VIDEO RISE Project anunță dezvăluiri despre gruparea CRIMINALĂ din Brazilia condusă de Dragnea!

29 Martie 2018, 22:15 | 11584 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Maine, RISE Project anunță dezvăluiri despre gruparea criminală din Brazilia condusă de Dragnea! Mai jos pentru video.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Ilie de la Scularie pe 15 Aprilie 2018, 08:55
#16
@Justitiarul
Și totuși nu sesizezi că ești ud mereu? Că fudul ești destul!
Justitiarul. pe 10 Aprilie 2018, 17:30
#15
Lui ilie de la scularie..
Iar ai uitat sa-ti iei medicamentul!
X pe 10 Aprilie 2018, 13:44
#14
Pt Y-just.
Baii taticule esti chiar dus! Se vede ce culoare ai de la o posta! smile)))
Z pe 10 Aprilie 2018, 13:07
#13
Pentru Y
Bai taticule, dar tu esti mai prost decat prevede legea. Unde au vazut tu alte patru clase primare, decat cele conforme cu organigrama scolara? Poate numai daca repeti clasa te mai poti apropia ca sens de imbecilitatea pe care ai rostit-o. Si dupa ce vad .... se cam confirma banuiala mea: esti prea prost sa fi facut DOAR 4 clase primare. Tu ai facut mai multe, bag mana in foc pentru asta. Dar fudul esti ....

Y. pe 08 Aprilie 2018, 11:31
#12
Pentru...... X.
Fiind o sarbatoare sfanta a crestinatatii ortodoxe, nu spun mai multe. Acum m-ai convins ca ultimele doua postari le-ai conceput privindu-te in oglinda. Bine ca esti sincer si autocritic.Auzi, frate, logica de om normal: daca ma uitam pe site-ul RISE Project vedeam nemaipomenita dezvaluire. DE CE N-AU SPUS-O DE ATUNCI SI DE CE O SPUI TU ASA TARZIU????Bai, taticule, du-te si refa-ti primele patru clase primare!
Ilie de la Scularie pe 08 Aprilie 2018, 09:10
#11
@Justitiarul
Mein Liebe Idioten Kamarad, când pui căcat pe ventilator cu gând să faci de căcat pe cineva, asigura-te că stai pe partea corectă, altfel singurul care se ca face de tot rahatul vei fi tu. Și din câte văd tu faci pipi contra vântului. Nu ți-a explicat nimeni de ce ești mereu ud?
X pe 07 Aprilie 2018, 20:51
#10
Justitiarul loveste din nou
Inca o data dai dovada ce fel de om esti! Un retardat, un tampit cu probleme grave! Pana nu injuri putin nu te simti bine! In legatura cu “bomba” puteai sa vezi stirea a 2 a zi pe siteul lor dar cum tu esti “para malaiata in gura lui Natafleata” ai asteptat sa-ti pice in...! Daca esti asa puțos putem sa ne intalnim dar din cate stiu eu nu ai facut mari valuri printre femei in orasul asta!)))) Asta este ultimul raspuns pentru un asemenea specimen! Treci la grajd!
X pe 06 Aprilie 2018, 23:59
#9
Justitiarul loveste din nou!
Inca o data dai dovada de prostie! Esti atat de tampit si redus incat fara injuraraturi nu poti sa porti un dialog! Si apropo... daca intrai pe site-ul lor era “bomba”postata a doua zi! Dar cum esti “para malaiata in gura lui Natafleata” ai asteptat sa iti pice in gura...! Iar daca esti tu asa de puțos putem sa ne intalnim sa discutam mai pe indelete!
Justitiarul. pe 05 Aprilie 2018, 17:26
#8
Lui musta-cioara.
Nu-s taran si chiar de-as fi nu mi-ar fi rusine. Chiar si ti**n sau cioban, tot nu mi-ar fi jena. Cum sa nu-mi inchipui ca cei de la RISE sunt niste mafioti santajisti, cand pe data de 29 martie anunta o bomba pentru "maine", iar daca azi suntem in 5 aprilie, cati de maine au trecut??? In privinta jignirilor ce ti le-am adus iti amintesc vorbele tatucului vostru, AL LIBERALILOR, Vladimir Ilici Ulianov, supranumit Lenin, conform caruia in politica poti sa-ti insulti adversarul. In incheiere si in concluzie, ia mai du-te-n p**a mea si taci!!
Fara importanta=un neica nimeni. pe 04 Aprilie 2018, 17:53
#7
Justitiarule.
Nu stiu daca esti aceeasi persoana cu cel care pe data de 30 august 2014, a postat un comentariu in legatura cu accidentul mortal provocat de mafiotul Barba Rosie Octavian, poreclit Tavocu, care l-a ucis pe biciclistul Sfetcu Gheorghe. Tu te angajai ca nu vei avea liniste pana cand acest criminal dezechilibrat psihic nu va fi pedepsit. In acelasi articol era reprodus si comentariul unuia ce-si zicea Proorocul si care a prevazut ca nici de data aceasta banditul nu va pati nimic, si iata ca a avut dreptate. Ce ai de zis? Propun redactiei sa reproduca acel articol si sa-si spuna punctul de vedere.
X pe 03 Aprilie 2018, 23:43
#6
Justitiarul de hartie
Pana nu da taranul cu mucii in fasole nu se numeste taran! Pana nu vorbesti urat nu te numesti Justitiar! Daca nu esti in stare sa porti o discutie civilizata marș la gradina zoologica! Esti redus!!!
Justitiarul. pe 03 Aprilie 2018, 11:47
#5
Ce spui tu, mustata, oaia nu e creata?
Nu stiu daca sunt mafioti, dar escroci ordinari in mod sigur, Adica un fel de pui de kovesei: INTAI ARUNCA BOMBA CU O MARE CORUPTIE, DAR NU AU DOVEZI SI DUPA ACEEA, DACA NBU LE GASESC, LA FABRICA. IN FINAL SUBIECTUL NU MAI INTERESEAZA PE NIMENI, DAR "OBIECTIVUL" A FOST MANJIT CU CACAT. Da, sunt un soricel care-i baga-n p***da ma-sii si pe RISE si pe dragnea si pe tine.Pa !
Mustacioara pe 02 Aprilie 2018, 09:19
#4
Da?
Sunt mafioti cei de la Rise Project? Vorbesc cumva prostii? Nu este asa? Sau esti si tu un soricel măiii Justitiaruleee?
Pentru ...Justițiarul ! pe 31 Martie 2018, 21:28
#3
Alt pont (o poantă) ...
Justițiarul se scrie cu doi de,,r,, ...adică :,,ZORRO,, !Așa că ...stai strâmb și judecă drept !
Justitiarul. pe 31 Martie 2018, 11:53
#2
Un pont.
RISE Project sunt ceva asemanator cu afacerea Dan Diaconescu: MAFIOTI SANTAJISTI!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.