Prostu din Islaz, colonelul Sindile Ionut Catalin, va merge la puscarie.

22 Septembrie 2018, 06:08 | 8120 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Sindile Ionut Catalin.

- colonel Sindile Ionuț-Cătălin, în prezent împuternicit inspector general al Jandarmeriei Române, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu și complicitate la participație improprie la purtare abuzivă în formă continuată;

Colonelul Cucoș Gheorghe Sebastian și colonelul Sindile Ionuț Cătălin, în noaptea de 10/11.08.2018, în lipsa unui ordin sau dispoziții fragmentare care să consemneze preluarea comenzii de la maior Cazan Laurențiu, prin ordinele date direct forțelor de ordine, au participat nelegal la conducerea operațiunilor și l-au ajutat pe acesta din urmă să pună în aplicare ordinul nelegal de intervenţie în forţă pentru evacuarea protestatarilor aflaţi în Piaţa Victoriei, cauzând astfel o vătămare a drepturilor legitime ale majorităţii protestatarilor privind libertatea de exprimare şi libertatea de întrunire, cu consecinţa exercitării de către forţele de ordine din cadrul Jandarmeriei Române a unor acte de violenţă nejustificate de situaţia operativă şi de nevoile reale de imobilizare a persoanelor turbulente, folosirea forței nefiind făcută în mod gradual și având loc inclusiv împotriva copiilor, producându-se astfel vătămarea unui număr mare de participanţi la protest.

 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Marian ceausescu pe 29 Martie 2019, 11:57
#9
Rezistam
Revenim și pe 10 august 2019

Dragnea pe 24 Septembrie 2018, 20:55
#8
Cu calm
Vom rezolva totul. Inclusiv pe voi astia care ma blamati. NU MA PUTETI DA JOS. MERG PANA LA CAPAT SI VA FAC.
Kevin pe 22 Septembrie 2018, 21:20
#7
O să vă treziți în beznă și deșert
Remarc cu stupoare,râgâielile și gazele...stomacale ale unor dezechilibrați,scoase pe cavitatea bucală,și rezultate din sucul și duhoarea minților PSD-iștilor,la toate ”nivelele”.Ași reușit să distrugeți un popor,o nație,prin ignoranța,vehemența și proasta informare.Când mintea și judecata sunt sub limita acceptabilă,există întotdeauna un escroc,un hoț,un mincinos,care să profite și să se joace cu mințile lor.
Marian pe 22 Septembrie 2018, 20:33
#6
Ce cautau acolo
Am scris pe fb ca nu maiorul Serban a condus actiunea. Jandarmii au provocat violente, chemand galeriile de la fotbal cu care sunt prieteni, ca sa le dea motiv de interventie in forta. Asta au facut-o sefii jandarmeriei, la ordin politic, pentru a anihila din start protestul. Daca sefii jdm sunt in piata, ei condic actiunea. Daca ministrul e la centrul de comanda, da ordine.
Ilie de la strungarie. pe 22 Septembrie 2018, 17:57
#5
Am si eu cateva intrebari..
Manifestatia era autorizata?, Marea majoritate a mitingistilor AVEAU HABAR CE CAUTA ACOLO? Cati oameni din diaspora au participat la ea, sau huliganii din galeriile dinamoviste si rapidiste sunt diasporeni? CATI LEGIONARI AU PARTICIPAT?? Si alte doua intrebari la care IN MOD SIGUR NU PUTETI RASPUNDE: -DAM GUVERNUL JOS, PE CINE PUNEM IN LOC?-CINE ISI INCHIPUIE CA PNL+ USR+PMP POT FACE O COALITIE, STIIND CA TOTI VOR SA FIE SEFI??(in mod sigur UDMR nu doreste sa participe la guvernare)
Marian pe 22 Septembrie 2018, 17:16
#4
Tembelism
Demonstrațiile de protest neautorizate au devenit un obicei al tembelilor și dezorientaților, care și-au luat avânt de când li s-a tolerat de către autoritățile românești - la toate nivelele -, din dorința acestora de a fi pe placul UE, dar mai ales a organizațiilor așa-numite civice non-profit, însă cât se poate de clar care vizează în primul rând haosul politic și destabilizarea permanentă a țărilor desprinse de sub comunism. Deci, s-a dat frâu liber și tembelismului autorităților. Încotro ? Cei care mai citesc câte ceva despre asasinatele economice pot afla spre ce ne putem orienta, sau, mai exact spre ce suntem îndreptați. Se vede și cu ochiul liber.
Gogiu pe 22 Septembrie 2018, 17:12
#3
Trane
Marsh in mortii la puscarie taran imputzit!
ion pe 22 Septembrie 2018, 11:14
#2
u
sa il ia si pe dracnea si kuclea cu el .la multi ani!
Justița să-și facă datoria pe 22 Septembrie 2018, 08:46
#1
TREBUIE MERS PÂNĂ LA CAPĂT
Cu asemenea personaje nu poți trăi într-o țară liberă.E limpede că trebuie să meargă acolo unde îi este locul,dar nu singur,ci și cu cei care i-au transmis ceea ce trebuie să facă,adică cu cei ce au dat ordine defapt.Mă și gândesc cam ce regim de detenție va avea acest animal.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.