Pesta porcină africană, ținută la secret în Teleorman. Directorul DSV recunoaște

21 Octombrie 2018, 08:24 | 5674 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Iulian Ianculescu.

Primul caz de pestă porcină africană din județul Teleorman a fost ținut la secret timp de două săptămâni de reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare (DSV), deși legislația europeană și națională îi obligă să raporteze imediat toate cazurile suspecte.

Mai mult, aici>>newsweek.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Iulian Marinescu. pe 22 Octombrie 2018, 18:49
#3
O explicatie.
Stiti de ce s-a tinut secret? Pentru ca "specialistii" de DSVSA sa se documenteze ce este aia pesta porcina! De fapt, ei habar nu au ce trebuie sa faca, in afara de faptul ca isi incaseaza salariile si ciubuc*rile. Intrebati in piata si pe comerciantii de produse alimentare da i-a deranjat cineva vreodata. Nu mai vorbesc de cetatenii care cresc pasari si animale.
anghel pe 21 Octombrie 2018, 14:27
#2
d
nu mai este vorba de,,o mana criminala''? -daia-3 cazuri in Teleorman pana acu si e doar inceputul
Dorul de o țară normală și civilizată pe 21 Octombrie 2018, 10:27
#1
COMPLICITATE ȘI TĂINUIRE
Iar în dreapta celui din centru foto,un prost care se pricepe și la apă,transport și,în general,la toate.Uite așa ne conduc toți neisprăviții,și suntem unde suntem.Nu știu ce ne făceam în acest oraș,fără competența lui Cuclea,a frațior Cone,a lui Simionescu și a întregii camarile a PSD.Treziți-vă dragi cetățeni,că ăștia ne-au adus la nivelul anilor 50.Și încă nu ați văzut tot ce pot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.