Mafia incepe sa dea inapoi. Primaria Turnu Magurele ne anunta ca incepe sa respecte legea de functionare a Pietei Municipale.

10 Noiembrie 2018, 20:12 | 7151 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Piata Municipala Turnu Magurele.

Primaria Turnu Magurele vrea sa faca ordine in Piata Municipala. Consiliul Local a a adoptat o hotarare prin care sunt scutiți de la plata taxei pentru folosirea meselor din incinta pieței cât și a taxei speciale pentru închirierea cântarelor între 5 și 20 kg, pentru persoanele care dețin certificat de producător eliberat de Primaria  Municipiului Turnu Măgurele.

În temeiul art.45 şi art.115 alin.(1) lit.”b” din Legea nr.215/2001 a administraţiei publice locale, republicată cu modificările şi completările ulterioare,

HOTĂRĂŞTE:

Art.1 Se aprobă scutirea de la plata taxei pentru folosirea meselor şi scutirea de la plata taxei speciale pentru închirierea cântarelor între 5 20 kg pentru persoanele care deţin certificat de producător eliberat de Primăria municipiului Turnu Măgurele ce atestă provenienţa produselor agroalimentare pe baza căruia acestea pot f comercializateIn Piaţa municipală Turnu Măgurele.

Art.2 Administratorul Pieţei municipale Turnu Măgurele, împreună cu personalul din subordine, vor organiza acţiuni de control pe întreaga durată a activităţii din piaţă, cu privire la existenţa şi valabilitatea certificatului de producător şi la concordanţa dintre conţinutul acestuia şi produsele care se comerciallzează şi vor lua măsuri pentru indepărtarea vânzătorilor care nu posedă certificat de producător.

Art.3 Secretarul municipiului Turnu Măgurele prin grija serviciului administraţie publică locală va asigura comunicările şi publicitatea prezentei hotărâri.

Nu e ceva nou, legea stipuleaza de mult cum trebuie sa functioneze piata, numai ca Primaria Turnu Magurele este in spatele Mafiei samsarilor de legume si fructe. Asteptam sa vedem cum se pune in aplicare. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Bogdan pe 11 Noiembrie 2018, 18:18
#4
Adevarat
Niste imbecili astia care postati fotografii fara acceptul persoanelor respective
Ion pe 11 Noiembrie 2018, 15:54
#3
Cerere - Oferta
Dacă samsarii ar respecta regulile comerțului s-ar numi comercianți și n-aș avea nimic împotrivă. Nu prea cred eu sa se puna in aplicare... Ar fi mare minune!
Caraiman Aga pe 11 Noiembrie 2018, 07:11
#2
E bine,e foarte bine .
In mod normal.si daca legea va fi respectata.toate persoanele colorate care au pus monopol pe mese vor disparea.Hai sa vedem daca Cuclea se tine de cuvint.
e pe 10 Noiembrie 2018, 20:23
#1
e
ce producatori? samsari colorati
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.