Primarie, Politie, Parchet - Mafia din Turnu Magurele.

29 Octombrie 2018, 12:07 | 6216 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Turnu Magurele este sub dominatia mafiei condusa de Danut Cuclea si protejata de sefii Politiei si ai Parchetului. Revenim cu detalii. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
florin pe 30 Octombrie 2018, 19:50
#5
ooooo
important de stiut:fratii codrea au reusit sa i ofere un loc de munca doamnei enescu la tribunalul alexandria ca judecator la sectia de penal(s au chefuit la mosia fratilor codrea fiind invitat si presedintele tribunmalului alexandria)fratele doamnei enescu este avocatul fratilor codrea si avocatul firmelor lui stefan dragnea(din surse se aude ca va fi sustinut sa candideze la primaria turnu magurele) mai au nevoie de ceva terenuri de pomana.domnul prim proc*rur oancea florin vaneaza tot ce apuca cu sotul doamnei enescu si clica sa.....mai nou ruinele cetatii turris se renoveaza prin fonduri europene ca apopi sa se construiasca un restaurant pentru familia dragnea.....revenim cu amanunte
Cosmin Prelipceanu. pe 30 Octombrie 2018, 06:46
#4
Hotii striga "Prindeti hotul!"
Din pacate Turnu Magurele a devenit sediul mafiei romanesti, in care majoritatea pop**atiei este formata din hoti, lenesi si idioti!
Marin Culcica. pe 29 Octombrie 2018, 17:28
#3
DomnilorPrimar,Sef Politie,Prim Proc*ror
Daca nu luati masurile Legale impotriva MAFIOTILOR de la acest GUNOI de stiri, INSEAMNA CA SUNTETI CU ADEVARAT ORI VINOVATI, ORI NISTE NIMICURI! Nuami din cate cunosc eu despre acest Cracea- INFRACTIUNI DOVEDIVILE!- ar primi pe putin 15 ani de puscarie!
Mihai pe 29 Octombrie 2018, 16:50
#2
Și totusi
Și totuși ceva concret aveți sa doar praf in ochi.daca tot va consumați energia și timpul măcar scrieți ceva concret la obiect, nu sa va aflați in treaba
Tuta pe 29 Octombrie 2018, 16:38
#1
Suprema
Ia zi craceo, ce detalii ai?!

Chiar murim c*riozitate. Va fi ceva SOC ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.