Interlopul Donica il are la degetul mic pe primarul din Turnu Magurele - ne scriu cititorii.

15 Aprilie 2018, 22:58 | 11689 vizualizări | 15 comentarii
Primaria Turnu Magurele.

Interlopul Donica se lauda ca il are la degetul mic pe Danut Cuclea. Donica a cotizat zeci de mii de euro la PSD si are protectie. In urma cu cateva zile baietii lui Donica, hoti cu acte in regula, au batut cu batele, in zona Pietei Municipale, doua persoane. Corectia a fost aplicata  in toiul zilei. Politia nu o sa ancheteze pentru ca nu are voie. Uite asa, familia lui Donica are voie sa faca ce vrea in Turnu Magurele. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
izabella pe 05 Mai 2018, 08:34
#15
mizeria sociala din Tr Magurele
Mizeria sociala di oras a adus-o si o intretine psd-ul si haita lui. Un primar ignorant,lenes si asociat cu mizerabilii societatiinu poate face ordine si c*ratenie in oras.
TLC ! pe 01 Mai 2018, 13:57
#14
INFO
DONICA SA JUSTIFICE DE UNDE A LUAT BANII (300000 EURO)SI SI A CUMPARAT FOSTA CASA A LUI CEUSESCU,DE UNDE A LUAT BANII SI A CUMPARAT SPATIUL DE PE CENTRU A LUI DOREL DINCA SI L-A INCHIRIAT CATRE DR.MOHAB(SUNT SI ASOCIATI )ASA DE SUPRAFATA SA NU L IA DIICOT-UL.ANAF-UL NA ARE TIMP SA VERIFICE AVERILE ILICITER ALE ACESTOR PARAZITI(UNII AU SI AJUTOARE SOCIALE),VERIFICA AMARATII AIA CU O GHERETA SAU UN AMARAT DE MAGAZIN.I-A INTREBAT CINEVA,ANAF-UL,FISC-UL DIICOT-UL DE UNDE AU FACUT PARAZITII ASTIA ATATIA BANI ?..SI CAT AU PLATIT IMPOZITE SI TAXE CATRE STATUL ROMAN ? RUSINE SA LE FIE CELOR CE SUNT PLATITI DIN BANII CELOR CE MUNCESC SI SE FAC CA NU VAD TOATE ACESTE LUCRURI.DAR ISTORIA SE REPETA......DOAMNE AJUTA !
el pe 22 Aprilie 2018, 21:24
#13
ce dracu discutați aici?
donica și puradeii lui sunt niște gunoaie, punct. nu trebuie să discutăm despre ei
Jan constantin pe 19 Aprilie 2018, 10:10
#12
Coco
Dacă donica ie mafiot dragnea ceie donica ie o cioara cre știe să intimideze prosti atit luați danii cu dobândă și numai dați că nuare cesavafaca va amenință atit ie frică da pușcărie
Jan constantin pe 18 Aprilie 2018, 23:10
#11
Coco
La Turnu nuie mafioți ie țigani și c*rve și prosti care a fost deștept a plecat

A și sifoane că de așa vine sărăcia
jumbo pe 18 Aprilie 2018, 22:55
#10
niște țărani
Donica și fii lui, niște țărani, datile nuie! Știu ei despre ce vorbesc.
Jan constantin pe 18 Aprilie 2018, 22:53
#9
Coco
Datile foc și gata să calmează sau sinteti invidiosi
Carlos pe 18 Aprilie 2018, 16:33
#8
Eftimie
Baietii lui donica sunt niste infecti, drogati,niste handicapati,prosti care nu au singe in p,,,,a analfabetiiau o foame in ei de i doare stomacul daia au dat cu bitele in cap la oamenii,nenorocitii sa se duca la puscarie donica cu baietii lui ca si au luato in cap prea mult,se lauda ca ei cumpara politia ca au banii si nu le este frica de politie au dat la oamenii in cap cu bita ca lea postat cum fur sa manince fomisti care ne fac de ris pretutindenii sa se faca dreptate politia turnu magurele.
FLORIN pe 17 Aprilie 2018, 21:05
#7
PARERE
INTERESANT ESTE CUM A FACUT DONICA BANII DE A CUMPARAT CASA DE LA PARC (300000 DE EURO)SI ANAFUL,DIICOT-UL SE FAC CA NU VAD.DE CE STAU TIGANII LA SCHIMB VALUTAR SI NU-I INTREABA NIMENI NIMIC(ANFUL,DIICOT-UL),OARE PLATESC IMPOZIT LA CE CASTIGA ?DESIGUR NU O SA SEINTAMPLE NIMIC PT.CA DOMNUL PRIM PROCUROR OANCEA TOCAMI SI-A CUMPARAT O CASA DE LA TIGANI IN STR. KOGALNICEANU(14000 EURO),CAM PUTIN DOM.PRIM.GURILE RELE SPUN CA DE FAPT NU A DAT NICI UN BAN PE EA.(SRI,DIICOT-UL SA VERIFICE).ASA CA SLABE SPERANTE DE DREPTATE IN TURNU MAGURELE.INTERESANT ESTE CUM ACEST PROCUROR CARE SE PILMBA PANA MAI IERI CU LOGANUL A JUNS SA STRANGA ASA O AVERE INTR -UN TIMP ATAT DE SCURT!!!!!SA NU MAI VORBIM DE PETRECERILE DATE DEEL UNDE SUNT INITAI DE ONOARE:NICU DUMITRU(MANA DREAPTA A DOMNULUI PRIM)FRATII CODREA,SOTI DE JUDECATORI......LUMEA BUNA A ORASULUI.ADIO DREPTATE !
lulu pe 16 Aprilie 2018, 13:59
#6
maru lui donica
daca este asa tare in bulan de ce fura fisu mincare in birmingham din magazine ? vai mama lor de ciori? le-a luat prostii frica cine are vina nu pleaca capul in fata ti**nilor
Corleone pe 16 Aprilie 2018, 09:21
#5
eram de față
lam auzit pe măru (bulangiu) cand se lauda că rezolva donica tot. sa băgat ti**nu in politică cu psd.

ia zi primare, a cotizat bani la tine sau nu?
jake pe 16 Aprilie 2018, 08:20
#4
nu numai donica il are la carimb ci toti magraoni votamti lui
Asa zisul primar si viceprimar sunt la dispozitia magraonilor pt fara ei kuklea si cristescu. nu ar exista un exp la bilci le - au facut strazile si pe magurele in zona silozylui urmeaza sa le asfalteze ca de ei sunt sluji la romi si la dreagnea asa ca dragi magureni da-ti le cu flit la alegrii
Mimi pe 16 Aprilie 2018, 06:26
#3
Micuța
E, o să vedeți voi că poliția o să ancheteze dar prostii de țigani bătuți o să-și primească banii și o să-și retragă plingerea. Hai sictir !
fraky pe 16 Aprilie 2018, 01:37
#2
Vrajeala Tiganeasca
Tiganul nu a terminat nici gardul,,de unde sa cotizeze mi de euro,,ha ha ha,,iar aia batuti poate au fost prinsi sub fusta ti**ncii,, LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Jmen pe 16 Aprilie 2018, 00:43
#1
Carnat
Sa trag sabia prin toată rasa lor de boscheti. Baiatu' ala mare a lu' Donica a fost in Anglia si a furat de foame si se da șmecher prin oraș! Plânge foamea-n el!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.