Salarii nesimtite in Primaria Turnu Magurele. Danut Cuclea - 15.500 de lei.

11 Aprilie 2018, 00:04 | 14536 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Turnu Magurele este prins municipiu. Oraselul nostru nu mai indeplineste criteriile pentru a fi municipiu. Salariile uriase( marite de guvernarile PSD) nu se justifica din toate punctele de vedere. Intr-un oras unde majoritatea locuitorilor traiesc de pe o zi pe alta, salariile edililor trebuie sa se calculeze in functie de performanta. Un venit de baza ( 7000 de lei) plus  sporuri in functie de realizari. Celentano se plimba si cu masina de parca ar fi proprietate mostenita. Click aici pentru salariile nesimtite din Primarie. 

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Ion pe 18 Mai 2020, 12:20
#20
Pentru Anonimus
se vede pana unde ajunge Prostia din Turnu FĂCÂND COMPARAȚIE CATI BANI CASTIGA UN PREȘEDINTE DE ȚARĂ CU OAMENI AȘA PUTEM FACE ACEST SAT ORAȘ?
Ilie de la scularie pe 15 Aprilie 2018, 20:22
#19
Pt Primar
Domnule Primar sunt locuitor al cartierului odaia,in fiecare zi cand ajung in oras nu pot sa trec pe trotuarul de la fosta spalatorie unde are prietenul dumneavostra Sorin termopane din cauza masinilor parcate pe trotuar si plancardei cu reclama cu rate. Ce sa fac in cazul asta sa merg pe strada sa ma loveasca masinile ? Sau sa merg la el sa il porcaiesc ca mia pus sticla de cea mai proasta calitate si asta iarna am stat cu prosoapele la geam.

