Jandarm din Turnu Magurele, vazut cand primea spaga.

31 August 2018, 16:02 | 7217 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Jandarmeria.

Jandarm din Turnu Magurele, vazut cand primea spaga de la un producator local. Maine pe turnucustiri.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Vasile pe 10 Septembrie 2018, 14:05
#9
Lui Ilie
Cap ai, minte ce-ți mai trebuie? Altfel ai fi deslușit tâlcul comentariului meu, dar tu, ca orice limbist-pupinc*rist fervent al lui Dragnea practici scatofagia mai mult de cât prevede legea. Ce treabă are Cracea cu dezastrul în care a adus PSD orașul? Mai degrabă de-alde tine ar face carieră în Jandarmerie. Prost ești, din Teleorman ești, cu PSD-ul ții, origine sănătoasă (adică idiot) ai, ce mai, dosarul de cadre este imaculat.
Ilie. pe 05 Septembrie 2018, 17:28
#8
Lui vasile.
Imi faci impresia ca nu stii despre ce este vorba! De ce nu intri tu si altii asemenea tie, in Jandarmerie? Asta-i prima chestie. A doua: bai, prostutii lui neica craciulica, titlul se refera la una si voi balmajiti alta!
Vasile pe 03 Septembrie 2018, 15:14
#7
pentru # 1
Cum vă apărați voi putorilor! Nu ne-au gazat suficient, zici? Ce mai voiați să faceți mă? Să trageți în popor? Și cine te crezi tu să dai sfaturi cui și ce să voteze? De libertatea de opțiune, inclusiv cea electorală, n-ai aflat că e garantată de Constituție? Dacă tot vrei să voteze lumea, militează pentru votul obligatoriu, așa cum este el în diferite țări ale UE. Apropo, măi ilustre necunoscut, tu ce zici, mai are c*raj Jandarmeria să defileze pe sub Arcul de Triumf la 1 decembrie? Dacă da, chiar că suntem țară bananieră.
Zorro pe 01 Septembrie 2018, 10:55
#6
Veghez
Sunt aparatorul binelui si veghez asupra autoritatilor din judet, Chiar Daca M.A.I., m-a pensionat de frica, Eu am ramas in garda.
Tepes pe 01 Septembrie 2018, 10:47
#5
Jandarmemuia
Jegosi astia sa ia de tarani ca vinde si iei pe la colt de strada ca sa poata sa traiasca.dar de ti**ni care vinde ori unde vrea ei se preface ca nui vede.orasul si tara colcaie de infractori si ei gazeaza lumea...
Puiu pe 01 Septembrie 2018, 08:39
#4
Cum sar colegii sa-l apere pe infractor
Un prost ne spune sa-i lasam sa-si faca ”datoria”.Pai care e datoria voastra mai,animalelor,să bateti si sa gazati oameni,la comanda unor infractori???Daca se adevereste,jandarmul trebuie sa plece acasa si cu dosar penal.Practica asta,s-a dovedit si in alte institutii,politie,justitie,administratiile locale,invatamant si sanatate.Ce,va sunt straine informatiile sau nu traiti in Romania???Infractionalitatea adusa si legalizata in institutiile statului,de catre PCR si continuata de PSD.
MuiePsd pe 31 August 2018, 23:49
#3
Desfiintam jandrakneria
Si infiintam Gada Nationala care sa apere poporul de cei care il gazeaza
Cetățean din Zimnicea pe 31 August 2018, 19:10
#2
Dovezi
Sper că veți veni și cu dovezi. Asta ca să consolidați credibilitatea site-ului și a știrilor pe care le postați. smile
Nu te interesează numele meu. pe 31 August 2018, 18:30
#1
Ai probe?
Nu ar trebui să comentez pe acest site de kkt, dar nu poti sa vi și să dai un zvon să faci praf un om sau o instituție pe online în felul asta fără să ai niște probe.

Esti frustrat din cauza ca nu te-au gazat suficient pe 10 august? Era de așteptat asemenea titluri despre jandarmi în urma ultimelor evenimente petrecute... Nu mai stiti cum să împroscati cu noroi, mai bine ati ieși la vot și ati pune ștampila acolo unde trebuie și ati lasa Jandarmeria în pace sa-si faca datoria.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.