Bomba!! Hoti din tari straine se ascund in Turnu Magurele.

25 Iunie 2018, 10:10 | 9115 vizualizări | 3 comentarii
Euro.

Oamenii legii si stapanii zonei au primit spaga din cele 10 milioane de euro furate. Politisti, procurori, etc, participa la petreceri sponzorizate din cele 10 milioane de euro. Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
CGI pe 03 Iulie 2018, 01:31
#3
DIGI RCS RDS
ALOOO BAIETI DE LA DIGI RCS RDS CE FAC STITI VOI LA CINE MA REFER!!!!
EU pe 02 Iulie 2018, 19:50
#2
Jegos psd.ist #1
Nu faceti ceva pt oras da d mistouri esti bun... Fututi painea matii d handicapat... Arata bine turnu magurele dupa mintea ta aia dobitoaca, mancaiai pwla lu dragnea si tu si mata si copii tai....
Serviciul secret "VEDE SI STIE TOT" pe 27 Iunie 2018, 12:02
#1
Asa este!
In Turnu Magarele sunt decat 3 si se ascund in redactia acestui site. Ieri au participat la uriasul miting din Piata Victoriei organizat de viitorul fost prim ministru permanent Rudolf Orban Hess. Unul dintre hoti este marele nostru intelectual ilie de la scularie. Ali Babau si ceilalti 37 de hoti sunt ascunsi la Cotroceni intr-o gluga cu cocemi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.