Doua fabrici de tricotaje vor sa plece din Turnu Magurele.

21 Octombrie 2018, 23:05 | 9413 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Textile.

Conform surselor noastre, italienii de la fosta fabrica de mobila si cipriotul de langa statia peco OMV vor sa plece din Turnu. Deocamdata nu cunoastem mai multe detalii. 

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Secret! pe 03 Decembrie 2020, 16:11
#18
Cat este salariul la tricotaje?
Stie cineva cat este salariul la tricotaje?

Eu as vrea sa ma angajez acolo.
Inna pe 07 Iunie 2019, 16:05
#17
Roșu Maria o cățea în calduri care se tine cu soferul
Secret pe 17 Noiembrie 2018, 01:59
#16
Bbg Turnu magurele
Rușine din partea ta Alexandra eu nu spun prosti nu vreau să spun nume ca să pot să stau de vorbă eu cu iuliana da nu o plăti ea somaju din buzunar ea ea o groază de bani pe spinarea la fete nenorocită nu vreau să spun mai multe sa nu se prindă si la bani acum 3 luni a păcăliți dar dn zeu e sus să-și ingrope fata cu bani aia așa că dacă nu ști te rog frumos veziti de treaba ta
Secret pe 09 Noiembrie 2018, 20:25
#15
Domnul Director bbg
Juliana șefa la toate liniile care dă lumea afara cînd vrea ea ore peste program neplătite iuliana este ca o cafea dn voastră o asmutiti si ea se repede în bietele femei pînă la urmă am să aduc itm sint 5 bărbați care ar vrea să stea de vorbă cu ea dar în afara orelor de program să vedem pe unde mai scoate cămașa CatauaBBGiului rușine din partea Patronului ducetiva la Broscari voștri și lăsați România în pace
Alexandra pe 05 Noiembrie 2018, 19:55
#14
Rusine !
Daca nu aveti informatii cei care comentati pe aici aiurea: Toate contributiile sunt platite la zi,nu mai vorbiti daca nu stiti..! Daca nu e de lucru,a cui e vina oare??
Liviu Olteanu. pe 28 Octombrie 2018, 18:01
#13
Titlul articolului- opera lui franchestain.
Carevasazica, "doua fabrici de tricotaje vor sa plece din Turnu Magurele". Stimati redactori turnstiristi:

- Astea nu "e" fabrici, ci niste ateliere care asambleaza niste petice croite in alta parte;

- In nici un caz, fabricile nu "e" fiinte care fac ce le vine pe chelie. Patronii lor da, s-ar putea sa vrea, nu aveti voi de unde sa stiti. Daca autorul unui comentariu este unul din patroni, inseamna ca mancati cacat, ca de obicei!
Croitor pe 25 Octombrie 2018, 09:28
#12
Mariti Salariile
Mariti salariile la oameni, escroci si gainari, italieni si greci, la voi acasa sunteti niste muritori de foame, luati sapte piei de romani si ne footeti si fomeile. tongue laugh
turnean pe 25 Octombrie 2018, 08:35
#11
domnule consilier pnl
acestea nu sunt diversiuni acestea sunt lucruri adevarate ca sa te convingi dute la cladirea de linga peco si la victoria si vezi care e situatia iti spun eu nu mai gasesti nici un muncitor pe toti ia trimis acasa fara nici o explicatie acum e timp de iarna sa te pui si dumneata in locul femeilor care au plecat ca proastele si care toata vara lea tinut peste program fara sa fie ore platite
Consilier PNL. pe 24 Octombrie 2018, 17:34
#10
Idioti fara frontiere.
Cei care publica asemenea stiri-diversiune care nu au nici o legatura cu realitatea urmaresc doar DISCREDITAREA PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL. VAZAND CA NU SE CONFIRMA CELE SCRISE SI COBITE IN ARTICOL(E) OAMENII ISI FORMEAZA PAREREA CA SUNTEM NISTE MINCINOSI CARE NU DORIM DECAT DISTRUGEREA TARII!
turnean pe 24 Octombrie 2018, 16:44
#9
dumnezeu nu doarme
gata cipriotul a trimis muncitorii acasa fara drept la somajfara nimicsi fara nici o explicatiebravo lui a facut la fel ca varul lui grecul
mazzanti pe 23 Octombrie 2018, 09:02
#8
administrator
buna ziua,

sunt director general la bbg consult,una dintre cele 2 fabricii mentionate.

personal cred ca aveti prea mult timp de pierdut, zvonuriile de acest gen, total nefundate (cel putin in cea ce priveste bbg consult), au singurul scop de a genera comentariile inutile, cu obiectivul vostru (turnucustiri) doar de a mari volumul de accesari pe sit-ul. sunteti mai rau decat sacali sau necrofagi.

acest gen de fake-news, provoca panica in personae simple, care muncesc greu zi de zi, si tin de serviciul cu dinti, fiind deseori singura sursa de venit in familiile lor.

dar pe voi va doare in cot de sentimente, de frica, de ansietate, si de nesiguranta pe care o generati in angajati...... pe voi va doare doar accesariile pentru ca baza acestei, se stabileste pretul la reclama de pe site.



cu mult respect pentru oameni care muncesc cu greu,

si cu DISPRET pentru cei care publica fake news de acest gen

Stefano mazzanti
Viorel pe 23 Octombrie 2018, 07:18
#7
Gest politic
Greu de crezut? Dar totul e posibil! dacă vor pleca alți nu va m-ai veni va rămăne o ruină cum au rămas toate.
turnean pe 23 Octombrie 2018, 00:36
#6
sat fara ciini
la fel ca si grecul de anul trecut face si fratele lui cipriotul nu a platit contributia la somaj a muncit femeile sia umplut buzunarele iar acum le trimite acasa fara somaj fara nici un drept,eu nu stiu primarul si conducerea acestui sat numit turnu magurele nu vede ce se intimpla sau sunt complici cu cei care vin dau lovitura cu ajutorul proastelor de femei dupa care pleaca fara probleme motivind ca au intrat in faliment oare nu intereseaza pe nimeni din primarie sau sunt implicati cu toti
gen pe 22 Octombrie 2018, 21:28
#5
Apropo
fiți serioși ca șe dezvolta comerțul stradal tip Vervelaș pe trotuar
Jack pe 22 Octombrie 2018, 15:34
#4
Greu!!!!
La 2,080 Ron salariu minim, greu de crezut ca mizeriile de investitii in lohn mai rezista.
Yo pe 22 Octombrie 2018, 14:13
#3
Nimic sigur
Nu este nimic sigur,nu mai speriați lumea...
Mariana pe 22 Octombrie 2018, 08:23
#2
Gonirea investitorilor
Daca pleaca cei pe care i-ati nominalizat,si nu apar alti investitori,Turnu Magurele va arata ca o ruina si isi va declara falimentul.
deny pe 21 Octombrie 2018, 23:07
#1
e
sursa radio sant
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.