Constantin Biciu pentru Dimitrof Filip.

17 Iulie 2018, 13:53 | 7826 vizualizări | 27 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Dimitrof ,te cunosc ai lucrat la UVCP .Prost crescut ca de obicei.Nu meriti
un raspuns,dar din respect pentu cititori si pentru corecta lor informare
iti raspund.
Am scris ca se recalculeaza toate pensiile celor care au lucrat in grupele
1 si 2 de munca conform art.169-2.Dar ca de obicei, nu pricepi.Mai mult ,am
scris ca unele pensii
vor creste,altele nu.Acest lucru reiese din precizarea facuta la
art.169-2,pensiile care scad raman la valoarea actuala.Pensiile care scad
raman la valoarea actuala pana cand indexarea pensiilor recalculate ajunge
la valoarea pensiei actuale:deci pensionarii in cauza nu vor beneficia de o
parte din primele indexari.Sper sa pricepi!
Eu am aratat faptul ca NICIUN PENSIONAR DIN TURNU MAGURELE NU VA BENEFICIA
DE RECALCULAREA PENSIEI PRIN REDUCEREA STAGIULUI DE COTIZARE INCEPAND CU 1
OCT.2018,asa cum beneficiaza cei cuprinsi in anexa 3 la legea 263/2010-147
de unitati din toata tara-cu exceptia orasului Turnu Magurele
care nu are cuprinsa aici nicio unitate(C.I.C.,U.V.C.P.etc.) din cauza
incompetentei tale si a altora.Esti unul dintre participantii la sedinta
care se fac vinovati de excluderea
pensionarilor turneni de la recacularea pensiilor prin reducerea stagiului
de cotizare.Vorbesti ca de obicei fara sa intelegi nimic si este mare pacat
ca unul ca tine a ajuns sa reprezinte asociatia pensionarilor turneni.Ma
indoiesc ca vei pricepe vreodata inutilitatea activitatii tale ca
reprezentant al asociatiei pensionarilor turneni.Esti incoerent
in a expune o idee(nicicum a o gandi) si ar trebui sa lasi pe altcineva sa
reprezinte pensionarii turneni pt. ca dovada incompetentei tale si a
aiurelilor pe care le debitezi
s-a facut de multe ori.O spun in modul cel mai sincer,treaba asta nu-i de
mintea ta.
C.Biciu
P.S. Imi cer scuze fata de cititori pentru limbajul folosit,dar va rog sa
ma credeti,lui Dimitrof nu i se potriveste altul.

Citeşte şi
Comentarii (27) Adaugă comentariu
Un cititor pe 09 August 2018, 21:23
#27
Pt.26
Cu un asemenea vocabular,nu poti fi decat o sc*rsura,o javra umana.Pacat ca tembeli dezaxati ca tine sunt publicati.
ilie de la scularie pe 09 August 2018, 11:25
#26
@Un cititor
Mein Liebe Idioten Kamerad, înainte de a pune căcat pe ventilator, cu gândul de a face de căcat pe cineva, fii sigur că stai pe partea corectă, altfel singurul care se face de tot căcatul ești tu. Înainte de a face pe deontologul lu' pește fiert, vezi că și tu ești de nota 3 la gramatica limbii române. De diacritice ai auzit? N-ar fi mai bine să te tuci tu fix în p***da mă-tii, să te încui acolo și apoi să înghiți cheia? Pizda mă-tii de idiot frustrat!

Un cititor pe 08 August 2018, 20:29
#25
Pt.Dimitrof sau Ghevrec Silvica-24
Se scrie ce a condus sau ce-a condus.Nivelul tau de cea( si ais)

arata ca esti de nivelul unui bou! Boii se conduc cu cea si ais!

Nu esti nici macar la nivelul unui acar,dobitocule agramat.Nu cred ca pricepi ceva.

