Evolutie suspecta in meciul Turris- Craiova?

31 Octombrie 2018, 21:15 | 6425 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Turris - Craiova. sursa: gsp.ro

Meciul de fotbal Turris - Craiova s-a desfasurat dupa un scenariu? La pauza a condus formatia Turris cu 1-0. In prima repriza, Craiova nu a vrut sa joace. In a doua repriza, Turris se putea apara ca sa conserve rezultatul. Linkar scotea un mijlocas si introducea un fundas. Turris trebuia sa joace defensiv. Nu a fost sa fie asa, Craiova a zburdat pe teren si a marcat patru goluri. De ce s-a jucat in felul acesta. Echipa lui Dragnea trebuia sa se prezinte bine in fata suporterilor( 1-0 la pauza este altceva fata de 0-4). Sa dai golul de onoare la 4-0 nu mai are niciun farmec. Echipa este buna, Stefan Dragnea face treaba excelenta. Craiova era obligatoriu sa se califice in urma unei evolutii la nivelul asteptarilor( a doua repriza). Nu s-au concentrat oltenii in prima repriza si la pauza au avut nevoie de sfaturi de la antrenor ca sa invinga o echipa de Liga III, acestea sunt povesti. Pe langa acest scenariu se poate adauga si 1 pauza - 2 final?!

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Orasean pe 08 Noiembrie 2018, 09:01
#13
Pentru kalake
Nu tin cu niciun partid bagateas in pi..da mamei tele de prost ce esti invata sa vorbesti frumos dobitocule fu**ti mo...ti mati de prost ce esti
Kalake pe 05 Noiembrie 2018, 22:49
#12
Pentru Orășean
Păi câte p***da mă-ti loc*ri de muncă a creat PSD în Turnu Măgurele? Băi puiul pizdii, Turnu Măgurele este un sat cu bloc*ri, boul belții! Hai sictir în p***da mă-ti de postac PSD-ist!
Orasean pe 05 Noiembrie 2018, 08:53
#11
Tr.mag
Pai atunci sa faca Cracia 500 loc*ri de munca si il punem vice primar pina ma-i face inca1000 ca sa-l punem Primar ia sa vedem ma-i aveti ceva de comentat ?Dar cu ce partid e Cracea cal injura toata comunitatea dinTr Mag.
Jack pe 02 Noiembrie 2018, 11:45
#10
Fotbal pentru cei cu minte puțină
Măi,spălaților pe creieri,de ce trebuie să facă Crăcea echipă de fotbal?În asta constă nivelul vostru de trai,bunăstarea comunității?E orașul plin de săli de sport,numai că sunt goale și fără activitatea pentru care au fost făcute.În Turnu Măgurele nu mai există sport,există numai interese și hoție din banii publici,din partea celor ce ne conduc.Dar niște loc*ri de muncă nu ați vrea voi,că e orașul plin de puturoși și din ce în ce mai pustiu.
Suleiman pe 02 Noiembrie 2018, 09:14
#9
Offff
Pai sa faca Cracea echipa de liga 3 si o sa vedeti ca o sa joace pe Stadinul Mun. si in nocturna mult respect pentru numele Cetatea Tr.Mag as ca nul mai tineti in brate pe Cracea punetil sa bage bani si sa faca echipa cu jucatori foarte buni!
suporter pe 01 Noiembrie 2018, 20:07
#8
pt Suleiman
Cracea a ajutat Cetatea material daca vrei sa stii! Cu respect te intreb pe care stadion ne inviti? Pe stadionul mare Cetatea nu are dreptul sa joace si nici la armata!
Suleiman pe 01 Noiembrie 2018, 15:15
#7
Suporter
Va invit la stadion pe toti ce-i ce sunteti in potriva PSD si sa demonstrati voi cu Cracia ca puteti sa faceti Cetatea o echipa de liga3
Suleiman pe 01 Noiembrie 2018, 14:19
#6
Suporter
Forta Turis
Fost turnean pe 01 Noiembrie 2018, 13:14
#5
Prostia la ea acasa
In primul rand prostie, Marine! Din pacate din prostie deriva si restul: ticalosie, cum spui tu, apoi idiotenie, mandrie ca un cretin cu mustata hidoasa de la ei a ajuns mare rahat, fara sa conteze ca le-a facut doar un amarat de stadion si in rest nu se pot rahati de foame si as mai enumera, dar sila-i atat de mare ca prefer sa ma opresc aici... iar de unul ca Florin nu mi-e decat mila, atata poate omul si nu m-as mira sa fie betivul ala nenorocit care injura de mama focului la momentul de reculegere Ilie Balaci.
Marin pe 01 Noiembrie 2018, 12:20
#4
Florineee,te auzi când vorbești?!
Oare ști ce este INVIDIA?Cum poți fi invidios pe niște hoți și mincinoși care au distrus orașul,județul,și acum înreaga Românie?Și stai cuminte,că de Turnu Măgurele a auzit toată țara,prin infractorul Dragnea,nu prin echipa de fotbal.Nicodată nu am să înțeleg mândria ta pentru astfel de oameni.E doar prostie și ticăloșie?
Florin pe 01 Noiembrie 2018, 11:40
#3
Turris
Invidia,invidia invidia,hai turris,acum a auzit toată țara de Turnu Măgurele
Oricare BET pe 01 Noiembrie 2018, 09:46
#2
Multa hotie si minciuna,dar nu se crede
Nu comentati doar ca sa jigniti.Astfel de aranjamente au fost si sunt facute prin campionate mari,ca Spania,Italia,Germania,Franta,Anglia.Iar in Romania,vestita Cooperativa a functionat ani de zile,si functioneaza inca.Cel putin pe acolo au fost descoperite si dovedite multe meciuri.Smecheriile de la casele de pariuri se cunosc in intreaga lume si functioneaza in orice sport.Ca sa intelegeti toate astea trebuie doar putin mai multa informare si urmarita presa internationala de sport.
Costy pe 31 Octombrie 2018, 21:25
#1
Ha, ha ...
Cand nu esti sanatos la cap asa gandesti !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.