Ultima ora: Pret foarte mic la bilete pentru meciul cu Universitatea Craiova.

26 Octombrie 2018, 20:36 | 6435 vizualizări | 34 comentarii
Car Universal
Bilete.

Pretul unui bilet - 50 de lei. Pretul este foarte mic pentru aceasta zona. Cel putin 200 de lei pentru aceasta ocazie. Tariful corect ar trebui sa fie 100 de euro.

Citeşte şi
Comentarii (34) Adaugă comentariu
Catalin. pe 31 Octombrie 2018, 17:11
#34
Nene Kalake.
Ce naiba, bre omule, nu te prinzi CA ESTI LUAT LA MISTO? Pana acum ai fost enervant, caraghios, dar ai devenit un fel de popa prostu'. Ajunge!
Virgil. pe 31 Octombrie 2018, 14:00
#33
Lui kalake-dilimake-SCATOFAGUL.
Un prieten care te cunoaste foarte bine mi-a atras atentia ca sa accesez comentarii mai vechi ale raposatului ilie de la scularie si voi constata ca unele comentarii ale tale seamana prea mult cu ale lui. Lipsesc numai propozitiile germanesti cu grosse idioten kamerad. Si inca o remarca a lui: la tine se manifesta simptomele pestei porcine africane. Sper sa observe aceasta si veterinarii de la ANSVSA, sau vreun licentiat al Universitatii BIOTERA.
kalake pe 31 Octombrie 2018, 11:23
#32
Pentru Virgil
Virgile tată, cum te piși contra vântului și nu te dumirești neam de ce ești ud pe picioare? Nu mai umbla să dregi busuiocul, că ai dat cu oiștea-n gard. Scatofagie este termenul care se referă strict la ceea ce faci tu. Adică mâncatul de căcat. Apropo, ascultă la mine un sfat: când pui căcat pe ventilator cu gândul de a face de căcat pe cineva, ai grijă să stai pe partea corectă a ventilatorului, altfel singurul care se va face de căcat ești tu, și se pare că tu chiar asta faci. Cât despre Pulake,,aritmeticistul" lui pește fiert, singurul calcul demn de el este următorul: 1x0=0. Adică valoarea lui. O nulitate cu aere de atoatecunoscător. Ce dracului măi, ați sărit cu toții gardul din grădina aia mare a lui NENEA, și umblați vraiște pe aiurea?
Virgil pe 31 Octombrie 2018, 07:16
#31
Maestre KALAKE. SUPERDILIMAKE.
Zic si eu ca Gigi Beeeecali,:SI CARE-I PROBLEMA? SCATOLOGIE ESTE MAI GENERAL DECAT SCATOFAGIE, DAR KK-ul CE-L MANANCI TU TOT CACAT RAMANE. Eu propun s-o lasi balta, mai du-te dracului! Cu alta ocazie, adica dupa ce acest site bestial va mai pune in dezbaterea publica vreo alta tema de arzatoare actualitate, vom mai discuta. Si acum, o idee: la vacsta ta cultura generala, de ce nu candidezi pemtru un loc in Parlamentul european? IN LEGATURA CU INTREBAREA PUSA DE NUMITUL NPULAKE AM DEVENIT SI EU CURIOS. DE CE NU-I RASPUNZI?
Kalake pe 30 Octombrie 2018, 19:27
#30
Subcriu Dilimake
Dilimake, ai fost pe sufletul meu.
Kalake pe 30 Octombrie 2018, 19:26
#29
Pentru Virgil
Pune mâna și schimbă dioptriile înainte de a te băga singur în seamă precum ața de la tanga între fese. Eu am scris destul de clar SCATOFAGIE nu SCATOLOGIE, telectualul cuiva de suflet.
Dilimake pe 30 Octombrie 2018, 19:20
#28
Lui Pulake, Ovidiu și altor onaniști
Să vă dau clanță retardaților, și,,echipei orașului", și lui Dragnea și la tot PSD-ul.