Ghevrec Silvica pe 01 August 2018, 13:53
#24
I.D.M.Turnu Măgurele
Un Ing mai prost ca Baciu nu am vazut nu am pomenit un exemplu dă mecanicul de locomotivă jos să pună un buldozerist și tot cea condus să ales praful
Ilie de la scularie pe 29 Iulie 2018, 20:26
#23
Îmi cer scuze, a fost o simplă eroare, am tastat greșit 14 în loc de 19. Încă o dată îmi cer iertare pentru gafa făcută, cu atât mai mult cu cât vă împărtășesc punctul de vedere. O singură observație: nu sunt coleg de partid cu Biciu.
Anonim pe 28 Iulie 2018, 14:50
#22
Pentru Biciu,
Ești avar de putere,nu ai apucat din ciolan și-i critici pe alții.Intrebare: Ce ai făcut pentru Turnu Măgurele cât timp ai fost senator?
Cel de la #14. pe 28 Iulie 2018, 07:22
#21
Lui ilie-prostul de la scularie.
Ce-ai cu mine, bai cretinule? Ce legatura este in ce-am scris eu si ce indrugi tu? Iar ai sarit gardul de la Poroschia si scrii aceleasi imbecilitati pe care le repeti de zeci de ori. Vezi ca ai uitat cu exprimarea in germaneste. EU INTREB INCA ODATA: DOMNULE INGINER BICIU, CU ASEMENEA DEMENTI ESTI COLEG DE PARTID?MA DEZAMAGESTI!!
Ilie de la scularie pe 26 Iulie 2018, 08:26
#20
Frăție, matale ori ești idot nativ, ori ai făcut c*rsuri de calificare în acest sens! Care este etimologia cuvântului comunism pleampă? Noțiunea de comun nu-ți sugerează nimic? Auzi la el, de unde au avut comuniștii bani! Păi boule, comuniștii erau cei care controlau tot, banii erau la ei cum se zice. Așa că sfatul meu este ca atunci când pui căcat pe ventilator cu gând să faci pe cineva de tot căcatul, fii atent să stai pe partea corectă a ventilatorului, altfel singurul care se va face de tot căcatul ești tu. Dacă vii cu întrebări de genul: de unde au avut comuniștii bani, la ce plm vii să te dai în stambă pe aici făcând pe deșteptul? Dacă veneai cu întrebarea: de unde are Dragnea banii ăia, era altceva. Probai posesia unor neuroni care-și fac meseria, dar tu dai cu mucii-n tavă cu întrebări la fel de idioate ca și autorul lor. Pe viitor te-aș ruga să te duci fix în p... mă-tii, să te încui acolo și să înghiți cheia. Poate așa scăpăm de poluarea cu prostie la care ne supui.
Altul in afara de #13. pe 25 Iulie 2018, 13:14
#19
Viitorului pensionar.
Esti tare optimist, bibicule! Cu asemenea memorie nu mai apuci pensia. Cand a avut treaba Simionescu cu UVCP?? Poate ai vrut sa zici Nastasescu, dar eu stiu ca nci el nu a fost vinovat.Spui ca lui Biciu i-au dat comunistii bani, DAR COMUNISTII DE UNDE AVEAU BANI???BOULE, DU-TE-N MA-TA! cheese LOL tongue laugh
Un viitor pensionar pe 24 Iulie 2018, 22:33
#18
lui #13
Măi Bâciule, tot j*****e ai rămas! Ți-au murit lăudătorii sau ce? De unde ai dat tu banii de salarii? Din buzunarul tău? Dacă nu erau comuniștii nu făceai nimic. De fapt s-a văzut ce-a urmat după ce-ai dus fabrica spre falimentul desăvârșit de Simionescu.
Tot un pensionar. pe 24 Iulie 2018, 18:02
#17
Ce nu se poate contesta.
CAT A FOST BICIU DIRECTOR U.V.C.P. A FUNCTIONAT SI A DAT LEFURI LA OAMENI. FAPTUL CA A FOST COMUNIST, P.R.M ist, CONSERVATOR, PDList, PNList ESTE TOTAL LIPSIT DE IMPORTANTA! CA N-A SUPORTAT JIGODII, PROSTI SI INCOMPETENTI SE VEDE DIN COMENTARIILE LOR. INEXPLICABIL SI INACCEPTABIL ESTE FAPTUL CA SE INJOSESTE SA STEA INTR-O ORGANIZATIE DE TRADATORI DE TARA, ZISA A PNL, SUB CONDUCEREA UNUI PROST CA CRACEA!
Fost liberal pe 23 Iulie 2018, 23:39
#16
Lui haștag 12
Când Filip Dimitrof era membru PNL, sc*rsura asta morală numită Bîciu în calitate de membru PRM înjura cu patos proletar pe liberalii care sug sângele poporului. Ceva e putred în Danemarca: Bîciu a venit de la PRM direct nr.2 în PDL, pardon, PNL, iar Muc cel Mic, alias Dănuț Cuclea a venit tot de la PRM ghici ciupercă, unde? Fix nr. 2 în PSD. Așa că te invit să cânți la altă masă domnule Bîciu - hai să dăm jos masca! Acum pe bune, cui vinzi tu murăturile astea? Te-am citit imediat. Hai, fă-ne un bine și scutește-ne!
ilie de la scularie pe 23 Iulie 2018, 15:29
#15
prosti
Sub rezerva anonimatului multi "batatori de campii" jignesc pe altii si atunci cand ar trebui sa le multumeasca ptr. ca acestia se lupta pentru pensiile lor...Asta e tot ce pricep din cuvantul "democratie"...
... pe 23 Iulie 2018, 15:06
#14
...
Uite ce se destepta acest Baciu cu 7 partide la activ, cand a fost parlamentar nu ia auzit nimeni o vorbulita in parlament, acum le stie pe toate, ce javre, asa si-ar diri el sa fie ca el deja are pensie speciala de parlamentar, restu da-i dracu.
Ilie sfantul pe 23 Iulie 2018, 11:51
#13
Lui #12- INCREDIBILULUI (=DEBILULUI)
Bai, lindic de cu**a sifilitica, tu si cracea nu meritati sa fiti nici necalificati la fabrica condusa de NICIU! Te pomenesti ca voturile PNL le-ati adus tu si mafiotul de duma!? Pentru cei care au facut ceva in acest oras si il cunosc pe dl BICIU, MAREA MIRARE ESTE CE MAI CAUTA IN ACEST PARTID AL TRADARII NATIONALE?!
INCREDIBIL pe 20 Iulie 2018, 23:10
#12
Nu nu si nu
1.Nu este asa(propaganda senilului pus de Cracea).

