Mafia carnii a pus stapanire pe Turnu Magurele. Abatorul este un nume de strada.

15 Octombrie 2018, 10:46 | 4790 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Carnea, un produs strategic.

Zona din jurul orasului Turnu Magurele nu este dotata cu un abator, unde crescatorii de animale sa-si vanda animalele pentru taiere.

Lipsa  abatorului face parte din strategia stapanilor zonei de a acapara piata carnii. Carnea, un produs strategic, este sub controlul mafiei pesediste. Preturile sunt mari in magazine, peste ceea ce putea fi daca exista un abator. Taranul nu are unde sa-si vanda animalele astfel este pus pe butuci. Tot felul de matracari ofera taranului preturi foarte mici.

Mafia carnii obtine castiguri foarte mari pentru ca a distrus concurenta. Famiglia Dragnea are abator la Salcia, dar este cu circuit inchis. Sa nu uitam, in Turnu exista o strada cu numele Abatorului! Pe langa abator aici trebuia sa functioneze o fabrica de lactate sau orice fabricuta care poate prelucra materia prima produsa in aceasta zona. Numai in felul acesta crestea nivelul de trai al tuturor, nu numai al famigliei Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Marian pe 15 Octombrie 2018, 19:03
#1
?
Păi, de unde s-ar mai aduce animale ? E și motivul pentru care ultimul abator s-a închis.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.