca a devenit interesant pentru DNA s-a retras. S-a trezit mare cunoscator in fizica si-a infiintat un parc fotovoltaic. Tu, care te intitulezi avocat al lui, poti sa dai cateva date tehnico-economice despre eficienta lui? In legatura cu aspectul politic al problemei, nu ai observat ca nu mai are sustinere nici din partea propriilor cosilieri si la viitoarele alegeri pentru postul de primar se va bate unul de la USR? Ca o observatie generala, sunt atatia oameni capabili in cele doua mari partide care nu vor sa candideze din cauza unor canalii ca tine.
Zorro pe 16 Noiembrie 2018, 05:32
#8
Primarul
Gasca actuala care conduce orasul, este foarte slab pregatita din orice punct de vedere!Cuclea nici in visele lui cele mai frumoase nu visa sa fie primar.Cel mai slab primar din istoria orasului,cu un viceprimar care mai mult il inc*rca decit sa il ajute! In 2 tururi Cuclea va spune adio postului de primar si va deveni un vis urit!
Mărin pe 15 Noiembrie 2018, 21:18
#7
Lui Marin Constantinescu
Ba Marine prost mai esti ! Arunca-l ma pe amaratul asta de Cuclea ca nu e bun de nimic, la tomberonul prostiei omenesti. Cracea a facut ceva in viata lui si a demonstrat ca e un bun administrator. A reusit singur . Va reusi sa schimbe si soarta orasului cu siguranta. Este singurul care se poate bate cu voi si d-asta sunteti disperați. In 2016 va trecut glontul pe la ureche. In 2020 va nimereste in plin .
Marin Costinescu. pe 15 Noiembrie 2018, 17:23
#6
Pentru Gelu si altii ce gandesc ca el.
Cativa insi cu mintea sc*rta-gen fostul ilie de la scularie, care este mort- nici acum nu realizeaza de ce castiga mereu PSD, sau daca va pierde tot va avea o pondere insemnata in Parlament si in Administratia locala, actuala opozitie este atat de eterogena incat nu va putea sa dea tarii o guvernare viabila si solida si, avandu-l "baci" pe idiotul de Iohannis, se va destrama rapid. pun pe sarmanul alegator constient in situatia de a alege intre doua rele pe cel mai putin rau. Ori acestia, ne place, nu ne place, sunt cei din actuala coalitie de guvernare, sustinuta de UDMR! DINTRE DOI HOTI, CETATEANUL IL ALEGE PE CEL MAI INTELIGENT. PE CRACEA NU ARE NIMENI CURAJUL SA-L ARUNCE IN LADA CU REBUTURI INTELECTUALE SI POLITICE?
Ilie de la scularie pe 15 Noiembrie 2018, 11:01
#5
Un incompetent
Acest individ își bate joc de locuitorii acestui oraș.Neavand nici cea mai mică experiența managerial,fiind si fudul,a intrat într-un rahat mai mare decât el.In loc sa medieze situația a început sa se razboiasca cu firma de construcții creând disconfort cetățenilor.tot ceea ce a făcut,a făcut din prostie.PROSTUL pana nu e fudul nu e prost destul.CV-ul lui este creat de Mohanu când a vegetat ca viceprimar 12 ani?!Acum cand a venit iarna se lucrează pe străzile 1Mai si SF. Vineri.Ce pretenții sa ai de la acest individ care a umplut orașul de construcții de tabla la sugestia analfabetului de Cone .
GELU pe 15 Noiembrie 2018, 10:41
#4
Magurele
Si cum vreti fratilor sa schibam orasul cu un primar numit CRACEA care se vrea primar cu gratare oi si mici la toti ti**nii si putorile orasului si in campanie face liste cu cei care le cupara votul pe 50 de lei, asa vrem sa schimbam ceva asta este noua ordine a schimbarilor, nu iubesc nici PSD-ul si nici pe Cuclea darvad in comentariile celor de aici ceva gresit care nu duce la o schimbare sanatoasa ci la una bolnava perpetuata in Romania dupa anul 1989 - suntem aici din cauza prostiei si a ignorantei si a manip**arii de orice fel dragi Turneni aveti grija ce schimbati ca sar putea sa vina ca furtuna !
turnean pe 15 Noiembrie 2018, 09:15
#3
prosti dar la vot ne sucim
primarul a venit pe strada m,viteazul a promis si a uitat de noi de atunci o tot arunca ca e in proces cu cei de la drumuri asta e dar vom vedea la vot daca mai halim prosreala de 2 lei
Sorin pe 15 Noiembrie 2018, 08:35
#2
Hazul de necaz la romani
Numai ca in viitor,pe la instantele de judecata din tribunalele tarii,nu va merge cu *iarta-ma*.Si suntem siguri ca nici cetatenii nu vor mai fi atat de indulgenti si nepasatori cu gasca de hoti a PSD.Toate astea se vor deconta la vot,dar pana atunci,sa inceapa procesele,si adevaratii vinovati sa plateasca.
Teodor Ntulescu. pe 15 Noiembrie 2018, 08:00
#1
Baaa, da' tampiti mai sunteti!
Primarul si toti consilierii ar trebui sa-si ceara iertare pentru faptul ca acest oras a ajuns "PAMANTUL FAGADUINTEI" PENTRU HOTI, BORFASI, INTERLOPI-PE SCURT. RAIUL MAFIEI-dar, din nefericire, ca sa reabilitezi (modernizezi) niste strazi trebuie inceput cu ceva "deranj". TAMPENIA ESTE CA NU TE APUCI DE ASEMENEA LUCRARI IN PRAG DE IARNA (de fapt, suntem in plina iarna).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.