2. Si chiar daca ar fi asa, ce este rau ca unor pensionari li se maresc veniturile? Nu este ok pentru turneni, dar nu suntem doar noi in tara asta.

3. Veti pierde lupta asta, ca mintiti mai rau ca astia din psd. Si sa vezi neica atunci. LIVIU nu maj are nimic de pierdut, voi insa da. Sa nu va mire ca dupa ce va castiga va va vana sa va faca la buzunare.

4. Sa ma mai scuteasca Baciu cu explicatiile lui. Cand a avut puterea in mana, nu a favut nimic, ba da nimic si acum apare pe un cal alb sa ne explice el ce ai cum.

V ati senilizat impreuna cu el.
Cutăriță Cutărescu pe 20 Iulie 2018, 07:44
#11
Ce nu știe lumea
Ce nu știe lumea este că cineva care azi face pe deontologul, a ajuns consilier local PNL stând acasă și uitându-se la meciurile lui Halep, în timp ce fraierii din partid băteau străzile făcându-i campanie electorală. Halal caracter! De fapt nici nu-i de mirare că PNL a ajuns ce-a ajuns. Dacă un comunistoid ca Bîciu, care a schimbat partidele precum ciorapii a ajuns să fie locul doi pe lista PNL, dacă membrii liberali autentici au fost maziliți sau marginalizați, nu este de mirare că PNL ajuns unde ajuns ca nivel de opoziție în Turnu Măgurele.
pensionar pe 18 Iulie 2018, 21:19
#10
pentru domnul Bîciu
Domnule inginer, sunt și eu pensionar. Dumneavoastră ați condus o mare unitate, ați avut în subordine sute de angajați, chiar și pe papițoiul din fruntea primăriei. Nu are rost să vă pierdeți timpul cu nulități gen Dimitrof. Cel mai bun lucru ar fi, să-i faceți cadou un sul de hârtie igienică, să se șteargă la gură.