Virgil. pe 30 Octombrie 2018, 17:31
#27
Maestre KALAKE.
Fac pariu pe premiul NOBEL ca habar nu ai ce inseamna scatologie! Ca de obicei, indiferent sub ce nume postezi, nu faci altceva decat sa mananci kakat. Daca vrei sa ne arati cat de cult la cap esti, prezinta pe acest site semnificatia acestui cuvant, fara alte comentarii, adica doresc un comentariu stiintific. Din continutul comentariului tau nu rezulta vreo legatura intre acesta si vreouna din semnificatiile cuvantului.
Pulake. pe 30 Octombrie 2018, 12:02
#26
Lui kalake-dilimake.
E clar ca ai evadat de la balamuc! Daca ar fi sa luam de bune laudele tale, ar trebui sa ne miram ca nu esti membru cel putin al Academiei Romane si de ce p***da matii te injosesti sa mai stai in acest oras, sa-ti amarasti zilele langa prosti ca noi?! Auzi, bai dementule, este neaparat obligatoriu ca toti cei care au pareri si conceptii politice diferite de ale tale sa fie partizanii lui Dragnea?? In incheiere iti pun o intrebare de pura cultura generala: ce stii despre MAREA TEOREMA A LUI FERMAT SI DACA POTI SA DAI CATEVA EXEMPLE DIN TABLA INMULTIRII (cu exceptia inmultirii Nx1). Stii care este impresia mea? Ca te aflai in tratament la regretatul dr. Munteanu si ti s-au terminat medicamentele!
turnean pe 30 Octombrie 2018, 07:35
#25
prosti
TREBUIA SA FACA BILETUL UN MILION
ion pe 30 Octombrie 2018, 05:42
#24
t
stadionul era al orasului acum l a acaparat cuclea si dragnea cu echipa lui dragnea jr adusa de la saelele v a bagat pret la intrare ca in champions league dati le banii ca prostii ca sunt saraci.sa ma cwac pe stadionu lu dragnea
Ovidiu pe 29 Octombrie 2018, 22:39
#23
Pt kalake
Boule, cu aere de superioritate,mama este decedată.Pe viitor,daca vrei să-i mai răspunzi unei persoane pe care nu o cunoști,încarcă să nu-i implici familia.Rămân la convingerea că din cauza proștilor ca tine, suntem unde suntem . Boule,du-te-n pwla mea!Nu trebuie să cauți în Dex,ce înseamnă pwlă.Este sinonim cu tine.
Kalake pe 29 Octombrie 2018, 21:54
#22
Lui Pulake
Auzi băi prostul pulii, dacă mă confunzi cu altcineva, e fix problema ta. Dacă e să ne luăm pe chestii de cultură generală, apoi află puiul pizdii că ești la ani-lumină sub nivelul meu. Pleampa dracului, nu mai bate câmpii pe subiecte aiurea! Aici nu vorbim de gazare sau de un biet amărât care a ieșit în stradă pentru ceva nedefinit. Boule, aici vorbim de sărăcie pură. Pentru că dacă ai fi avut cât de cât o cultură generală sociologică și istorică ai fi aflat ci numai în țările bananiere, așa cum tinde România să fie sub regimul PSD poți vede în focare de sărăcie și pauperizare socială mașini de lux mai multe pe cap de vită furajată (precum boul de tine) decât în țările civilizate. Este inutil să=ți explic fenomenul, iar dacă ți-aș indica o bibliografie pe temă te iau convulsiile exact ca pe Garcea la ora de matematică. Acum serios, taci în p**a mea de idiot patentat! V-a scos Dragnea la înaintare?
Pulake. pe 29 Octombrie 2018, 17:50
#21
Lui kalake-dilimake.
