Video Penalul Simionescu face show.

13 Februarie 2018, 22:55 | 12801 vizualizări | 9 comentarii
Simionescu Adrian.

E clar ... nu am avut jucarii cand eram mic!  - Simionescu

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
a pe 15 Martie 2018, 12:18
#9
a
Un pedofil ordinar
tunu 14 feb 2018 pe 14 Martie 2018, 11:15
#8
simionescu
smionescu este smecher dar face bani din furturi smechere
Caius pe 14 Februarie 2018, 21:09
#7
Traian sluga piticului.
Multam de uratura sa te fac in buci si gura ! Onanistule .
Avion cu motor pe 14 Februarie 2018, 20:58
#6
Uite cine ne-a condus !
Dupa vizionarea clipului am constatat ca instabilitatea psihica se manifesta in diferite moduri.Si da,asta este unul dintre ele.Sunt manifestari ale unui personaj care ne arata preocuparile si comportamentul unui copil teribilist,nicidecum ale unui om responsabil care a trecut prin mai multe functii de raspundere.
Magureanul pe 14 Februarie 2018, 18:18
#5
PT tov bagator de seama
D-le băgător de seama,daca eu exprim o părere cu privire la starea de lucruri din cartier măgurele,atrag atentis ca si noi plătim taxe,si nu este problem a ta,,dar te bagi inseama ca un suferă de tulburări de comportament nu- i problemata bagatorule este o problema majora a celor ce ne conduc a PSD care își aroga conducerea orașului de 26 de ani . r
Traian. pe 14 Februarie 2018, 15:12
#4
lui Cacaius.
Aplic si eu algoritmul lui Euclid pentru ti**ni analfabeti ca tine: te bag in p***da ma-tii!Auzi vorba de om citit: Necea facea "treba". Asta-i vorba liberala!
Caius pe 14 Februarie 2018, 11:24
#3
bagator de seama
Ba tembelule,ce treaba are Necea cu asfaltul din Magurele ?Poti manca cacat de oricare p.s d-ist din comuna Tr Magurele .Cind Necea era la voi facea treba....Prostule !
Un bagator de seama. pe 14 Februarie 2018, 08:34
#2
Bravos, Redactie!
Nemaipomenita metoda aceasta de a face ziaristica: cand nu ai nici subiecte si nici inspiratie, arunci un titlu oarecare si-i lasi pe cititorii care n-au alta ocupatie, sa scrie ei ce le trece prin cap. Asta seamana cu zicala conform careia un nebun arunca o piatra-n balta si zece intelepti sar s-o scoata. Asa ca, dragi tovarosi manciurieni, tuciurieni si magureni: so pe Dragnea, Cuclea, Dancila, etc. dar nu uitati nici "ciuma" rosie pesede, d-aia n-aveti asfalt si canalizare pe Magurele, ca se da un zevzec de Simionescu in stamba! Dar nu desc*rajati, Nelu Necea vegheaza si va salveaza!
anghel pe 13 Februarie 2018, 23:43
#1
simionescu
da ma e smeker si voi naveti bani de o paine...il doare.n p.... atv ala face cat casa voastra
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.