Nicu pe 18 Iulie 2018, 11:03
#9
Grupele de muncă
Decit sa vă jigniți și să faceți politică eu am o propunere .Dl. Biciu să dea mina cu dl.Dimitrov, mergeți la dl.primar Culea să facă demersurile necesare către casa de pensii a jud.Teleorman să vedem punctul lor de vedere .Pină in Octombrie dl.Dimitrov poate face lumină.Nu uitați că sunteți reprezentantul pensionarilor și noi avem încredere în dumneavoastră . Cu respect Nicu pensionar.
pentru dreptate pe 18 Iulie 2018, 10:39
#8
adevar sau minciuna
AVIZ DOMNULUI BICIU CONSTANTIN.

Mulți, în goana după lauri,

Uităm ce e lângă noi.

Degeaba ajungem tauri,

Dacă-n suflet suntem boi ... !
Liviu Mircescu. pe 18 Iulie 2018, 07:45
#7
Domnului ing. Biciu-cu stima.
Ati inceput o actiune, mergeti inainte, nu va lasati intimidat de niste lepadaturi sociale si redusi mintal! OARE PE CINE CRED EI CA PACALESC CAND SPUN CA CA ATI DISTRUS UVCP?CAND ATI PLECAT LA SENAT UVCP FUNCTIONA DE BINE DE RAU (EL A FOST PROIECTAT PROST PORNINDU-SE DE LA DATE ERONATE!!)SI OAMENII ISI LUAU SALARIILE. DUPA DVS A VENIT DL ING NASTASESCU-PDL- PENTRU CARE AM STIMA SI CU TOATE DEMERSURILE LA DL MINISTRU ADRIEAN VIDEANU N-A REUSIT SA-L TINA IN FUNCTIUNE PANA SE TERMINA STOCUL DE CENUSA DE PITRITA. ACUM NISTE MAFIOTI (gen stiti dvs

cine, va improasca cu noroi)











Cucliano Piticot pe 18 Iulie 2018, 06:48
#6
E bine,e foarte bine .
Din pacate domnul acesta are perfecta dreptate.Pentru cei care nu au citit cu atentie,exista posibilitatea citirii art. 169-2 si se lamureste.Apropo,d-na senator Radut se lauda la intilnirea cu pensionarii la primarie, ca rezolva aceasta doleanta.E adevarat mai nene reprezentant al pensionarilor ?
Ionut pe 18 Iulie 2018, 01:48
#5
Stiri de turnu
Analfabetul de Mohara da copy paste la “stiri de turnu”
Piti pe 18 Iulie 2018, 00:55
#4
O parere
Scriitor, nescriitor, senil ori nu, BICIU CONSTANTIN nu este groparul nimanui pentru ca aveti un drept de proprietate pe acest cuvant si nici obraznic nu este ca daca era va spunea pe nume : dobitoci . Ca numai un dobitoc putea "initia" la Turnu Magurele o lege care sa-i omita ...... pe turneni.
. pe 17 Iulie 2018, 19:10
#3
.
TU, baciule, ai ajuns si scriitor ? te stiam senil si obraznic, senatorule, graparul UVCP, increzutule. Esti si scriitor. Vezi ca vine pensia speciala la usa, rasul orasului ce esti, Stai acasa ca te faci de ras, sportivule.



uvcp pe 17 Iulie 2018, 18:03
#2
astia sunt
aveti dreptate domnule Biciu,dar lumea asteapta sa va implicati mai mult in problemele orasului ca si consilier local! orasul e in paragina,fiind pe mina unor nestiutori in a conduce destinul acestei urbe! fiti mai activi toti consilierii PNL!
pensionarul pe 17 Iulie 2018, 14:08
#1
un individ made psd
ca si ceilanti care conduc orasul sunt numai uechisti si autostiitori deaceea orasul sa dus de ripa care fac lucruri de mimtuiala .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.