Claudiu Cracea: La cat platesc turnenii pentru intretinerea Stadionului Municipal , intrarea ar trebui sa fie , pentru acestia , GRATUITA !

10 Noiembrie 2018 | 6353 vizualizări | 10 comentarii
Cheltuieli si venituri la Stadionul Municipal.
Cheltuieli si venituri la Stadionul Municipal.


La cat platesc turnenii pentru intretinerea Stadionului Municipal , intrarea ar trebui sa fie , pentru acestia , GRATUITA !

Sesizat de mai multi iubitori de fotbal , nemultumiti ca li se cer bani pentru a intra pe Stadionul Municipal din Turnu Magurele la meciurile echipei patronate de fiul baronului de Teleorman , am cerut , in calitate de consilier local , o situatie a veniturilor si cheltuielilor care se fac cu acesta. 
Am primit raspunsul (pe care il si atasez la acesta postare) , care pur si simplu m-a naucit : Primaria Turnu Magurele in decurs de 6 luni a avut cheltuieli de intretinere si functionare in suma de 76928,93 lei si a incasat din inchirierea lui ............ DOAR 15725,00 lei. 
Altfel spus , clubul care inchiriaza stadionul incaseaza , din biletele vandute , mai mult decat plateste Primariei Turnu Magurele adica joaca pe stadionul nostru si in loc sa plateasca , câștigă.
Culmea tupeului , pentru a intra pe stadionul intretinut de ei , turnenilor li se mai cer si bani de intrare !
Mai mult , primarul , pentru a ocolii trecerea unui contract de inchiriere prin Consiliul Local , contract care ar fi stabilit mult mai clar ce facilitati din incinta stadionului sunt folosite (si unde ar fi avut nevoie de 2/3 din voturile consilierilor pentru al aproba) , a stabilit tarifele de inchiriere si pe baza de cerere (total ilegal ) se taie factura pentru folosinta acestor facilitati ( teren , vestiar , sala de mese...) . Nestiind exact ce facilitati sunt folosite , la un moment dat , nici nu pot fi controlati . 
Pana la urma mi se pare si normal ca primarul lui Liviu , sa apere interesele FAMIGLIEI si nu pe ale cetatenilor , ca doar el l-a desemnat si l-a ridicat acolo , unde NICI N-A VISAT !

Comentarii (10) Adaugă comentariu
ho,ho,ho pe 05 Decembrie 2018, 09:19
#10
ho,ho,ho
Pai daca sunteti prosti si va duceti ca idiotii sa-i dati banii lui Stefanut, asa va trebuie.Ia sa nu va duceti tot returu la stadion sa mai dea si din buzunar. Dar voua va place sa va arda astia in toate gaurile prosti idiotilor...
YYY pe 12 Noiembrie 2018, 08:38
#9
Lui ZZZ
In reportajul de la Pro TV, Cuclea spune ca studiul s-a facut in timpul lui Mohanu . Cracea e consilier local din 2012, asta inseamna ca nu a fost votat de acesta. De-a lungul timpului am auzit multe despre Cracea, lucruri care nu s-au adeverit . Ca e dator vandut la ti**ni ( si am vazut ca si-a schimbat masina, investeste in continuare, mereu e prin vacante in strainatate), ca este falimentar, ca l-a parasit nevasta( si i-am vazut pe Facebook mereu impreuna cu sotia), ca e bolnav de inima, ca a fost la nunta lui Stefan Dragnea ( nu am vazut nicio dovada in acest sens si posteaza mereu impotriva familiei acestuia), ca .......... .
Zzzz pe 11 Noiembrie 2018, 21:00
#8
Zzzz
Primaria a plătit banii, Alex Dima de la Pro TV a spus-o, Cuclea a confirmat.
Mafalda pe 11 Noiembrie 2018, 18:50
#7
Pt. mos ion roata
Pentru care studiu de fezabilitate s-a alocat o suma asa de mare !?
Ovidiu pe 11 Noiembrie 2018, 17:30
#6
Stadion
Forza Turris-Oltul Turnu Magurele! 3-1 au castigat ieri cu Filiasi...pe acest stadion.
mos ion roată pe 11 Noiembrie 2018, 15:47
#5
lasă-ne cu Cracea
De ce consilierii lu peste nu zice nimica de 500 mii de euroi dati pe apa sâmbetei, adică pentru studiu de fezabilitate??? Ia zi Craceo, ai votat si tu?
vasile de la odaia pe 11 Noiembrie 2018, 13:51
#4
kuklea o sluga
Daca kuklea nu serveste pe stapinul sau fanariotul cu cele necesare nu va mai fi primar in mandatul 2020 - 2024, in loc sase ocupe de treburiile orasului el face alceva orasul eate murdar si iimputit centru ca o floare si perifferia este jale de murdara
gica pe 10 Noiembrie 2018, 23:14
#3
hotii
Stadionul e al orasului si nu al echipei Saelele! Cetatea joaca pe maidan iar astia se lafaie in lux !
Marian pe 10 Noiembrie 2018, 21:17
#2
scumpă distracția !
Distracția parveniților,în general, e mai scumpă decât a oamenilor obișnuiți și cu bun simț. Beizadelele, cărora de regulă nu li se imprimă prin educația modestia și bunul simț, nu-și vor impune ei înșiși limite. Dacă seniorul are impresia că țara trebuie să-i fie pusă la picioare, fără să dea cuiva socoteală, la ce să te poți aștepta de la odrasle ? Să te mai miri că tendința deja ireprimabilă a patronilor de a lua 10 piei de pe bieții angajați pentru amărâtul de salariu minim pe economie - adică netul de circa 1200 lei/lună - aproape că s-a generalizat. Controale.. dumnezeu cu mila !
ion pe 10 Noiembrie 2018, 20:52
#1
a
te jupoaie de bani astia cu stadionu mai bine il lasa asa cum era ca era bun si era intrarea gratis acum ai dati banii lu dragnea si cuclea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.