Pe tine cum dracului nu te-au gazat jandarmii? Sau tu esti unul dintre criminalii care l-au folosit pe amaratul de ilie gazea pe post de kamikaze? Prostul dracului, ce crezi ca daca folosesti niste cuvinte mai putin uzuale esti mare invatat? Ce daca nu le stim, nu ne putem uita in DEX? Si inca o intrebare pur retorica: DACA IN ACEST AMARAT DE TARG NU MAI AI LOC DE MASINI SCUMPE. SUPERMARCHETURILE SUNT AGLOMERATE, CARCIUMILE, ASISDEREA, TINERII AU PLECAT IN TARI STRAINE, DAR ORASUL ESTE AGLOMERAT,LUMEA MOARE DE FOAME etc. etc. CUM AR ARATA DACA AR FI "BINE" ? ( iar tu ai uitat sa ne mai zici cate ceva in germaneste?)
Kalake pe 29 Octombrie 2018, 14:33
#20
Pentru Ovidiu
Știi ce aș ruga pe toți onomatopeicii ca tine? Să se ducă singuri în p***da ma-mii lor, să se încuie acolo șio să înghită cheia. Poate așa scăpăm de ipochimeni cu aere de doctori docenți în domeniu. Posibil ca mămica ta să fi avut excese zoofilice în tinerețe, și uite cu ce aiureală genetică a procopsit omenirea! Cum mă, vită încălțată, cum din cauza unora ca mine am ajuns aici? Doar că n-am votat niciodată cu PSD? Dar tu dacă ai votat PSD nu vezi unde mă-ta-n c*r am ajuns? La sărăcie! Acolo am ajuns. Tu de unde p***da mă-tii știi tu că Primăria subvenționează pe Cetatea? Dacă era așa juca și ea la Armată, nu pe șleaurile de la Botul Calului? Ia spune băi agramat isteric, nu cumva logica ta este directă precum pișatul boului, așa cum ți-e și mintea? Adică foarte cotită? Scatofagie (asta dacă ai știi ce înseamnă termenul, ceea ce chiar ar fi o performanță) este ceea ce faci tu prostul satului ce ești. Mâncatul de căcat la tine este deja stil de viață. Pleampa p..lii ce ești!
Ovidiu pe 28 Octombrie 2018, 19:26
#19
Pt kalake
Da,băi Kokalake.Asta voi face.Mă voi duce la meci,și-i voi băga bani în buzunar lui Dragnea.După mintea ta îngustă,de dobitoc ce ești,care se crede superior,Universigatea Craiova nu ar trebui să aibă,că este a lui Rotaru,Dinamo a lui Negoiță, fcsb a lui gigi,iar de echipele din străinătate, ce să mai vorbim.Te-a obligat Dragnea,să mergi la meci?Foarte bine că mergi la meci la Cetatea.Apropos,Cetatea este susținută financiar de primărie sau de nea Gelu.Văd că ești "foarte deștept",nefiind psd ist.Prostu'dracului,din cauza proștilor ca tine,suntem unde suntem!BOULE, ce ești!Te rog,să mănânci căcat,în continuare,pe acest site.În încheiere,te rog,să te duci în plm!Cu simpatie,pt dobitoci ca tine,Ovidiu!
gigi pe 28 Octombrie 2018, 10:50
#18
turris
beleaua e ma baieti ca de ieri s au vandut toate biletele

voi ori santeti aia care xeroxati biletele si intrati pe naspa? s au santeti aia care nu dau 10 lei pe bilet dar dau 20 lei la paznici sa ai lase sa intre pa naspa
Crin pe 28 Octombrie 2018, 10:36
#17
Chirie
Mai cojoaca,trăiești prin camp vere,intreaba l pe tactu cracea ce a cerut în consiliul local pentru data de 31 cand este sedinta,fix asta a cerut,încasările de la stadion
Kalake pe 28 Octombrie 2018, 08:39
#16
Pentru Ovidiu
Ovidiule, tu ori ești prost, ori lătrău PSD-ist, adică tot un drac. Ce suporteri mă, și pentru care echipă? Este asta echipa orașului? Echipa adusă de la Saele de Dragnea este echipa orașului? Nu mai mânca căcat tu când afirmi asta! Ce dacă stau acasă? Stau pentru că nu-mi place impostura. Mai degrabă mă duc la meciurile lui Cetatea. Cel puțin ăia nu au fițele c*rcanilor ăștia îngălați. Și Cetatea este o echipă a orașului. Du-te tu la meci, și bagă-i lui Dragnea bani în buzunar! Fraierilor, că bine vă face!
