El reprezintă Teleormanul, nu hoții și analfabetele lui Dragnea!

21 August 2018, 06:04 | 7163 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Ilie Gazea.

Chiar dacă Ilie Gâzea a fost un ciudat într-un județ unde aproape toată lumea votează cu mafia lui Dragnea, el a reprezentat Teleormanul. L-a reprezentat la protestul împotriva mafiei care a distrus județul și i-a îngenunchiat locuitorii.

Din păcate, i-a fost fatal. S-a dus pentru că și-a permis să respire în Piața Victoriei. Îl scot vinovat, bineînțeles. "Avea diverse afecțiuni - de ce nu a stat acasă? Cum să mergi la protest împotriva mafiei când te știi suferind de boli?"

Dumnezeu să-l ierte.

Dragnea, pe tine nu o să te ierte nimeni, oricâte legi ai schimba și oricât te-ai amnistia.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Nicu pe 28 August 2018, 11:32
#11
Pentru .
Punctuletz, tu ori esti prost din nastere, ori faci c*rsuri la seral in acest sens. Ce treabă are Crăcea (cu toate belelele lui) cu asasinarea (ca asta este adevarul) lui Nea Ilie Gazea?
. pe 26 August 2018, 11:50
#10
.
Claudiule, te urci pe cadavre dar tot nu vei iesi primar la Turnu niciodata. Nu ai valoare, ma,nu ai nici oameni, nu mai ai nici bani. Esti terminat,stai acasa si payaste+ti nevasta-
Da de nevasta sa pe 25 August 2018, 20:04
#9
Sa profite
Da de nevasta sa ca imtr o zi a zis ca este bolnav copt și a doua zi ca nu avea nimic, ca tusea așa ca toată lumea( toată lunea sănătoasă nuntiseste
Liviu Olteanu. pe 24 August 2018, 17:55
#8
Un kamicaze si niste criminali.
Domnule Cracea si ceilalti barosani care apareti in poza cu acest amarat, stiati ca era bolnav in ultimul stadiu si l-ati trimis intentionat la miting in speranta ca va muri acolo si apoi sa dati vina pe Guvern si Dragnea. Eu il cunosteam de mult pe acest amarat, dar nu vreau sa spun mai multe. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar pe tine si Orban sa va manance viermii de vii!
HAS MO CAR pe 22 August 2018, 18:10
#7
SUGETI CUYU
POI PA RETELE DE SOCIALIZARE SUNTETI TARI

ROMANI MAMALIGARI A DOUA ZI DUPA 10 AUGUST DE CE NU ATI FOST UN MILION TREBUIA SA VINA DIASPORA VOI UNDE CUYU MEU ATI FOST????
Claudiu Cotcodac pe 22 August 2018, 14:07
#6
Cine este eroul?
Intrebarea este serioasa. Dorim un sc*rt C.V.
Momaie care da clanta pe 22 August 2018, 08:51
#5
Pentru amicul Gogaie
Hai sa te chis în freză, primo, si secundo, nu mai manca .... In Republica bananiera Teleorman nu PNL, nu UDMR au condus, ci PSD.
Gogaie care da mu13! pe 22 August 2018, 07:39
#4
Mu1e!
Mu13 dragnea si toata gasca lui de analfabeti! Mu1e pesedeule, mu1e peneleule,mu1e udmrule si toti care ati guvernat tara de 27 de ani! Plecati j**urilor!
angelo pe 21 August 2018, 14:55
#3
a
Jupanu' la puscarie !!
Mazilu pe 21 August 2018, 13:00
#2
Eu
Cum dreacu sa mergi la protest cand trebuie sa muncesti zi lumina plus sa poti trai ca dreacu intr-un hudet sarac mai bine zis mosie, cu bicicleta care are deja trei pene facute ???? Asta e ideea ...fa-i saraci sa nu aibe nici macar un topor stirb in casa sa imi dea mie in cap cand fur.... sick sick sick sick
Un erou pe 21 August 2018, 06:25
#1
tot respectul
Acest om este un erou si va deveni simbolul turnenilor!El a murit cu demnitate in lupta contra dictatorului.Prin acest erou si in jurul simbolului care va deveni trebuie sa ne stringem toti pentru a inlatura grupul de interese care a distrus orasul!Acum aveti si mainile patate cu singe domnilor psdisti!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.