Prima doamna din Turnu Magurele isi promoveaza surioara ca sefa de serviciu.

07 Noiembrie 2018 | 10819 vizualizări | 8 comentarii
Ionela si Danut.
Ionela si Danut.

Am trait sa o vedem si pe asta.  Ionela Jianu, prima doamna din Primaria Turnu Magurele si-a promovat sora, Moraru Nicoleta,  in functia de  șăfă a Serviciului de Asistenta Sociala. Pentru a-i face loc surioarei, fostul șăf, Chitu George, a fost facut director la Prefectura. Danut Cuclea, capul familiei, trebuia sa execute ordinele pentru ca nu mai vedea pasarica Ionelei. Uite asa se conduce o primarie si un oras, pe pasarica. 

Comentarii (8) Adaugă comentariu
t pe 08 Noiembrie 2018, 22:44
#8
a
dany nu poate decat sa i bage botu la savarina lui ionela ca de ftut na re cu ce
bodo pe 08 Noiembrie 2018, 15:19
#7
0
Acu cica Vasile o sparge si pe Diaconu M de fizica mare pana***a
Ion pe 08 Noiembrie 2018, 13:38
#6
Cap
Ce se mai stie de fosta teaca a lui Stanimir, Mihaela,cine o mai pirleste,??
Nu mi-e dor de Turnu Măgurele pe 08 Noiembrie 2018, 09:33
#5
Promovarea nulităților continuă
Primăria a ajuns o afacere a unei găști de incapabili,a unor persoane care nu au ce să caute printr-o instituție care administrează banul public și conduce destinele multor cetățeni.Atunci când se spunea că noua secretară conduce și dă ordine într-un mod autoritar și fără competență,fiind mult mai arogantă,veninoasă și mai puțin de suportat decât cea veche,nu am crezut.Însă faptele ne-o arată și ne-o descriu exact așa cum se spune prin primărie.Oamenii aștia nu știu ce e aia meritocrație și bun simț.Somnul comunității naște tot felul de paraziți și lichele.Toate în oglindă cu conducătorii lor.Și toți răspund la comenzile infractorului suprem.Așa oraș,așa oameni.
Cunoscut pe 07 Noiembrie 2018, 15:39
#4
lingau
Asta este un lingau de cea mai joasa speta! Un profitor si un calic care este in stare sa faca orice pentru a-si atinge scopul!Intrebati-l daca mai este tatal sau la azil? Ca acolo,ca respect,l-a dus domnul Chitu!
Strul pe 07 Noiembrie 2018, 11:31
#3
Prefectura cu analfabeți
"Dl."Chitu,cel promovat la prefectura,este o mare "valoare".Nici nu putea fi altul mai bun care sa stea lângă prefectul,gardian public si "suptprefectul",ospătar.Astia sunt oamenii susținuți de Celentano alături de directorul garajelor Cone,viceprimarul CRISTEA si ginerică Franchievici.
Bodo-San pe 07 Noiembrie 2018, 10:01
#2
Ritualul Imperecherii
Apeland la un vechi ritual VOODU, RZV Vasile a parc*rs ritualul unirii sexelor imperuna cu Ionela nesatula. Cop**atia ulterioara a fost magistrala.
Pesedist pe 07 Noiembrie 2018, 09:31
#1
Pasarica ei...
Da, dar pasarica ei este umeda si adanca, profesorul Vasile a lins-o indelung, inainte de marea penetrare.... tongue laughPasarica ca pasarica, dar sa vezi mooiagul si inelul anal, proaspat spart, de scoola lui profesor (baiat de senator pesedist) Vasile... LOL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.