Foto Senzational! Viorica Dancila are o casuta modesta.

02 Noiembrie 2018 | 6429 vizualizări | 1 comentarii
Vila lui Viorica.
Vila lui Viorica.

Viorica, eminenta cenusie a Teleormanului, a reusit sa stranga cativa banuti si sa isi faca o casuta de vacanta. Asa a intrat si ea in randul lumii socialiste. Voua va mareste salariul minim. Fata desteapta, o viata are! Mai mult, aici>> wowbiz.ro

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Mitu constructorul pe 03 Noiembrie 2018, 09:37
#1
Singura soluție,verificarea averilor tuturor politicienilor
Având în vedere că cucoana din Videle a lucrat vreo 9 ani pe la Bruxelles,ar putea să-și justifice construcția și terenul.Însă,pe lângă conacul lui Dragnea din Alexandria,este o modestă cușcă de suine ori păsări.Infractorul cum își poate justifica agoniseala,că doar a lucrat la stat,pe vreo cîteva mii de lei pe lună.Dacă o aruncă iar pe aia cu Petrache,înseamnă că suntem cu toții o nație de...naivi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.