Ultima ora: Primaria Turnu Magurele este obligata sa organizeze referendum.

10 Octombrie 2018, 21:35 | 5284 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Bazin de inot.

Conform ultimelor modificari legislative, Primaria Turnu Magurele este obligata sa organizeze referendum pentru constructia bazinului de inot didactic. Intrebare: Vreti bazin de inot sau parc industrial? Turnenii sunt asteptati sa hotarasca ce vor. Bani foarte multi s-au investit si in actualul stadion. Se putea construi un parc industrial de toata frumusetea. In loc sa mergem la munca, platim sa mergem la scaldat. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
tolauegy pe 12 Octombrie 2018, 08:27
#3
Pe când și un mol?
După ce au construit atâtea săli de sport,nefuncționale,acum vor construirea unui bazin de înot?!Ce urmează,patinoar,săli de bawling și dans sportiv?O să vină vremea să dea socoteală pentru toatea astea.
manciurianul pe 11 Octombrie 2018, 12:54
#2
d-le primar este în repaus duminikal
investeste în ce nu trebuie,în loc să introducă apa si canal în odaia si magurele zonele adoua,el si clica psd- alde îi doare n-cot de pop**ație,urmează să vină ca milogi să le d-am voturiile,să vină că coaziile de mătura sunt dupa usă excaim cool smile cool smile cool smile cool smile
Eu pe 10 Octombrie 2018, 21:54
#1
Barem să se ia toate deciziile prin referendum
Dar consilierii locali pentru ce-i plătim? Nu ca să ia deciziile oportune? Eu propun sa desființăm consiliul local și cu banii economisiți organizam referendumuri pentru toate problemele localității.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.