Dragnea continua sa isi bata joc de teleormaneni. Reintregirea nu redefinirea familiei este adevarata problema.

04 Octombrie 2018 | 5279 vizualizări | 9 comentarii
Reintregirea familiei.
Reintregirea familiei.

Teleormanenii plecati la munca peste hotare si-au destramat familiile. Aceasta ar trebui sa fie adevarata problema. Familii despartite, copii lasati in voia sortii si tot ce decurge de aici reprezinta adevarata nenorocire. La fel cum a facut stadion pentru fiul sau in loc sa creeze locuri de munca pentru tineri, asa procedeaza si cu familia. In loc de reintregire, Dragnea vrea redefinire. 

Comentarii (9) Adaugă comentariu
Liviu. pe 07 Octombrie 2018, 06:42
#9
Popor de cretini si dezasati.
Traiti in Sodoma si Gomora si nu aveti nimic sfant in voi! IMBECILILOR, NU VI SE CERE SA SPUNETI INTR-UN ANUMIT FEL, CI SA VA SPUNETI PAREREA. NU AVETI DECAT SA VA REGULATI INTRE VOI, ASA CUM VA PLACE, INCLUSIV PRIN "METODA MUIE", CARE, PENTRU NISTE IDIOTI DE HOMOSEXUALI SI LESBIENE ESTE RECOMANDABILA= DUPA EI NU MAI RAMAN CREATURI DE ACELASI FEL! MERGETI SI VOTATI, PORCILOR!
Narcis pe 06 Octombrie 2018, 22:04
#8
Stadion ok
Băi,turnucuștiri? Suntem în 2018 și este capitalism.Statul poate acorda unele facilități în zonă,în cazul în care ar fi considerată - zonă defavorizată - ce loc*ri de muncă să creeze? Crăcea are vreo propunere?El ce orientare are?Este de dreapta,de stânga sau de spate?
Ionela Cazanaru. pe 06 Octombrie 2018, 18:21
#7
Pentru gICU.
(SCUZE PENTRU NUMELE SCRIS GRESIT INITIAL)gicule, ca sa-ti demonstrez ca mi-am insusit destul de bine limbajul democratic european, TE BAG IN PIZDA MA-TI! Hai sictir canalie u.s.r.-ista!
Gicu pe 06 Octombrie 2018, 08:01
#6
Pt Ionela cazaneu
Stai jos, ești proastă, nota 4.
. pe 06 Octombrie 2018, 07:37
#5
.
Cracea Claudiu va aduce toti turnenii acasa. Se va duce personal sa ii convinga sa se intoarca.

cetatean pe 05 Octombrie 2018, 20:31
#4
fara apa ;canal;gaze
Si in Odaia este aceeasi situatie;cu banii investiti la balonul cu aer cald se poate rezolva apa;canal si gaze in zona respectiva zona 3!!!!
Ionela Cazaneu. pe 05 Octombrie 2018, 18:26
#3
Aiureli politicianiste.
Sunt doua chestiuni total diferite! Si eu am fost plecata 14 luni in Italia si nu mi-am destramat familia. Deosebirea dintre mine si altele este ca EU AM O CALIFICARE INTR-O MESERIE FOARTE CAUTATA. Nu vreau sa intru in amanunte jenante, dar despre acele femei, cu familie, care s-au dus in alte tari sa se prostituieze, de ce nu spunti? Sau despre cei care au facut bani din furat?
manciurianu pe 05 Octombrie 2018, 11:08
#2
bataie de jok prin slugiile sale
noi cei de pe magurele suntem bataie de joc a conduceri orasului care este incapabila sa introduca apa si canal inzona doua pe magurele sunteti o rusine si o mizerie cei care se considerau de ai locului si pe cracea ca e provenit.M ai bine un provenit decit impostori lokali care nu fac nimic decit asteapta sa treaca timpul sa e bani degeaba .
tudor pe 05 Octombrie 2018, 09:57
#1
frumos
Foarte frumos. Adevarat. De actualitate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.