De la Chimia - Turris Oltul. Cum numeau comunistii echipa Turris?

30 Septembrie 2018, 08:57 | 4800 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Chimia Turnu Magurele.

Tinand cont de faptul ca echipa purta numele celei mai mari unitati economice, incercam sa gasim o denumire pentru actuala echipa a orasului. Singurele fabrici ramase sunt cele de confectii textile. 

Textila Turnu Magurele, Siloz Turnu Magurele, restul activitatilor economice sunt la un nivel prea mic. 

Faliment, Insolventa, Lichidare, posibile denumiri din actuala viata industriala a orasului. Faliment Conserv Turris, IMEE, Fabrica de Mobila, Combinatul Chimic, etc. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Cucu pe 02 Octombrie 2018, 16:38
#6
Mes
Hău cate băgam Saiocule, muue
Copil pe 30 Septembrie 2018, 22:20
#5
valori
...il mai tineti minte pe Glont ?.. Pe Badaluta ?.. ce vremuri !...
Ovidiu pe 30 Septembrie 2018, 21:47
#4
Turris-Oltul
Voluntari 2 - Turris-Oltul Turnu Măgurele 2-2.Ai noștri o repriză în 10..uie lui "Ronaldo și Mesi",care nu a înțeles nimic,și tuturor contestatarilor acestei echipe.
saioc pe 30 Septembrie 2018, 19:34
#3
circ
Duceti-va si vedeti circul ieftin pe bani de la noul stadion,dat de o echipa care nu are nimic in comun cu Turnu Magurele!Va bateti joc de turnenii adevarati,care nu sunt bagati in seama de nimeni!
Ronaldo si Messi pe 30 Septembrie 2018, 14:14
#2
Ovidele,i-ati medicamentele la timp!
In anii 70,echipa care se numea Chimia Turnu Magurele,termina turul campionatului pe primul loc,deci loc de promovare in divizia A.La tine vad ca problema e,de ce nu are Cracea echipa?Bai spalatule pe creier,o echipa astazi,se tine din bani,majoritatea negri sau spalati.Iar daca ai o echipa care se zbate prin liga a-III-a,asta nu inseamna ca esti smecher sau ca trebuie sa fii apreciat.Faceti loc*ri de munca,pentru ca altfel,la anul nu veti mai avea spectatori.Azi esti apreciat numai daca minti,furi si prostesti lumea,iar aprecierile vin numai din partea celor ca tine.Hai,du-te la stadion si striga,ca sa poti sa-ti intreti familia.Incaodata constatam ca prostia e fara margini.
Ovidiu pe 30 Septembrie 2018, 10:59
#1
Turris-Oltul
Oare, de ce nu bubuiti la cat sunteti de prosti?Nu trebuie sa gasiti nicio denumire pt ca echipa.Este foarte simplu.Echipa nu este a voastra.Si-a facut si Cracea echipa si nu stie cum s-o denumeasca ?!Va ajut eu.Faliment Turnucustiri.Venus Turnu Magurele s-a numit prima echipa a orasului,apoi s-a infiintat Oltul Turnu Magurele.Si nu aveau nicio fabrica "in spate".
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.