Sper sa faceti ceva cu trotuarul,sa il lasati doar pt pietoni.
Florea. pe 15 Aprilie 2018, 18:14
#18
Pentru Nila.
Sper ca nu esti Nila din MorometiiDragul meu eu am scris comentariul mai mult "la misto". De ce? Pentru ca an observat ca daca esti obiectiv si scrii niste lucruri serioase imediat ies cainii maidanezi din balarii si incep sa latre. Acum voi face o proba: Nu numai salariul primarului de la Turnu Magurele este exagerat si nejustificat de mare ci si salariile TUTUROR PRIMARILOR SI DEMNITARILOR DIN TARA PRECUM SI ALE CELOR DIN JUSTITIE POLITIE INVATAMANT SANATATE -La recensamantul din 2011 existau 22268 locuitori. Si eu stau la bloc intr-o asociatie cu 320 apartamente SI NU EXISTA NICI UNUL PARASIT SUNT LOCATARI PROVENITI DE LA TARA CARE PE VREMEA COMUNISMULUI VARA STATEAU LA TARA SI IARNA LA ORAS SI PENTRU A PRIMI APARTAMENT CU MAI MULTE CAMERE DECLARAU CA STAU CU EI PARINTI SAU RUDE. SI ACUM SUNT DESTUI CARE PENDULEAZA INTRE TARI STRAINE SI ROMANIA (care este smecheria se stie ajutoare de somaj subsatantiale in Anglia si Spania si ajutoare sociale in Romania NU CERCETA ACESTE LEGI
Nila pe 14 Aprilie 2018, 09:04
#17
Pt Florea!
Mai Floricică realitatea o vedem si noi! Se vede pe centru,se vede in scoli,gradinite,asociatii! Sunt foarte multi plecati chiar daca buletinul a ramas de Turnu-Magurele! E mult spus 15.000 care mai locuiesc permanent in acest “oras” distrus! Lasa-ma cu numerele tale! 5 case locuite-3 parasite,10 apartamente locuite/5-6 goale! Si nu asta e marea problema! Nu mai avem tineri! Toti pleaca! Doar pensionarii raman in saracia asta! O sa vedem in viitor ce o sa se aleaga de zona asta!
Florea. pe 14 Aprilie 2018, 06:37
#16
Pentru Gheorghe Suciu.
Vericule, prea lungisi coada vulpii. Chiar daca il puneai pe Ghita Pristanda sa numere locuitorii acestui ORAS (care mai este, vorba savantului Marean Vanghele) tot gasea mai multi de 150000. Pai numai noi, rommii suntem vreo 18372. Dupa calculele mele, voi oti (nu vreau sa zic hoti, chiar daca asa este) fi cca 16314, asa ca calculele tale contin cateva erori din greseli. Daca mergem pe strazi si luam de bune cele scrise de tine, rezulta ca in Turnu Magurele sunt mai multe masini decat oameni! Dragi tovarosi si nas Pantelica, daca tot nu aveti ce scrie, sau nu stiti sa scrieti, taceti dracului din gura! DOAMNE, SI CATE NEREGULI INTALNESTI LA TOT PASUL SI DESORE ELE NU ZICETI NIMIC! MACAR CONSULTATI REZULTATELE ULTIMULUI RECENSAMANT.
ANONIMUS. pe 12 Aprilie 2018, 16:58
#15
Pentru "poporul".
Din ceea ce scrii numele care ti se potriveste cel mai bine este popoul!. Ia spune stimabile- dar argumentat!- ce este gresit in postarea lui #6? OMUL VREA SA STIE, LA FEL CA NOI TOTI, SI CE VENITURI AU SI ALTII, INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA? INTREB SI EU: PE CE IA BANII IOHANNIS, PE CARE TOT NISTE FRAIERI L-AM VOTAT?! NICI MACAR NU E NEAMT!
gheorghe pe 12 Aprilie 2018, 15:47
#14
,
in oras nu s.a creat nici un loc de munca in 20 de ani nici cand era mohanu nici cu cuclea ba mai rau cu cuclea...depop**are masiva mai are 15 000 de locuitori din 38 000 de mii ...mizerie munti de gunoaie mii de caini vagabonzi casa de cultura si cinematograf distruse gropi pe sosele de iti rupi picioarele asta iarna zapada la brau prin centru... ar trebui sa fie luati cu pietroaie si scosi cu forta din primarie sa dea socoteala pentru dezastru nu salarii de sute de milioane,,singura,,investitie,,o juma de mana de var si cateva panselute
Suciu pe 12 Aprilie 2018, 10:42
#13
Turnu Măgurele NU mai este municipiu !!!
Pop**ația orăselului a scăzut dramatic,ajungând sub 15.000 de locuitori.O simplă sesizare acolo unde trebuie,și salariile vor fii la nivelul primăriei dintr-o comună.Bună observație,din ce bani se vor susține salariile mărite într-un mod total nejustificat???Sfidarea,nesimțirea și proasta administrare nu mai pot continua într-o localitate unde NU S-A FĂCUT NIMIC.
adrian pe 12 Aprilie 2018, 09:40
#12
a
Cum suportati sa fiti condusi de niste prosti si pe deasupra sa-i si platiti regeste?
nastrapoi pe 11 Aprilie 2018, 18:48
#11
muncesc mult
poate spune cineva si care este salariul directorului Cone Cornel?
poporul pe 11 Aprilie 2018, 17:37
#10
salarii nesimtite
pentru postacul #6 care e echidistant dar e gica contra,o sa vina vremea cand cei care conduc acum orasul vor da socoteala pentru ce au facut sau mai bine zis nu au facut,neaducind nici un investitor in zona!
jake pe 11 Aprilie 2018, 16:28
#9
salarii de nababi pentru uni care taie frumze la cimi
MAririle dr pensii si salarii ni sa facut oameni ci pentru neaventi care ne conduc cuklea si viceprarul care habar au de - a connduce relavant este zapada ne ridicata. mizeria din magurele, lipsa apei si a canaluilui necesar unui oras pe care pretinde ca il conduce asta denota o slaba pregatire progesionala cind trec alegeriile trei ani dorm si in2020 se apuca pe ici colea fac ceva dar ei sunt vai mama lor eu un mi - ar fii riusine sa apar in fata oamenilor dar au sorecul gros pe obraz
Rodrigo pe 11 Aprilie 2018, 15:09
#8
Orașul e mort demult,iar ei ce fac ??????
Un amărât de primar dintr-o comună electrificată să aibă un salariu egal cu al prședintelui țării???Asta numai în România se poate.Da,măăă,echidistantule de la #6,Iohanis a luat peste 6.000.000 de voturi,iar pârlitul de Cuclea,vreo 1000 și ceva.Să nu vină vremea să dea banii înapoi.Sau să vedem pe ce perioadă vor putea susține bugetele locale,salariile trântorilor și ale asistaților social???Să nu vă mirați când veți afla,cât de c*rând,că nu mai sunt bani de pensii.Deabia atunci să vă văd cum mergeți într-un picior să votați PSD.
Unul cu adevarat ilie... pe 11 Aprilie 2018, 13:51
#7
Daca tot ati dat cu oistea-n gard.
Va rog prezentati lista nominala cu salariile sefilor din Primarie, precum si cu ale consilierilor.
Un amarat realist si echidistant. pe 11 Aprilie 2018, 12:02
#6
Intrebari anapoda.
=Numai primarul de la Turnu Magurele are un asemenea salariu, datorita apartenentei la P.S.D.?-In Romania exista primari si de la alte partide, acestia au salarii..... "simtite"?- Dar salariul domnului presedinte este de mizerie, al sau nu a fost marit?- Dar indemnizatiile stimatilor si necunoscutilor domni consilieri, nu au fost marite corespunzator?- Celui de la UVCP (poate ai vrut sa scrii fostului uvcp): domnii Cuclea si Biciu nu au lucrat la UVCP? LTE INTREBARI SA LE MAI PUNA SI ALTII.

nenorocitii pe 11 Aprilie 2018, 10:37
#5
pisamas
p mormantu lor d nenorociti si p al copiilor lor d lichele... tu si tot restu primarilor psd din teleorman sunteti ca niste caini care se gudura pentru mancare, va da dragnea futuva morti-n gura d nenorociti. or sa mai traiasca in orasu asta doar ti**nii si voi lingaii din primarie si alti sugaci ai psd-ului din oras...
o pe 11 Aprilie 2018, 08:34
#4
j
salariu nesimtit pentru un nesimtit
strul pe 11 Aprilie 2018, 07:30
#3
pai ați văzut?
"președintă" de ședință - Delcea Răzvan

Cu toate acestea, cred că o merităm, n-am fost în stare să scoatem ciuma roșie de la conducerea orașului.

Orașul e pe moarte, sufocat de corupție și nepăsare. Să-i facem pomana, zic!
unul de la UVCP pe 11 Aprilie 2018, 05:22
#2
rusine sa le fie
traesc in lux si huzur iar restul locuitorilor orasului platesc taxe pentru ca ei sa ne sfideze! ce faci Cucleo pentru banii aia? orasul este ruina iar cine vrea sa investeasca aici nu este primit pentru a tine lumea in saracie si mizerie morala! anul asta si varul a fost pe cartela pentru ca nu mai are primaria bani si s-a dat cu var doar pe strazile principale pentru ca sa ia salarii nesimtite cei care ne conduc! rusine!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.