Macari pe 28 Octombrie 2018, 00:11
#15
Niște hahalere
Gunoaie de oameni !pe unde pleacă nu plătesc nimic .
Mihai pe 28 Octombrie 2018, 00:09
#14
Gigi
Gigi e majordomul
Ion pe 28 Octombrie 2018, 00:05
#13
Jertamaneală!
E puțin spus !japcă!
Codruț pe 28 Octombrie 2018, 00:00
#12
Panarame
Aseară erau beți prin centru orașului
Ionut pe 27 Octombrie 2018, 23:59
#11
Mincinosii
Conducerea clubul Voința turris turnu Oltul niște mincinoși !
Vasi pe 27 Octombrie 2018, 23:58
#10
Pret bilet
Unde jucam?in Champion league?la Real -Barca este 10€
Cojoacă ionuț pe 27 Octombrie 2018, 23:56
#9
Pret fixat de hoți
Gigi Sopeanu și Mădălin au fixat prețul să poată să ia și ei niște bani,oricum ei nu plătesc chirie la stadion și nici bani nu dă la jucatori .jucătorii sunt neplătiți de două luni și antrenorul de trei luni.bagă in buzunar 15000€ neimpozabili .
ion pe 27 Octombrie 2018, 22:16
#8
a
asta e jecmaneala pe fata
Ovidiu pe 27 Octombrie 2018, 21:58
#7
Oltul-Turris
Ce bine că nu vor veni la meci Bitlan,Gică,"Dribling printre naivi"...Echipa nu are nevoie de "suporteri"ca voi.Bă,voi știți când a venit ultima dată Universitatea Craiova la Turnu Măgurele?Vă căcați pe voi că este nu știu cât biletul.Nu vă obligă nimeni să veniți la meci.Iar pt buna voastră informare,azi,era full la casele de bilete.Rămâneți acasă,să mâncați rahat pe acest site.
. pe 27 Octombrie 2018, 20:04
#6
.
Trebuia sa nu mai mearga nici un suporter la acest meci,se strang aproximativ 70000 lei din bilete,stadionul este al orasului,echipa plateste chirie?
gica pe 27 Octombrie 2018, 15:45
#5
saelele
Au pus stapinire pe stadion si fac ce vor! Stadionul este al orasului, sau al unei gasti care s-a facut stapina pe oras? Numarul spectatorilor va fi din ce in ce mai mic si vor intra doar ei,stapinirea,cei cu invitatii!
Crin pe 26 Octombrie 2018, 21:48
#4
Pt bitlan
Cred ca esti singurul din oras care nu vii la meci,
E pe 26 Octombrie 2018, 21:18
#3
Nu contează că turnenii nu pot plăti prețul
Prețul e ca să desc*rajeze suporterii craioveni, să nu mai vina în număr mare ca data trecută.
Dribling printre naivi pe 26 Octombrie 2018, 21:05
#2
Bilete scumpe,fotbal ieftin
Hai ca inca e bine,pretul e bun pentru toti gura casca.Mai frumos o sa fie cand o sa va opreasca banii de bilete,din salarii,somaj si pensii.Ma,voi mergeti la meciuri pentru stadion,daca nu ati vazut altul pana acum,și nu ati iesit din Turnu.
Bitlan pe 26 Octombrie 2018, 20:58
#1
50
E prost cine mai pune picioru' pe stadion la vreun meci
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.