Exploziv Cirstea Maria Diana, politista din Turnu Magurele, intocmeste procese-verbale false.

11 Octombrie 2018, 22:06 | 7671 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Politia.

Turnucustiri.ro a intrat in posesia unui proces-verbal fals intocmit de politista Cirstea Maria Diana. Domnisoara este incadrata din sursa externa. Ce scrie in proces nu este adevarat cu ce a constatat la fata locului. Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
john pe 13 Octombrie 2018, 13:47
#5
jalnici
din prea multa ura si frustrare, ajungeti sa publicati tampenii! daca tot sunteti contra psd, pe care sincer eu nu.i inghit,de ce nu aratati putina demnitate si inteligenta?! va zic, pt ca sunteti la fel si daca acum, voi erati in locul lor, la fel ar fi mers lucrurile, chiar mai rau! si legat de politie, daca nici acum nu vedeti ca acei copii incarca sa.si faca treaba, inseamna ca.i plangeti pe vechii militieni. nu pot sa va doresc, decat ca pe viitor, de aia sa aveti parte!
Cristian pe 12 Octombrie 2018, 19:02
#4
Dovada
Turnucustiri să prezinte și dovezi înainte de a publica așa ceva.Se poate cu nume și prenume?Este prea mult pentru voi?!
Mita pe 12 Octombrie 2018, 16:28
#3
din piata
Pt comentatori: sa o pupati in p***da pt dra Măria și pe mine
Maru pe 12 Octombrie 2018, 11:12
#2
Spagari ca intotdeauna
Au ramas la fel ........spagari si intind mana la banii ti**nilor
Mircea pe 12 Octombrie 2018, 08:16
#1
Circulatie ca in Congo
Agentii de la Politia Rutiera Turnu Magurele stau la ciupeala,iar pe cei cu probleme reale nu-i deranjeaza(fara permise,ITP si masini inscrise pe alte tari,fara acte doveditoare).Minori dintr-o rasa parazitara,circula cu viteza prin oras,magurele si odaia,fara lumini,centura si rovinieta.Pentru conducatorii corecti,ramaneti aceiasi militieni cu naravuri de spagari si corupti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.